Verhuisbedrijf Haarlemmermeer

Gaat u voor het eerst naar Haarlemmermeer verhuizen? Haarlemmermeer is een prettige stad om in te wonen met een ideale, centrale ligging tussen Amsterdam en Den Haag

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Haarlemmermeer is een fijne, dynamische gemeente die veel te bieden heeft met Schiphol en vele bedrijventerreinen in de buurt, goede bereikbaarheid en veel groen. Verhuisbedrijf Haarlemmermeer is bekend met regio Haarlemmermeer en kunt u hier dus uitstekend helpen. Het maakt niet uit of u nou binnen Haarlemmermeer verhuist of naar een andere stad zoals Veenendaal of Hoofddorp, Verhuisbedrijf Draagkracht staat door geheel Nederland voor u klaar.

Verhuisbedrijf Haarlemmermeer is altijd goed voorbereid!

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk, overigens kan verhuisbedrijf Haarlemmermeer. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door de trapopeningen en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Draagkracht biedt: klantvriende­lijkheid, duidelijke afspraken en expertise.

Expertise en professionaliteit bij elke verhuizing van verhuisbedrijf Haarlemmermeer

Gaat u binnenkort van, naar of binnen Haarlemmermeer verhuizen en denkt u erover na om uw verhuizing uit te besteden? Dit is zeker iets om te overwegen want het verhuisproces kan als zeer hectisch ervaren worden en er moet altijd veel geregeld worden. Het inschakelen van een verhuisbedrijf kan dan echt de helpende hand bieden die u in deze drukke periode goed kunt gebruiken. Want de expertise van een verhuisbedrijf zorgt er namelijk voor dat een verhuizing efficiënt en stressvrij zal verlopen. Bij verhuisbedrijf Haarlemmermeer kunt u er zelf voor kiezen in hoeverre u de verhuizing uitbesteedt, zo is er voor ieder budget wat mogelijk. U kunt kiezen uit de volgende verhuis­services: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Dus wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en veel zelf regelen, dan is het zeker mogelijk om alleen een verhuislift of verhuiswagen bij verhuisbedrijf Haarlemmermeer te huren. Of wilt u graag de verhuizing compleet uitbesteden tot en met het in- en uitpakken en het doen van klusjes? Ook dit is mogelijk bij Verhuisbedrijf Draagkracht, wij luisteren naar uw wensen en bieden u echt een verhuizing aan op maat.

Met verhuisbedrijf Haarlemmermeer kunt u goedkoop verhuizen!

Maar hoeveel kost het uitbesteden van een verhuizing? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van de verhuis­services waar u gebruik van wilt maken. De kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan uit gemiddeld 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Bent u benieuwd naar wat de exacte kosten voor u zullen zijn? U kunt bij Verhuisbedrijf Draagkracht gratis een offerte aanvragen die u al binnen 6 uur zal ontvangen.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren