Verhuisbedrijf Dordrecht

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Gaat u binnenkort voor de eerste keer naar Dordrecht verhuizen? Dordrecht is een prettige stad om in te wonen met een prachtig historisch centrum, veel water, oude havens, en een gezellige, culturele binnenstad met veel winkels en horeca. Dordrecht heeft een ideale ligging vlakbij Rotterdam en voor wat meer rust is het Biesbosch in de buurt. Verhuisbedrijf Dordrecht Draagkracht is erg bekend met regio Dordrecht en kunt u hier dus uitstekend helpen met de verhuizing. Gaat u verhuizen van Dordrecht naar Zwijndrecht? Wij helpen u graag met uw verhuizing. Het maakt niet uit of u van, naar of binnen gemeente Dordrecht verhuist, Verhuisbedrijf Dordrecht Draagkracht staat door geheel Nederland voor u klaar.

Verhuisbedrijf Dordrecht is van alle markten thuis!

Kunt u wel wat extra hulp gebruiken bij de verhuizing? Dat begrijpen wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht helemaal, een verhuisproces is hectisch en er moet zoveel geregeld worden. De verhuizing uitbesteden kan dan echt een uitkomst bieden want door de expertise van een verhuisbedrijf zal de verhuizing efficiënter en sneller verlopen. De keuze is aan u in hoeverre u de verhuizing uit wilt besteden, u geeft uw wensen door en wij passen de verhuizing daar op aan. Zo krijgt u echt een verhuizing op maat, er zijn mogelijkheden voor elk budget. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en alleen een verhuiswagen of verhuislift huren? Dit is zeker mogelijk bij Verhuisbedrijf Draagkracht. Wilt u graag de verhuizing compleet uitbesteden inclusief het in- en uitpakken en klussen? Ook dan staat Verhuisbedrijf Draagkracht voor u klaar. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende verhuis­services aan: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken.

Verhuisbedrijf Dordrecht helpt u graag met de voorbereiding!

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag.

Benieuwd naar de prijzen van verhuisbedrijf Dordrecht?

Benieuwd naar de kosten? De exacte kosten hangen natuurlijk af van uw situatie en van welke verhuis­services u gebruikt wilt gaan maken. Gemiddeld bestaan de kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf uit de volgende 4 onderdelen:

Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3); De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen); De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen); Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Bent u benieuwd hoeveel het voor uw situatie zal gaan kosten? Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan. Deze zult u al binnen 6 uur ontvangen. Geniet van een stressvrije, professionele en goedkope verhuizing met Verhuisbedrijf Draagkracht.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren