Goedkoop verhuizen

Wilt u graag goedkoop verhuizen maar wel met een betrouwbaar verhuisbedrijf? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Draagkracht aan het juiste adres. We begrijpen dat u graag goedkoop wilt verhuizen maar dat u hier ook wel hulp bij kunt gebruiken. Veel mensen hebben het idee dat het alleen mogelijk is om goedkoop te verhuizen wanneer ze zelf de verhuizing regelen. Ze hebben het idee dat een professionele verhuisservice inhuren prijzig is. Maar niets is minder waar.

 

Ook voor goedkoop verhuizen kunt u bij ons terecht!

U kunt zelf kiezen hoe uitgebreid u uw verhuizing wilt uitbesteden. Goedkoop verhuizen ligt dus in uw eigen handen. Door uw behoeften en wensen vooraf goed met u door te spreken, biedt Verhuisbedrijf Draagkracht u een service die volledig bij u past. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende services: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Door te verhuizen met een betrouwbaar verhuisbedrijf zorgt u ervoor dat alles goed voorbereid wordt en u niet voor onverwachte verrassingen te staan, die niet alleen vervelend zijn maar u ook duur kunnen gaan vallen. Verhuurders inhuren heeft ook als voordeel dat het verhuizen efficiënter en sneller zal gebeuren.

 

Goedkoop verhuizen, wat zijn de daadwerkelijke kosten?

Het is handig om te weten dat de kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan uit 4 onderdelen:

 

 • De verhuizers:
  De kosten voor het inhuren van een verhuisbedrijf hangt natuurlijk af van uw persoonlijke situatie en de services waarvan u gebruik maakt. Gemiddeld zijn er 3 verhuizers nodig voor een efficiënte verhuizing, maar soms kan het zelfs voordeliger zijn om nog meer verhuizers in te huren zodat het verhuizen nog sneller verloopt.
 • De verhuiswagen:
  De kosten van het transport hangen af van het type verhuiswagen dat nodig is: des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen.
 • De voorrijkosten:
  De reisafstand is bepalend voor de kosten die in rekening worden gebracht door het Verhuisbedrijf, houd rekening met de afstand tussen zowel uw oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen.
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuisservices:
  Hierbij kan er gedachten worden aan parkeervergunningen, in- en uitpakservices, klusservice en lift service.

 

Verhuisbedrijf Draagkracht biedt u de tips en hulp nodig om de verhuizing stressloos en soepel te laten verlopen.

 

Of de verhuizing nou in Rotterdam, Amsterdam, Den haag of Eindhoven plaatsvindt, Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag. U kunt door heel Nederland gebruik maken van de verhuisservices. Of het nou gaat om een gezinsverhuizing, kleine verhuizing, seniorenverhuizing of bedrijfsverhuizing, Verhuisbedrijf Draagkracht helpt graag mee. Ook bieden ze verhuisservice aan voor internationale verhuizingen, met hun expertise en contacten kunnen ze dit grote project zo stressloos mogelijk maken. Verhuisbedrijf Draagkracht staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar! Bent u benieuwd naar de kosten? U kunt bij Verhuisbedrijf Draagkracht gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen die u al binnen 6 uur zal ontvangen.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Zoekt u naar mogelijkheden om goedkoop te verhuizen? U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Referenties