Verhuisbedrijf Amstelveen

Het maakt niet uit of u van, naar of binnen gemeente Amstelveen verhuist, Verhuisbedrijf Amstelveen Draagkracht helpt u met alle plezier

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Gaat u voor het eerste naar Amstelveen verhuizen? Amstelveen is een heerlijke gemeente om in te wonen met een ideale ligging vlakbij Amsterdam, vele kantoorgebouwen en niet te vergeten Schiphol. Amstelveen biedt de perfecte combinatie van rust en groen, vlakbij het drukke Amsterdam. Of gaat u juist van Amstelveen verhuizen naar een andere gemeente in Nederland? Ook dan staan wij graag voor u klaar.

Elke verhuizing is goed gepland bij Verhuisbedrijf Amstelveen

Er moet bij een verhuizing ontzettend veel geregeld worden, het hele verhuisproces kan dan als hectisch en stressvol ervaren worden. De verhuizing goed voorbereiden helpt dan veel, want een goede voorbereiding is het halve werk. Maak bijvoorbeeld een checklist, zo kunt u nog een beter overzicht houden van wat er nog gedaan en geregeld moet worden. Kijkt u op tegen het inpakken? Begin hier op tijd mee en deel dit karwei op in delen, bijvoorbeeld per kamer. Zo hoeft u het niet alles in één keer te doen en wordt dit klusje minder overweldigend. Heeft u grote meubels of objecten die niet uit elkaar gehaald kunnen worden? Verhuisbedrijf Amstelveen heeft een oplossing. Meet ze van te voren op en kijk of deze door het trappengat en de deuropeningen passen van de nieuwe en oude woning. Is dit niet het geval? Dan zou u hiervoor een verhuislift kunnen huren. Wordt het u allemaal een beetje te veel? Wij helpen u graag met de voorbereiding van uw verhuizing. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Draagkracht u biedt: een goede service, klantvriende­lijkheid en deskundigheid

Verhuisbedrijf Amstelveen: veel ervaring met alle soorten verhuizingen

Het uitbesteden van de verhuizing kan soms echt een uitkomst bieden, door de expertise van een verhuisbedrijf krijgt u namelijk een efficiënte en stressvrije verhuizing. U kunt bij Verhuisbedrijf Draagkracht gebruik maken van de volgende verhuis­services: de volgende verhuis­services: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Wij luisteren naar uw wensen en u kunt zelf kiezen in hoeverre u uw verhuizing wilt uitbesteden. Bij Verhuisbedrijf Amstelveen Draagkracht krijgt u dus echt een verhuizing op maat. Dus wilt u graag veel zelf doen en zo goedkoop mogelijk verhuizen? Geen probleem, wij helpen u graag met de huur van een verhuiswagen en/of een verhuislift. Of wilt u juist de verhuizing compleet uitbesteden inclusief het in- en uitpakken en klussen? Ook dit doet Verhuisbedrijf Draagkracht met alle plezier voor u. Kortom, wij bieden mogelijkheden voor ieder budget.

Voor elk budget is verhuisbedrijf Amstelveen beschikbaar

Benieuwd naar wat dit zal kosten? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van welke verhuis­services u gebruik wilt maken. De kosten bestaan gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service

Wilt u graag de exacte kosten weten voor het uitbesteden van uw verhuizing? Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren