Verhuisbedrijf Katwijk

Het maakt niet uit of u van, naar of binnen de gemeente Katwijk verhuist, Verhuisbedrijf Draagkracht staat u met alle plezier bij door geheel Nederland

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

met een ideale ligging aan de kust en tegen Leiden aan. Wilt u graag extra hulp krijgen bij uw verhuizing? Wij bij Verhuisbedrijf Katwijk Draagkracht helpen u graag, wij zijn erg bekend met de regio Katwijk en kunnen u hier dan ook uitstekend helpen.

Verhuisbedrijf Katwijk: ervaren en professioneel

We raden onze klanten altijd aan om de verhuizing zo goed mogelijk voor te bereiden, dit scheelt ontzettend wanneer de verhuizing daadwerkelijk plaats zal vinden. Maak dan ook een checklist waarop u bij kan houden wat er nog geregeld en gedaan moet worden. Plan het inpakken goed en begin hier op tijd mee, het opdelen van deze klus in etappes helpt erg voor het behouden van het overzicht. Voorkom onaangename verrassingen door van te voren de grote meubels en objecten op te meten, passen deze zeker door het trappengat en de deuropeningen van zowel de oude als de nieuwe woning? Zo niet, overweeg dan het huren van een verhuislift. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding van uw verhuizing? Verhuisbedrijf Katwijk Draagkracht helpt u graag. Dit is ook wat we bieden: een goede service, deskundigheid en klantvriende­lijkheid.

Goed voorbereid en zonder stress verhuizen met verhuisbedrijf Katwijk

Verder kunt u uw verhuizing bij Verhuisbedrijf Draagkracht zover uitbesteden als u zelf wilt: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Zo krijgt u echt een verhuizing op maat en bestaan er mogelijkheden voor ieder budget. We begrijpen het best als u zo goedkoop mogelijk wilt verhuizen en zoveel mogelijk zelf wilt doen, dan kunt u bij ons zonder probleem alleen een verhuislift of verhuiswagen huren. Of wilt u juist graag de verhuizing compleet uitbesteden inclusief het in- en uitpakken en het doen van klusjes? Ook hierbij helpt Verhuisbedrijf Draagkracht u graag. Maar waarom zou u nou voor de verhuis­service van Verhuisbedrijf Katwijk Draagkracht moeten kiezen? Bij een verhuizing moet er heel veel geregeld worden en het verhuisproces kan dan ook als zeer stressvol ervaren worden, het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf zoals Verhuisbedrijf Katwijk Draagkracht kan dan echt de extra hulp bieden die u zo hard nodig heeft in deze hectische periode. Met het uitbesteden van een verhuizing zorgt u er kortom voor dat u overzicht houdt en niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt u namelijk een stressloze, deskundige en efficiënte verhuizing, wat wilt u nog meer?

Goedkoop verhuizen met Verhuisbedrijf Katwijk!

Benieuwd naar de kosten? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en welke verhuis­services u wilt gebruiken. Gemiddeld bestaan de kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (dit zijn er gemiddeld 3);
 • De verhuiswagen (logischerwijs is er voor een grotere verhuizing een grotere verhuiswagen nodig);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Wilt u graag weten wat het uitbesteden van uw verhuizing bij Verhuisbedrijf Draagkracht zal kosten? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren