Verhuisbedrijf Almere

U gaat binnenkort verhuizen naar Almere? Het is een aantrekkelijke gemeente voor velen, maar u kunt opzien tegen de verhuizing zelf.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht is alle kennis en kunde aanwezig om van deze drempel een soepele rit te maken die met efficiëntie en rust verloopt. Wij zijn als familiebedrijf reeds jaren bedreven in het verhuizen en dragen optimale zorg voor uw materiaal.

Alles op het gebied van verhuizen in Almere

Als ervaren verhuisbedrijf in Almere staan wij u graag bij op alle fronten. De stress van alle organisatie voor-, tijdens en na uw verhuizing is overbodig met onze hulp waardoor u meer tijd heeft voor belangrijke zaken. Zoals het verkennen van uw nieuwe gemeente en alle mogelijkheden, zeker als u nieuw bent in deze regio. Almere is een bedrijvige en bruisende stad met alle voorzieningen die u maar wenst. Onderwijs, sport, recreatie, kunst en cultuur en festivals en eromheen een groot aanbod aan natuur. Gelegen in de provincie Flevoland is er een rijk en uitgebreid natuurgebied binnen handbereik waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook is er een groot aanbod aan watersporten op de verschillende nabijgelegen meren. Bovendien is het openbaar vervoer naar andere steden in de omgeving uitstekend. Zo bent u snel en eenvoudig in Amsterdam voor uw werk, studie of een dagje winkelen.

Met al deze activiteiten voorhanden is stress om uw verhuizing niet welkom en beter aan ons uitbesteed. Wij zorgen bijvoorbeeld voor het zware werk, voor de organisatie van het in en uitladen, voor het transport en voor de beste en meest efficiënte aanpak. Geen meubelstuk is te ingewikkeld, met onze verhuislift kunnen de zware materialen eenvoudig verplaatst worden en is een verhuizing naar een appartement of studio geen probleem. Wij zijn ook bedreven in pianotransport en zorgen dat uw instrument veilig van A naar B verhuisd wordt zonder dat het u moeite kost. Ook helpen wij u graag met het georganiseerd in- en uitpakken van uw spullen en het demonteren en monteren van meubilair. Verhuizen in alle rust en zonder de chaos en stress is met ons eenvoudig. Bovendien geven wij u graag tips om uw verhuizing extra vlot te laten verlopen, kijk hiervoor op de pagina Verhuistips. Maak gebruik van onze ervaring met verhuizingen!

Alle soorten verhuizingen vallen binnen onze mogelijkheden:

Ook voor uw verhuislift in Almere!

U kunt ook voor een kleine verhuizing in Almere op ons rekenen. Wij stemmen onze service af op uw wensen en verzorgen een aanpak op maat. Zo is bijvoorbeeld voor studenten onze verhuis­service in Almere een goede uitkomst. Het is ook ook mogelijk om zelf te verhuizen en onze verhuislift te huren. Wanneer u deze huurt, is dit altijd met onze ervaren operatoren inbegrepen zodat alles veilig en goed verloopt. Op deze manier kunt u desgewenst besparen door toch het nodige zelf te doen en zo een goedkope verhuis­service te creëren met onze hulp.

Regel nu uw verhuisbedrijf in Almere

Zoals u ziet is er bij ons veel mogelijk en doen wij alles om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen doen en een kostenplaatje kunt u eenvoudig het aanvraagformulier invullen op onze site. U ontvangt binnen 6 uur een offerte op maat en weet meteen waar u aantoe bent. Met verhuisbedrijf Draagkracht is verhuizen geen obstakel meer!

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren