Verhuizen in Bloemendaal

U gaat binnenkort verhuizen van of naar Bloemendaal. Verhuizen is en blijft een spannende gebeurtenis. Bij een verhuizing komt veel kijken, u zult buiten het verhuizen van de spullen namelijk ook allerlei zaken moeten regelen. Daarom is het fijn als al uw spullen veilig en zorgeloos worden verhuisd door een erkend verhuisbedrijf.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Wonen in Bloemendaal

Wellicht bent u nog niet zo bekend met de omgeving en wat Bloemendaal te bieden heeft. Daar zal snel verandering in komen, u wordt namelijk gelijk warm ontvangen in dit dorp. Er worden regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd door betrokken inwoners en organisaties. Door hier naar toe te gaan en deel te nemen zult u zich gelijk thuis voelen. Tevens kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in één van de restaurants in het dorp aan de Bloemendaalseweg. Naast het dorp is Bloemendaal aan Zee natuurlijk een eyecatcher van deze omgeving. U kunt hier genieten in één van de strandtenten of vakantieparken, zoals Qurios Holiday Retreats. In de zomer kunt u een frisse duik in de Noordzee nemen en in de winter kunt u heerlijk een wandeling maken over het strand.

De verhuisbranche in Nederland

De verhuisbranche bestaat uit een competitieve markt met veel aanbieders. Dit komt grotendeels door de lage toetredingsdrempel en weinig toezicht op het naleven van de wet- en regelgeving. Hierdoor is het eenvoudig om jezelf een verhuisbedrijf te noemen wanneer je spullen van A naar B kan verhuizen. Echter voldoet een groot deel van de aanbieders niet aan de eisen waar een verhuisbedrijf wel aan zou moeten voldoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Veel verhuisbedrijven hebben zich niet als ‘Verhuisvervoer’ ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. In 2018 was dit bijna de helft van de bedrijven die aangaven verhuisdiensten uit te voeren. Laat staan het aantal bedrijven dat een wettelijke vergunning heeft voor ‘beroepsgoederenvervoer over de weg’, dat aantal ligt nog een stuk lager.

Waar op letten bij het kiezen van een verhuisbedrijf?

Zoals hierboven al werd benoemd, heerst er een groot probleem in de verhuisbranche. Veel ondernemers met een bus noemen zichzelf al een verhuisbedrijf. Er zijn verschillende certificeringen, verzekeringen en vergunningen nodig om jezelf te kunnen profileren als betrouwbaar verhuisbedrijf. Omdat vele bedrijven dit niet bezitten kan het zijn dat u in contact komt met een bedrijf waarbij de verhuizing niet soepel zal verlopen. De genoemde punten zijn dan ook belangrijke aspecten waar u op zou moeten letten bij het kiezen van een betrouwbaar verhuisbedrijf. Want net als u, willen wij dat uw inboedel op een veilige en prettige manier wordt verhuisd.

Certificeringen

Er zijn verschillende kwaliteitscertificaten te behalen die aangeven dat bepaalde voorwaarden worden gegarandeerd. Zo bestaat er een certificaat waarbij er wordt gegarandeerd dat er veilig wordt omgegaan met persoonlijke informatie. Of een certificaat die alleen verkregen kan worden wanneer er wordt voldaan aan bepaalde normen met betrekking tot het milieu. Vraag aan een verhuisbedrijf over welke certificaten zij beschikken om er zeker van te zijn dat de verhuizing soepel verloopt!

Verzekeringen

Als verhuisbedrijf doen wij altijd zo voorzichtig mogelijk met de inboedel van onze klanten. Het is natuurlijk mogelijk dat er een (kleine) beschadiging ontstaat tijdens de verhuizing. Wanneer dit voorkomt zijn wij hiervoor verzekerd. Veel verhuisbedrijven zijn hier niet voor verzekerd, in dat geval is de kans klein dat dit zal worden opgelost. Vraag bij het kiezen van een verhuisbedrijf dus altijd waar zij voor verzekerd zijn.

Vergunnningen

Een verhuisbedrijf moet aan bepaalde vereisten voldoen om in aanmerking te komen voor een vergunning. Hierbij kan gedacht worden aan vereisten op het gebied van betrouwbaarheid, financiële draagkracht en vakbekwaamheid. Een vergunning is dus niet door elk bedrijf te verkrijgen. Als een verhuisbedrijf niet in het bezit is van zo’n vergunning maar toch werkzaamheden uitvoert, lopen zij het risico om een hoge boete opgelegd te krijgen. Ondanks dat, beschikte in 2015 zo’n 62% van de verhuisbedrijven niet over een vergunning, in 2018 was dat percentage maar liefst 76%.

Verhuizen met Verhuisbedrijf Draagkracht

Doordat Verhuisbedrijf Draagkracht bekend is in de omgeving kunnen wij u goed helpen met uw verhuizing in Bloemendaal. Door de jarenlange ervaring weten de verhuizers wat hun te wachten staat en hoe zij met verschillende situaties om moeten gaan. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en doen wij ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn tijdens de verhuizing.

Net als bij andere verhuisbedrijven zorgen wij er voor dat al uw spullen van uw oude woning naar uw nieuwe woning worden verhuisd. Wilt u liever alles uit handen geven? Dat is bij ons ook mogelijk. Wij kunnen u volledig ontzorgen, wij bieden namelijk de mogelijkheid om niet alleen alles te verhuizen maar ook het uit- en inpakken van spullen behoort tot mogelijkheden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het demonteren en monteren van lampen. Zo kunt u zich op iets anders focussen en zorgen wij dat het huis klaar is om in te trekken.

Offerte aanvragen

Doordat elke verhuizing anders is kunt u bij Verhuisbedrijf Draagkracht een offerte op maat opvragen. Op basis van uw wensen, behoeften en een inventarisatie wordt de offerte opgesteld. Wilt u direct een offerte ontvangen voor uw verhuizing in Bloemendaal? Ook dit is mogelijk. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht ontvangt u binnen 6 uur een offerte per mail. Middels een mobiele of fysieke bezichtiging kunnen wij een inschatting maken van de hoeveelheid inboedel dat u wilt verhuizen. Op de offerte ziet u wat de verhuizing bij Verhuisbedrijf Draagkracht u zal kosten. De kosten voor de verhuizing hangen van verschillende factoren af.

Verhuisbedrijf Draagkracht – betrouwbaar en kwaliteit

Waarom u voor ons kiest? Dat leest u hieronder!

 • Kwaliteit staat op nummer 1
 • Persoonlijk contact is vanzelfsprekend, u krijgt van tevoren te horen wie u zal verhuizen
 • In 2019 best beoordeelde verhuisbedrijf op Sirelo.nl
 • Marktconforme tarieven
 • Verhuizing op maat, er is veel mogelijk in overleg
 • Beschikking over vergunningen, verzekeringen en certificaten
 • Aangesloten bij Erkende Verhuizers
 • Overzichtelijke werkwijze, waaronder gratis offerte binnen 6 uur per mail

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren