Verhuisbedrijf Westland | Goedkoop!

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Gaat u binnenkort naar regio Westland verhuizen? Westland is een bijzondere streek om in te wonen en heeft ontzettend veel te bieden. Zo kunt u er genieten van de fijne kuststrook, de karakteristieke dorpen en de rustgevende polders. Gemeente Westland kent dan ook een ideale ligging aan de kust en in de buurt van grote steden zoals Den Haag en Rotterdam. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht zijn wij erg bekend met regio Westland, hierdoor kunnen wij u hier uitstekend helpen met uw verhuizing. Verhuist u van Westland naar de andere kant van Nederland? Dit is voor Verhuisbedrijf Westland Draagkracht geen probleem, we helpen u graag. Of u nou naar, van of binnen gemeente Westland verhuist, Verhuisbedrijf Westland Draagkracht staat door geheel Nederland voor u klaar.

Verhuisbedrijf Westland Draagkracht is van alle markten thuis!

Een verhuisproces kan heel hectisch zijn omdat er zoveel geregeld moet worden, de verhuizing uitbesteden kan dan echt een uitkomst bieden. Een professioneel verhuisbedrijf heeft namelijk de expertise om de verhuizing soepel te laten verlopen. Door voor Verhuisbedrijf Westland Draagkracht te kiezen, kiest u voor een efficiënte, stressvrije en schadeloze verhuizing. Zo krijgt u de extra hulp die u tijdens deze drukke periode zo goed kunt gebruiken. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en veel zelf regelen? U kunt bij Verhuisbedrijf Draagkracht ook alleen een verhuislift of verhuiswagen huren. Of wilt u juist de verhuizing compleet uitbesteden inclusief klussen en in- en uitpakken? Ook dan staat Verhuisbedrijf Draagkracht met alle plezier voor u klaar. U kunt er zelf voor kiezen in hoeverre u de verhuizing wilt uitbesteden, zo krijg u echt een verhuizing op maat. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende verhuis­services aan: meubeltransport, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Kortom, er bestaan mogelijkheden voor elk budget!

Verhuisbedrijf Westland Draagkracht helpt u met de voorbereiding!

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Westland Draagkracht u biedt: een goede service, klantvriende­lijkheid en deskundigheid.

Verhuisbedrijf Westland Draagkracht hanteert heldere tarieven!

Benieuwd naar de kosten? Dit hangt natuurlijk van uw situatie en van de benodigde verhuis­services. Gemiddeld bestaan de kosten uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service

Wilt u graag weten wat de exacte kosten voor u zullen zijn? Vraag bij Verhuisbedrijf Westland Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren