Verhuisbedrijf Hoorn

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Gaat u binnenkort voor het eerst verhuizen naar Hoorn? Hoorn is een fijne gemeente om in te wonen met een prachtig historisch centrum en een mooie ligging aan het Markermeer. Verhuisbedrijf Draagkracht is erg bekend met regio Hoorn en kunt u hier dan ook extra goed helpen. Door onze jarenlange verhuiservaring kunnen we u dan ook verzekeren van een soepele, snelle en professionele verhuizing. Of verhuist u juist van Hoorn naar een andere gemeente in de provincie zoals Heerhugowaard, Purmerend of Amsterdam? Verhuisbedrijf Hoorn Draagkracht helpt u graag. Of u nou naar, van of binnen Hoorn verhuist, Verhuisbedrijf Draagkracht staat u door geheel Nederland bij met plezier.

Verhuisbedrijf Hoorn denkt aan alles

Het verhuisproces wordt door veel mensen als vrij hectisch ervaren omdat er zoveel geregeld en gedaan moet worden. Een goede voorbereiding kan dan echt een uitkomst bieden, want zoals we allemaal weten is een goede voorbereiding het halve werk. Zo raden we onze klanten altijd aan om een checklist te maken waar u alles op kan bijhouden en afstrepen, zo kunt u een goed overzicht houden van wat er nog gedaan moet worden. Verder is het ook altijd aan te raden om niet alles in één keer in te pakken maar dit in delen te doen, bijvoorbeeld per kamer. Zo blijft deze grote klus overzichtelijk en pakt u de verhuisdozen ook systematischer in. Voorkom onaangename verrassingen door van te voren de grote meubels en objecten op te meten. Passen deze door de deuropeningen en trappengat van de oude en nieuwe woning? Is dit niet het geval, dan kunt u altijd nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Verhuisbedrijf Hoorn Draagkracht helpt u graag. Dit is ook wat wij u bieden: betrouwbaarheid, klantvriende­lijkheid en deskundigheid.

Verhuizen is een vak bij verhuisbedrijf Hoorn

Het uitbesteden van de verhuizing kan namelijk echt de extra hulp bieden die u zo hard nodig heeft. Een professioneel verhuisbedrijf heeft alle kennis en ervaring in huis om de verhuizing sneller en efficiënter te laten verlopen. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht krijgt u echt een verhuizing op maat doordat u zelf aangeeft in hoeverre u de verhuizing wilt uitbesteden. Het is uw verhuizing en dus luisteren we aandachtig naar uw wensen, behoeften en budget. Hier passen wij de verhuizing weer op aan. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende verhuis­services aan: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken.

Verhuizen met verhuisbedrijf Hoorn Draagkracht is betaalbaar

Vraagt u zich of wat het uitbesteden van een verhuizing nou kost? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van de benodigde verhuis­services. Gemiddeld bestaan de kosten uit de volgende 4 elementen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan voor de exacte kosten, deze zal u al binnen 6 uur ontvangen.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren