Eerste verhuisbedrijf van Nederland rekent af met Bitcoin

Afgelopen weekend heeft de familie de Vries uit Laren de verhuizing afgerekend met Bitcoin. Na een succesvolle verhuizing werd er gevraagd of het mogelijk is om met Bitcoin te betalen. Onze verhuizer Jaap stond even te kijken en wist niet of hij het serieus moest nemen maar meneer de Vries was bloedserieus! Na het bellen met de grote baas werd er verteld dat betalen via Bitcoin ook mogelijk is.

De betaling was binnen een paar minuten voldaan en onze verhuizer Jaap was weer een bijzondere ervaring rijker! De voorkeur van meneer de Vries om met Bitcoin te betalen heeft ons aan het denken gezet en wij zijn trots om bekend te maken dat vanaf vandaag het afrekenen met Bitcoin mogelijk is!

Bitcoin als betaalmiddel voor jouw verhuizing

Wij accepteren nu ook Bitcoin als betaalmiddel. Dit zijn digitale munten die zonder tussenkomst van een bank kunnen worden gebruikt als betaalmiddel. Volgens Digitaal Nederland is Verhuisbedrijf Draagkracht het eerste verhuisbedrijf ter wereld waar dit kan.

Verhuisbedrijf Draagkracht wil het alle Nederlanders gemakkelijker maken om met Bitcoin te betalen. Ook omdat wij veel buitenlandse klanten hebben die geen Nederlandse bankrekening hebben en deze vraag vaak wordt gesteld hebben wij het vanaf vandaag 16-3-2021 mogelijk gemaakt om met Bitcoin te betalen.

Wat zijn Bitcoins?

Bitcoins zijn digitaal geld en je kunt ze gebruiken zoals andere valuta zoals euro’s of dollars. Er kunnen goederen of diensten mee worden gekocht, ermee speculeren of ze weer omruilen voor bijvoorbeeld euro’s. Er zijn steeds meer bedrijven die betalen met Bitcoins mogelijk maken. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Gemakkelijk verhuizen met Verhuisbedrijf Draagkracht

Heeft u hulp nodig met uw verhuizing? Wij nemen alle zorgen op het gebied van verhuizen uit handen.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag persoonlijk te woord en begrijpen het helemaal als je onzeker bent door alle maatregelen. Bel ons op 085 060 0333. We nemen graag de tijd om vragen te beantwoorden of dingen uit te leggen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een gratis offerte aan