Verhuisbedrijf Purmerend

Of u nou naar, van of binnen Purmerend verhuisd, Verhuisbedrijf Draagkracht staat u door geheel Nederland graag bij.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Gaat u binnenkort voor het eerst verhuizen naar Purmerend? Purmerend is een fijne gemeente om in te wonen met een ideale locatie in de rustige polders maar vlakbij het drukke Amsterdam. Verhuisbedrijf Draagkracht is erg bekend met regio Purmerend en we kunnen u hier dan ook uitstekend helpen met uw verhuizing. We hebben jarenlange verhuiservaring en kunnen u daardoor dan ook verzekeren van een efficiënte, snelle en deskundige verhuizing. Of verhuist u van gemeente Purmerend naar de andere kant van Nederland? Ook dan helpen wij u met alle plezier.

Goed voorbereid met verhuisbedrijf Purmerend

Bij een verhuizing moet er aan zoveel gedacht worden en er moet zoveel geregeld worden, het verhuisproces wordt dan ook vaak als vrij hectisch ervaren. Het kan dan echt helpen om de verhuizing goed voor te bereiden, want zoals we allemaal weten is een goede voorbereiding het halve werk. Maak bijvoorbeeld een checklist waar u op kan afstrepen wat er al gedaan is, zo houdt u een goed overzicht van wat er nog geregeld moet worden. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken, het inpakken is een heel karwei en kan dan ook beter gedaan worden in delen, bijvoorbeeld per kamer. Zo blijft het overzichtelijk en kunt u de verhuisdozen ook systematischer inpakken. Meet van te voren altijd de grote meubels en objecten op zodat u zeker weet dat ze door de deuropeningen en trappengat van de oude en nieuwe woning passen. Is dit niet het geval? Dan kunt u altijd nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Verhuisbedrijf Purmerend Draagkracht helpt u graag. Dit is ook wat wij u bieden: een goede service, klantvriende­lijkheid en deskundigheid.

Verhuisbedrijf Purmerend Draagkracht biedt maatwerk

Het uitbesteden van de verhuizing kan namelijk echt een uitkomst bieden. Verhuizen met verhuisbedrijf Purmerend Draagkracht zal sneller en efficiënter verlopen door alle kennis en ervaring die een professioneel verhuisbedrijf in huis heeft. Zij bieden dat extra beetje hulp en overzicht die in u dit stressvolle proces zo goed kunt gebruiken. Bij Verhuisbedrijf Purmerend Draagkracht kunt u zelf aangeven in hoeverre u de verhuizing wilt uitbesteden, u krijgt echt een verhuizing op maat. We luisteren naar uw wensen, behoeften en budget en passen daar de verhuizing op aan. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende verhuis­services: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken.

Prijsopgave verhuisbedrijf Purmerend aanvragen

Vraagt u zich of wat dit nou zou kosten? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van de benodigde verhuis­services. Gemiddeld bestaan de kosten uit de volgende 4 elementen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan voor de exacte kosten, deze zal u al binnen 6 uur ontvangen.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren