Goedkoop verhuizen | Offerte binnen 6 uur!

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Wilt u graag goedkoop verhuizen maar wel met een betrouwbaar verhuisbedrijf? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Draagkracht aan het juiste adres. We begrijpen dat u graag goedkoop wilt verhuizen maar dat u hier ook wel hulp bij kunt gebruiken. Veel mensen hebben het idee dat het alleen mogelijk is om goedkoop te verhuizen wanneer ze zelf de verhuizing regelen. Ze hebben het idee dat een professionele verhuis­service inhuren prijzig is. Maar niets is minder waar.

Ook voor goedkoop verhuizen kunt u bij ons terecht!

U kunt zelf kiezen hoe uitgebreid u uw verhuizing wilt uitbesteden. Goedkoop verhuizen ligt dus in uw eigen handen. Door uw behoeften en wensen vooraf goed met u door te spreken, biedt Verhuisbedrijf Draagkracht u een service die volledig bij u past. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende services: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Door te verhuizen met een betrouwbaar verhuisbedrijf zorgt u ervoor dat alles goed voorbereid wordt en u niet voor onverwachte verrassingen te staan, die niet alleen vervelend zijn maar u ook duur kunnen gaan vallen. Verhuurders inhuren heeft ook als voordeel dat het verhuizen efficiënter en sneller zal gebeuren.

Goedkoop verhuizen, wat zijn de daadwerkelijke kosten?

Het is handig om te weten dat de kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan uit 4 onderdelen:

 • De verhuizers:
  De kosten voor het inhuren van een verhuisbedrijf hangt natuurlijk af van uw persoonlijke situatie en de services waarvan u gebruik maakt. Gemiddeld zijn er 3 verhuizers nodig voor een efficiënte verhuizing, maar soms kan het zelfs voordeliger zijn om nog meer verhuizers in te huren zodat het verhuizen nog sneller verloopt.
 • De verhuiswagen:
  De kosten van het transport hangen af van het type verhuiswagen dat nodig is: des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen.
 • De voorrijkosten:
  De reisafstand is bepalend voor de kosten die in rekening worden gebracht door het Verhuisbedrijf, houd rekening met de afstand tussen zowel uw oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen.
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services:
  Hierbij kan er gedachten worden aan parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Verhuisbedrijf Draagkracht biedt u de tips en hulp nodig om de verhuizing stressloos en soepel te laten verlopen.

Of de verhuizing nou in Rotterdam, Amsterdam, Den haag of Eindhoven plaatsvindt, Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag. U kunt door heel Nederland gebruik maken van de verhuis­services. Of het nou gaat om een gezins­verhuizing, kleine verhuizing, senioren­verhuizing of bedrijfs­verhuizing, Verhuisbedrijf Draagkracht helpt graag mee. Ook bieden ze verhuis­service aan voor internationale verhuizingen, met hun expertise en contacten kunnen ze dit grote project zo stressloos mogelijk maken. Verhuisbedrijf Draagkracht staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar! Bent u benieuwd naar de kosten? U kunt bij Verhuisbedrijf Draagkracht gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen die u al binnen 6 uur zal ontvangen.

Stressloos verhuizen in 4 stappen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren

Onze services

 • Particuliere verhuizingen

  Wanneer je binnen Nederland gaat verhuizen als particulier zijnde kan je gebruik maken van een verhuisbedrijf die je in dit proces kan ondersteunen.Of je nu in jouw eerste huis trekt, groter gaat wonen of alles omgooit: Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor je klaar. Onze erkende verhuizers verzorgen én ontzorgen je verhuizing volgens jouw wensen.

 • Internationale verhuizingen

  Brengt jouw verhuizing je de landsgrenzen over? Ook dan kun je op ons rekenen. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen en denkt graag op alle vlakken met je mee. Zo weet je zeker dat jouw verhuizing goed geregeld wordt.

 • Zakelijke verhuizingen

  Bij het verhuizen van jouw bedrijf komt soms nog meer kijken dan bij gewoon verhuizen: het werk moet immers gewoon doorgaan. Daar draaien wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht onze hand niet voor om. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen wij dat jouw zakelijke verhuizing efficiënt en zorgeloos verloopt.

 • Senioren­verhuizing

  Verhuis je naar een zorgcentrum of een seniorenwoning? Een verhuizing op latere leeftijd kan zowel voor jou als voor jouw familie een grote stap zijn, zowel praktisch als emotioneel. Wij weten dat dit extra zorg en aandacht vereist. En die bieden wij je graag.

 • Verhuislift­service

  Als erkend verhuisbedrijf hebben wij alle nodige materialen in huis. Ook als je zelf verhuist, kunt je bij ons voor een dag of een dagdeel een verhuislift huren. Uiteraard bieden we daarbij alle assistentie die je nodig hebt voor verantwoord gebruik.

 • Opslag­verhuizingen

  Sommige verhuizingen leiden niet naar een huis, maar (deels) naar een opslag. Geen probleem. Wij behandelen jouw spullen met dezelfde zorgvuldigheid als wanneer we ze in jouw huis zouden plaatsen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je deze spullen weer nodig hebt.

 • Een ladderlift huren mét professionele hulp

  Ladderlift huren? Maak kennis met Verhuisbedrijf Draagkracht. Wij helpen u om stressvrij te verhuizen en assisteren bij zowel grote als kleine verhuizingen. Ook bieden we u de mogelijkheid om een ladderlift van ons te huren.

 • Ontruimingen

  Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na een overlijden of faillissement.

  Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt er daarom voor dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.

 • White glove verhuizingen

  Heeft jouw verhuizing net wat meer speciale aandacht nodig, bijvoorbeeld omdat je kwetsbare of waardevolle spullen hebt? Natuurlijk kun je daarvoor bij Verhuisbedrijf Draagkracht terecht. Wij behandelen jouw lading met de grootste zorg en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen om die soepel van A naar B te krijgen.