Verhuisbedrijf Almere

U gaat binnenkort verhuizen naar Almere? Het is een aantrekkelijke gemeente voor velen, maar u kunt opzien tegen de verhuizing zelf. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht is alle kennis en kunde aanwezig om van deze drempel een soepele rit te maken die met efficiëntie en rust verloopt. Wij zijn als familiebedrijf reeds jaren bedreven in het verhuizen en dragen optimale zorg voor uw materiaal.

Alles op het gebied van verhuizen in Almere

Als ervaren verhuisbedrijf in Almere staan wij u graag bij op alle fronten. De stress van alle organisatie voor-, tijdens en na uw verhuizing is overbodig met onze hulp waardoor u meer tijd heeft voor belangrijke zaken. Zoals het verkennen van uw nieuwe gemeente en alle mogelijkheden, zeker als u nieuw bent in deze regio. Almere is een bedrijvige en bruisende stad met alle voorzieningen die u maar wenst. Onderwijs, sport, recreatie, kunst en cultuur en festivals en eromheen een groot aanbod aan natuur. Gelegen in de provincie Flevoland is er een rijk en uitgebreid natuurgebied binnen handbereik waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook is er een groot aanbod aan watersporten op de verschillende nabijgelegen meren. Bovendien is het openbaar vervoer naar andere steden in de omgeving uitstekend. Zo bent u snel en eenvoudig in Amsterdam voor uw werk, studie of een dagje winkelen.

 

Met al deze activiteiten voorhanden is stress om uw verhuizing niet welkom en beter aan ons uitbesteed. Wij zorgen bijvoorbeeld voor het zware werk, voor de organisatie van het in en uitladen, voor het transport en voor de beste en meest efficiënte aanpak. Geen meubelstuk is te ingewikkeld, met onze verhuislift kunnen de zware materialen eenvoudig verplaatst worden en is een verhuizing naar een appartement of studio geen probleem. Wij zijn ook bedreven in pianotransport en zorgen dat uw instrument veilig van A naar B verhuisd wordt zonder dat het u moeite kost. Ook helpen wij u graag met het georganiseerd in- en uitpakken van uw spullen en het demonteren en monteren van meubilair. Verhuizen in alle rust en zonder de chaos en stress is met ons eenvoudig. Bovendien geven wij u graag tips om uw verhuizing extra vlot te laten verlopen, kijk hiervoor op de pagina Verhuistips. Maak gebruik van onze ervaring met verhuizingen!

 

Alle soorten verhuizingen vallen binnen onze mogelijkheden:

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Kies vandaag nog voor het meest klantvriendelijke verhuisbedrijf van Almere. U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Ook voor uw verhuislift in Almere!

U kunt ook voor een kleine verhuizing in Almere op ons rekenen. Wij stemmen onze service af op uw wensen en verzorgen een aanpak op maat. Zo is bijvoorbeeld voor studenten onze verhuisservice in Almere een goede uitkomst. Het is ook ook mogelijk om zelf te verhuizen en onze verhuislift te huren. Wanneer u deze huurt, is dit altijd met onze ervaren operatoren inbegrepen zodat alles veilig en goed verloopt. Op deze manier kunt u desgewenst besparen door toch het nodige zelf te doen en zo een goedkope verhuisservice te creëren met onze hulp.

Regel nu uw verhuisbedrijf in Almere

Zoals u ziet is er bij ons veel mogelijk en doen wij alles om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen doen en een kostenplaatje kunt u eenvoudig het aanvraagformulier invullen op onze site. U ontvangt binnen 6 uur een offerte op maat en weet meteen waar u aantoe bent. Met verhuisbedrijf Draagkracht is verhuizen geen obstakel meer!

Referenties