Verhuisbedrijf Spijkenisse

Het maakt niet uit of u van, naar of binnen Spijkenisse verhuist, Verhuisbedrijf Draagkracht staat door geheel Nederland voor u klaar

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Spijkenisse is een prettige stad om in te wonen, omgeven met water en met een bijzondere ligging vlakbij Rotterdam. Door de goede metroverbinding met Rotterdam biedt Spijkenisse de perfecte combinatie van rust in eigen stad en de drukte van een grote stad om de hoek. Bij Verhuisbedrijf Spijkenisse Draagkracht zijn we erg bekend met regio Spijkenisse en kunnen u hier dan ook uitstekend helpen. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u terecht voor een deskundige en betrouwbare service, u kunt echt uw inboedel met gerust hart aan ons overdragen.

U kunt van verhuisbedrijf Spijkenisse vakkennis en ervaring verwachtten

Gaat u verhuizen in regio Spijkenisse en wilt u graag de verhuizing (deels) uitbesteden? Dit is zeker aan te raden, door gebruik te maken van de expertise van een verhuisbedrijf verloopt de verhuizing sneller en efficiënter. Zo kunt u veel stress besparen. En dit is natuurlijk echt een uitkomst tijdens het hectische verhuisproces. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht bepaalt u zelf in hoeverre u uw verhuizing wilt uitbesteden: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Wilt u graag een low-budget verhuizing en zo veel mogelijk zelf regelen? Geen probleem, bij Verhuisbedrijf Spijkenisse kunt u ook alleen een verhuiswagen of verhuislift huren. Of wilt u juist de verhuizing compleet uitbesteden? Ook dan helpen wij u met alle plezier. We weten dat elke verhuizing weer anders is en weer andere behoeften en wensen inhoudt, daarom bieden we dan ook mogelijkheden voor ieder budget.

Verhuisbedrijf Spijkenisse is goed voorbereid bij elke verhuizing!

We raden onze klanten altijd aan om de verhuizing zo goed mogelijk voor te bereiden, want het spreekwoord luidt niets voor niets: “een goede voorbereiding is het halve werk”. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken waarop u bijhoudt wat er nog geregeld moet worden. Zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces en vergeet u cruciale zaken niet, zoals het doorgeven van adreswijzigingen. Kijkt u op tegen het inpakken? Begin hier dan op tijd mee, doe niet alles in één keer maar deel het op per kamer. Hierdoor blijft deze grote klus overzichtelijk en voorkomt u dat het overweldigend wordt, u kunt het ook uitbesteden aan verhuisbedrijf Spijkenisse. Probeer onprettige verrassingen op de verhuisdag te voorkomen, meet bijvoorbeeld van te voren ook de grote meubels en objecten op. Passen deze zeker door het trappengat en de deuropeningen van zowel de oude als de nieuwe woning? Zo niet, overweeg dan het huren van een verhuislift. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding van uw verhuizing? Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag.

Goedkoop verhuizen doet u met verhuisbedrijf Spijkenisse

En hoe zit het met de kosten? Dit verschilt natuurlijk per situatie en hangt af van de benodigde verhuis­services. De kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan gemiddeld uit 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor uw verhuizing? U kunt bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen die u al binnen 6 uur zal ontvangen.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren