Verhuisbedrijf Den Helder

Verhuisbedrijf Draagkracht kent regio Den Helder goed, we kunnen u hier dan ook uitstekend helpen met uw verhuizing

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Den Helder is een hele prettige gemeente om in te wonen met een bijzondere ligging in de mooie Kop van Noord-Holland. Een bruisende stad die zowel in het Oosten, Noorden als het Westen omringd is door water. Of het nou gaat om de verhuizing van een gezellige studentenwoning, een leuk rijtjeshuis of een mooie villa, Verhuisbedrijf Draagkracht heeft er ervaring mee en helpt u graag. n. Dus of u nou van, naar of binnen Den Helder verhuist, Verhuisbedrijf Den Helder helpt u met alle plezier met de verhuizing. Verhuisbedrijf Draagkracht verzorgt verhuizingen door geheel Nederland.

Kies verhuisbedrijf Den Helder: ervaren & professioneel

Gaat u verhuizen in regio Den Helder en wilt u graag uw verhuizing (deels) uitbesteden? Dat is zeker aan te raden want de verhuisperiode is vaak hectisch omdat er zo ontzettend veel gedaan en geregeld moet worden. Een professioneel verhuisbedrijf kunt u in deze hectische tijd goed helpen met hun expertise, zo kunnen ze er voor zorgen dat verhuizing sneller en efficiënter verloopt. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Den Helder biedt: flexibiliteit, klantvriende­lijkheid en een professionele service. We begrijpen heel goed dat elke verhuizing weer anders is en andere behoeften en wensen inhoudt, daarom bieden we dan ook mogelijkheden voor elk budget. Bij Verhuisbedrijf Den Helder Draagkracht krijgt u een verhuizing op maat, het is aan u de keuze wat u graag door het verhuisbedrijf wilt laten doen. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft een ruim aanbod aan verhuis­services in regio Den Helder: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken.

Verhuisbedrijf Den Helder bereidt uw verhuizing goed voor!

Maar waar te beginnen met de verhuizing? Ten eerste is het heel belangrijk dat u de verhuizing goed voorbereidt, dit scheelt veel stress, tijd en gedoe op de dag van de verhuizing. Stel ruim van te voren een checklist op met alles dat geregeld en gedaan moet worden, maak hier ook een planning bij waarin u duidelijk aangeeft wanneer wat gedaan moet worden. Neem hier ook zeker het inpakken in op, dit is namelijk een klus die veel mensen onderschatten maar die juist veel tijd en moeite in beslag neemt, u kunt dit uitbesteden aan verhuisbedrijf Den Helder. Het is aan te raden om in te pakken in etappes, pak bijvoorbeeld elke dag één kamer in, zo blijft het overzichtelijk en behapbaar. Door middel van een goede voorbereiding voorkomt u onverwachte verrassingen. Meet van te voren dan ook altijd de grote meubels en objecten op, kunnen deze gemakkelijk de oude en de nieuwe woning in en uit? Zo niet, overweeg het huren van een verhuislift. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor u klaar.

Verhuis goedkoop met verhuisbedrijf Den Helder

En hoe zit het met de kosten? De kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan uit 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor uw verhuizing? U kunt bij Verhuisbedrijf Draagkracht gratis een offerte aanvragen die u al binnen 6 uur zal ontvangen. Kies voor een deskundige, efficiënte en stressvrije verhuizing met Verhuisbedrijf Draagkracht. Waar wacht u nog op?

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren