Verhuisbedrijf Haarlem

Gaat u binnenkort naar Haarlem verhuizen? Wat leuk, Haarlem is een mooie historische stad met een perfecte ligging vlakbij Amsterdam, strand en zee. Haarlem kent een rijke geschiedenis en dat is terug te zien in de prachtige monumentale panden. Haarlem is echt een bruisende stad met een uitgebreid cultureel aanbod en een grote diversiteit aan winkels. Verder kent Haarlem ook veel parken en recreatiegebieden, en vergeet het strand ook zeker niet dat op fietsafstand ligt. Verhuisbedrijf Draagkracht is zeer bekend met regio Haarlem en kan u daardoor extra goed helpen met uw verhuizing. Of u nou naar, van of binnen gemeente Haarlem gaat verhuizen, Verhuisbedrijf Draagkracht staat u graag bij door geheel Nederland. Een verhuisproces is hectisch, de verhuizing uitbesteden kan dan echt een uitkomst bieden. Door voor Verhuisbedrijf Draagkracht te kiezen, kiest u voor een efficiënte, stressvrije en snelle verhuizing.

 

Verhuisbedrijf Draagkracht heeft een ruime ervaring met zeer verschillende soorten verhuizingen, het maakt niet of het nou om een studentenkamer, ouderenwoning of grote villa gaat.

 

Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen?

Geen probleem u kunt ook alleen de verhuislift of verhuiswagen huren bij Verhuisbedrijf Draagkracht. Wilt u graag de verhuizing compleet uitbesteden? Ook dan staat Verhuisbedrijf Draagkracht met alle plezier voor u klaar. U kunt er zelf voor kiezen in hoeverre u de verhuizing wilt uitbesteden. Zo wordt er echt gekeken naar uw behoeften en ontvangt u een verhuizing op maat. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende verhuisservices: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken.

 

Vraagt u zich of wat het uitbesteden van een verhuizing nou zal kosten?

Dit is natuurlijk afhankelijk van uw situatie en van de benodigde verhuisservices. Gemiddeld bestaan de kosten uit de volgende 4 onderdelen:

 

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuisservices: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpakservices, klusservice en lift service

 

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Kies vandaag nog voor het meest klantvriendelijke verhuisbedrijf van Haarlem. U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Benieuwd naar wat dit precies zal kosten voor u? Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan.

Referenties