Verhuisbedrijf Haarlem

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Gaat u binnenkort naar Haarlem verhuizen? Wat leuk, Haarlem is een mooie historische stad met een perfecte ligging vlakbij Amsterdam, strand en zee. Haarlem kent een rijke geschiedenis en dat is terug te zien in de prachtige monumentale panden. Haarlem is echt een bruisende stad met een uitgebreid cultureel aanbod en een grote diversiteit aan winkels. Verder kent Haarlem ook veel parken en recreatiegebieden, en vergeet het strand ook zeker niet dat op fietsafstand ligt. Verhuisbedrijf Draagkracht is zeer bekend met regio Haarlem en kan u daardoor extra goed helpen met uw verhuizing. Of u nou naar, van of binnen gemeente Haarlem gaat verhuizen, Verhuisbedrijf Draagkracht staat u graag bij door geheel Nederland. Een verhuisproces is hectisch, de verhuizing uitbesteden kan dan echt een uitkomst bieden. Door voor Verhuisbedrijf Draagkracht te kiezen, kiest u voor een efficiënte, stressvrije en snelle verhuizing.

Verhuisbedrijf Draagkracht heeft een ruime ervaring met zeer verschillende soorten verhuizingen, het maakt niet of het nou om een studentenkamer, ouderenwoning of grote villa gaat.

Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen?

Geen probleem u kunt ook alleen de verhuislift of verhuiswagen huren bij Verhuisbedrijf Draagkracht. Wilt u graag de verhuizing compleet uitbesteden? Ook dan staat Verhuisbedrijf Draagkracht met alle plezier voor u klaar. U kunt er zelf voor kiezen in hoeverre u de verhuizing wilt uitbesteden. Zo wordt er echt gekeken naar uw behoeften en ontvangt u een verhuizing op maat. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende verhuis­services: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken.

Vraagt u zich of wat het uitbesteden van een verhuizing nou zal kosten?

Dit is natuurlijk afhankelijk van uw situatie en van de benodigde verhuis­services. Gemiddeld bestaan de kosten uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag.

Benieuwd naar wat dit precies zal kosten voor u? Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren