• ± 2 minuten

Verhuizen. Zelf doen, of uitbesteden?

Ontdek de voors en tegens van zelf verhuizen versus uitbesteden bij Verhuisbedrijf Draagkracht. Maak de keuze die bij jou past. Wij helpen u graag!

Omdat u niet iedere dag verhuist en dit een zware klus kan zijn, begrijpen we dat u hulp kunt gebruiken. Maar misschien vraagt u zich ook af dat uitbesteden ookn echt de moeite waard is. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we de belangrijkste voor- en nadelen van zelf verhuizen of dit laten doen op een rij gezet. Zo kunt u zelf bepalen wat het beste bij uw situatie past

Deskundig advies bij iedere verhuizing

Voor elke verhuizing geldt, een goede voorbereiding en zorgvuldige planning zijn de basis van een verhuizing zonder stress. Soms kunt u dit zelf, maar voor grotere projecten is soms specialistische kennis nodig. Welk type vervoer heeft u nodig? Welke documentatie heeft u precies nodig bij een internationale verhuizing? En wat komt er kijken bij een senioren­verhuizing? Met behulp van onze ervaring bekijken we waar u behoefte aan heeft en maken we samen een grondige planning. Hiermee weet u zeker dat aan alles is gedacht en voorkomen we dat u voor onaangename verrassingen komt te staan.

Bent u zich op dit moment nog aan het voorbereiden? Met onze verhuistips helpen we u alvast op weg.

De juiste middelen en mensen

Elk project vraagt zijn eigen kennis, ervaring en gereedschap. Als u bijvoorbeeld verhuist naar een woning op 5-hoog kunt u ervoor kiezen om alle dozen zelf naar boven te dragen, maar misschien is een verhuislift wel net zo snel en makkelijk.

Gaat u waardevolle eigendommen zoals bijvoorbeeld een piano verhuizen? Dan ligt het voor de hand om dit door een erkend verhuisbedrijf te laten doen. Zij beschikken over de juiste tools en bovendien is het transport dan goed verzekerd. Heeft u niet direct toegang tot uw nieuwe locatie? Dan is het mogelijk om uw spullen tijdelijk op te slaan bij uw verhuisbedrijf. Zo heeft u ook daar geen omkijken naar.

Wat kunt u zelf doen?

Eigenlijk alles. De vraag is vooral, wat wilt u zelf doen? Heeft u veel vrije tijd of juist een drukke baan? Bent u in staat zware spullen te tillen? Wilt u zelf het transport en alle verhuismaterialen regelen? Kunt u uw apparatuur zelf aan- en afsluiten en heeft u het juiste gereedschap? Op basis van deze keuzes bepaalt u wat wilt laten doen en welke dingen u liever zelf doet. Natuurlijk voorzien wij u graag van een vrijblijvend advies op maat.

Hoeveel kost een verhuizing?

Dit verschilt per project en is bijvoorbeeld afhankelijk van de hoeveelheid spullen die u wilt verhuizen, de transportmethode, de afstand naar de nieuwe plek, wat u zelf wilt doen, enzovoort. Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van onze tarieven. Hier vindt u ook de huurkosten van specialistisch gereedschap of transport, als u besluit deze zaken zelf te doen.

Wij helpen u graag!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ons uitgebreide dienstenaanbod. Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen via 085 060 0333 of via ons aanvraagformulier. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, sturen we u binnen zes uur een offerte.