Verhuizen in Heemstede

U kijkt uit naar een leuke, maar ook spannende periode, u gaat verhuizen in Heemstede! Of dit nou over een paar weken of een paar maanden is. U kunt nu alvast beginnen met wat voorbereidingen

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Bij een verhuizing komt veel kijken, daarom kunt u het beste goed voorbereid zijn. Wanneer u het belangrijk vindt dat de verhuizing voorspoedig verloopt, kunt u kiezen voor het inhuren van een verhuisbedrijf. Er zijn tegenwoordig veel verhuisbedrijven die u graag helpen, echt voldoen veel bedrijven niet aan de wettelijke voorwaarden. U kunt niet vroeg genoeg beginnen met het zoeken van een betrouwbaar verhuisbedrijf.

Verhuistips voor een prettige verhuizing

Verhuisdagen zijn altijd stressvol. Binnen een korte periode haalt u het hele huis leeg en moet alles overgeplaatst worden. Echter is dat nog niet het meest tijdrovende tijdens de verhuizing. Voornamelijk de voorbereiding neemt veel tijd in beslag. Om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben we hieronder een aantal tips voor u opgesteld.

Goede voorbereiding

Zodra u de ruimte en de verhuisdozen heeft kunt u al beginnen met inpakken. Wanneer u elke dag een paar verhuisdozen inpakt, lijkt het een stuk minder werk en kunt u tevens de tijd nemen om spullen uit te zoeken. De kans is groot dat u spullen wilt verkopen of weggeven. Hier kunt u dan rustig de tijd voor nemen.

Organiseer de verhuisdozen

Als alles is ingepakt zal het ook weer uitgepakt moeten worden. Het is fijn als dit ook snel gedaan kan worden. Voor elke kamer kunt u aparte dozen gebruiken. Tevens is het belangrijk om op de doos te schrijven wat erin zit en naar welke ruimte deze moet. Zo kunt u deze makkelijker alvast in de goede ruimte zetten.

Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag bij het in- en uitpakken van uw inboedel. Tevens kunt u er ook voor kiezen om meubels te laten demonteren en monteren. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar.

Sorteer spullen die u snel nodig heeft

Na een dag verhuizen kan het zijn dat u nog niet de tijd heeft gehad om alles uit te pakken. Maar toch heeft u bepaalde spullen nodig, bijvoorbeeld toiletspullen en schone kleding. Het is verstandig om deze in een doos te doen die u snel terugvindt zodat u deze spullen altijd bij de hand hebt.

Vraag om hulp

Wanneer u helemaal alleen gaat verhuizen zal het u veel tijd kosten. Tevens kunt u niet alles alleen tillen. U kunt dan wel wat hulp gebruiken. Zorg er dus voor dat u voldoende hulp heeft om u te ondersteunen. Een verhuisbedrijf inschakelen is natuurlijk ook een goede optie. Dan kunt u het helemaal uit handen geven en zal het tevens ook sneller gaan.

Vergeet tevens niet uw adreswijziging door te geven aan organisaties als uw werk maar ook verzekeringsmaatschappijen!

Wonen in Heemstede betekent genieten. De regio Haarlem staat op de eerste plek van omgevingen waar Nederlanders graag willen wonen. De gemeente Heemstede is in 2019 zelfs naar voren gekomen als derde beste gemeente om in te wonen. Naast fijn wonen kunt u ook prachtig recreëren in de omgeving van Heemstede. Het strand en de duinen zijn dichtbij, net als de stad Haarlem. In Heemstede zelf zijn de buitenplaats Leyduin en het Wandelbos Groenendaal aanraders om te bezoeken en even tot rust te komen. Houdt u liever van het water? Dan kunt u prachtig varen over de Ringvaart of het Spaarne.
Wanneer u kiest voor Verhuisbedrijf Draagkracht weet u zeker dat uw inboedel in goede handen is. Wij gaan uiterst voorzichtig met uw spullen te werk en weten uit ervaring hoe we het beste uw spullen kunnen verhuizen. Ons personeel volgt regelmatig opleidingen om zo de kwaliteit van onze dienst te waarborgen. Tevens is Verhuisbedrijf Draagkracht aangesloten bij Erkende Verhuizers waardoor onze werkzaamheden onder de algemene voorwaarden vallen die samen met de Consumentenbond zijn opgesteld.
Voor Verhuisbedrijf Draagkracht is verhuizen niet alleen spullen van A naar B verhuizen. Wij vinden het belangrijk dat de verhuizing als prettig wordt ervaren en u stressloos kunt verhuizen. Uw wensen staan centraal en samen zullen wij kijken naar wat voor verhuizing u op zoek bent. Een verhuizing op maat is dan ook zeker mogelijk. Voor uw verhuisdag leert u de verhuizers die u komen verhuizen al kennen. Middels een introductie en fun-fact maakt u voor de verhuizing kennis met uw verhuizer. Zo weet u precies wie u over de vloer krijgt.
 • Opgeleid en ervaren personeel
 • Familiebedrijf waarbij de wens van de klant centraal staat
 • Goede verzekeringsvoorwaarden
 • Kwaliteit leveren vinden wij belangrijk
 • Op Klantenvertellen.nl scoren wij een 9.9
 • Persoonlijk contact is vanzelfsprekend
 • Op werkdagen binnen 6 uur een offerte
 • Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

  1

  Gratis offerte aanvragen

  Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

  2

  Ontvang een goed verhuisplan

  Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

  3

  Manage jouw verhuizing

  Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

  4

  Voel je direct lekker thuis

  Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

  Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

  Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

  • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
  • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

  We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

  • Lampen
  • Hangkleding
  • TV
  • Schilderijen
  • Elektronica
  • Spiegels/glas
  • Beelden en kunst
  • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
  • Speciale trapbescherming
  • Een beschermende deken op jouw deuren