Professioneel verhuisbedrijf in Heemstede

U kijkt uit naar een leuke, maar ook spannende periode, u gaat verhuizen in Heemstede! Of dit nou over een paar weken of een paar maanden is. U kunt nu alvast beginnen met wat voorbereidingen. Bij een verhuizing komt veel kijken, daarom kunt u het beste goed voorbereid zijn. Wanneer u het belangrijk vindt dat de verhuizing voorspoedig verloopt, kunt u kiezen voor het inhuren van een verhuisbedrijf. Er zijn tegenwoordig veel verhuisbedrijven die u graag helpen, echt voldoen veel bedrijven niet aan de wettelijke voorwaarden. U kunt niet vroeg genoeg beginnen met het zoeken van een betrouwbaar verhuisbedrijf.

 

Verhuistips voor een prettige verhuizing 

Verhuisdagen zijn altijd stressvol. Binnen een korte periode haalt u het hele huis leeg en moet alles overgeplaatst worden. Echter is dat nog niet het meest tijdrovende tijdens de verhuizing. Voornamelijk de voorbereiding neemt veel tijd in beslag. Om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben we hieronder een aantal tips voor u opgesteld.

 

Goede voorbereiding

Zodra u de ruimte en de verhuisdozen heeft kunt u al beginnen met inpakken. Wanneer u elke dag een paar verhuisdozen inpakt, lijkt het een stuk minder werk en kunt u tevens de tijd nemen om spullen uit te zoeken. De kans is groot dat u spullen wilt verkopen of weggeven. Hier kunt u dan rustig de tijd voor nemen.

 

Organiseer de verhuisdozen

Als alles is ingepakt zal het ook weer uitgepakt moeten worden. Het is fijn als dit ook snel gedaan kan worden. Voor elke kamer kunt u aparte dozen gebruiken. Tevens is het belangrijk om op de doos te schrijven wat erin zit en naar welke ruimte deze moet. Zo kunt u deze makkelijker alvast in de goede ruimte zetten. 

 

Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag bij het in- en uitpakken van uw inboedel. Tevens kunt u er ook voor kiezen om meubels te laten demonteren en monteren. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar.

 

Sorteer spullen die u snel nodig heeft

Na een dag verhuizen kan het zijn dat u nog niet de tijd heeft gehad om alles uit te pakken. Maar toch heeft u bepaalde spullen nodig, bijvoorbeeld toiletspullen en schone kleding. Het is verstandig om deze in een doos te doen die u snel terugvindt zodat u deze spullen altijd bij de hand hebt.

 

Vraag om hulp

Wanneer u helemaal alleen gaat verhuizen zal het u veel tijd kosten. Tevens kunt u niet alles alleen tillen. U kunt dan wel wat hulp gebruiken. Zorg er dus voor dat u voldoende hulp heeft om u te ondersteunen. Een verhuisbedrijf inschakelen is natuurlijk ook een goede optie. Dan kunt u het helemaal uit handen geven en zal het tevens ook sneller gaan.

 

Vergeet tevens niet uw adreswijziging door te geven aan organisaties als uw werk maar ook verzekeringsmaatschappijen!

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Kies vandaag nog voor het meest klantvriendelijke verhuisbedrijf van Heemstede. U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

De omgeving van Heemstede

Wonen in Heemstede betekent genieten. De regio Haarlem staat op de eerste plek van omgevingen waar Nederlanders graag willen wonen. De gemeente Heemstede is in 2019 zelfs naar voren gekomen als derde beste gemeente om in te wonen. Naast fijn wonen kunt u ook prachtig recreëren in de omgeving van Heemstede. Het strand en de duinen zijn dichtbij, net als de stad Haarlem. In Heemstede zelf zijn de buitenplaats Leyduin en het Wandelbos Groenendaal aanraders om te bezoeken en even tot rust te komen. Houdt u liever van het water? Dan kunt u prachtig varen over de Ringvaart of het Spaarne.

 

Waar op letten bij het kiezen van een verhuisbedrijf in Heemstede?

Om werkzaamheden als verhuisbedrijf uit te mogen voeren moet het bedrijf aan verschillende wet- en regelgeving voldoen. Zo moet het bedrijf als ‘Verhuisbedrijf’ ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, maar ook moet het bedrijf in het bezit zijn van een NIWO vergunning. Echter zijn er op dit moment erg veel verhuisbedrijven die zich niet aan de wet- en regelgeving houden. Dit heeft als gevolg dat u niet verzekerd bent van een zorgeloze verhuizing. Hieronder leest u waar u op kunt letten zodat u het juiste verhuisbedrijf kiest die aansluit bij uw wensen en behoeften.

 

Recensies

Middels recensies kunt u ervaringen van andere die u voorgingen lezen. Dit geeft een betrouwbaar beeld van de dienst die wordt geleverd. U kunt kijken naar de Google recensies, maar ook op websites als Klantenvertellen.nl staan vaak voldoende reacties om de knoop door te kunnen hakken.

 

Erkend verhuisbedrijf

Wanneer een verhuisbedrijf is aangesloten bij Erkende Verhuizers voldoet dit bedrijf aan bepaalde voorwaarden, onder andere op het gebied van personeel, verzekeringen en vakbekwaamheid. Voordelen van een bedrijf dat is aangesloten bij Erkende Verhuizers zijn:

 

 1. Beste keurmerk voor verhuizers in Nederland 
 2. Beste verhuisverzekering (geen eigen risico) 
 3. Kostbare spullen zijn in deskundige handen 
 4. Verplichting tot opgeleid personeel 
 5. Algemene voorwaarden zijn samen met de Consumentenbond opgesteld 

Verhuisbedrijf Draagkracht – professioneel & persoonlijk

Wanneer u kiest voor Verhuisbedrijf Draagkracht weet u zeker dat uw inboedel in goede handen is. Wij gaan uiterst voorzichtig met uw spullen te werk en weten uit ervaring hoe we het beste uw spullen kunnen verhuizen. Ons personeel volgt regelmatig opleidingen om zo de kwaliteit van onze dienst te waarborgen. Tevens is Verhuisbedrijf Draagkracht aangesloten bij Erkende Verhuizers waardoor onze werkzaamheden onder de algemene voorwaarden vallen die samen met de Consumentenbond zijn opgesteld. 

 

Persoonlijk en transparant

Voor Verhuisbedrijf Draagkracht is verhuizen niet alleen spullen van A naar B verhuizen. Wij vinden het belangrijk dat de verhuizing als prettig wordt ervaren en u stressloos kunt verhuizen. Uw wensen staan centraal en samen zullen wij kijken naar wat voor verhuizing u op zoek bent. Een verhuizing op maat is dan ook zeker mogelijk. Voor uw verhuisdag leert u de verhuizers die u komen verhuizen al kennen. Middels een introductie en fun-fact maakt u voor de verhuizing kennis met uw verhuizer. Zo weet u precies wie u over de vloer krijgt. 

Waarom kiezen voor Verhuisbedrijf Draagkracht?

 

 • Opgeleid en ervaren personeel
 • Familiebedrijf waarbij de wens van de klant centraal staat
 • Goede verzekeringsvoorwaarden
 • Kwaliteit leveren vinden wij belangrijk
 • Op Klantenvertellen.nl scoren wij een 9.9
 • Persoonlijk contact is vanzelfsprekend
 • Op werkdagen binnen 6 uur een offerte

Referenties