Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel

Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel is erg bekend met regio Capelle aan den IJssel en kan u hierdoor extra goed helpen.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Gaat u voor het eerst naar Capelle aan den IJssel verhuizen? Capelle is een prettige gemeente om in te wonen, een ontzettende groen stad waar genoten kan worden van water, rust en de ideale ligging vlakbij Rotterdam. Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel is erg bekend met regio Capelle aan den IJssel en kunt u hierdoor extra goed helpen. Of gaat u juist van Capelle aan den IJssel naar Rotterdam of Nieuwerkerk aan den IJssel verhuizen? Ook dan helpen we u graag. Of u nou van, naar of binnen de gemeente Capelle aan den IJssel verhuist, Verhuisbedrijf Draagkracht staat graag voor uw klaar.

Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel: professionele verhuizers

Gaat u binnenkort binnen of rondom Capelle aan den IJssel verhuizen en kunt u hier wel extra hulp bij gebruiken? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Draagkracht aan het juiste adres. De verhuizing (deels) uitbesteden kan echt een uitkomst bieden, een verhuisproces is hectisch en de expertise van een professioneel verhuisbedrijf zorgt ervoor dat de verhuizing efficiënter en sneller verloopt. Het is aan u de keuze in hoeverre u de verhuizing wilt uitbesteden, bij Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel Draagkracht krijgt u namelijk echt een verhuizing op maat. Zo maakt u zelf de keuze van welke van de volgende verhuis­services u gebruik wilt maken: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken.

Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel verhuis altijd goed voorbereid!

Kijkt u op tegen de verhuizing? Dat begrijpen we, een verhuizing kan vrij hectisch zijn en het is dan ook een groot karwei. We raden onze klanten dan ook altijd aan om de verhuizing goed voor te bereiden, maak hiervoor een checklist waarop u bijhoudt wat er nog gedaan of geregeld moet worden. Zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Wat betreft het inpakken, raden wij u aan om hier op tijd mee te beginnen en deze klus op te delen in etappes, bijvoorbeeld per kamer. Zo wordt deze klus wat minder overweldigend. Door middel van een goede voorbereiding, voorkomt u onverwachte verrassingen. Check van tevoren altijd of de grote meubels en objecten de oude en nieuwe woning makkelijk in en uit kunnen. Is dit niet het geval? Dan kunt u nog op tijd overwegen om een verhuislift te huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding van uw verhuizing? Ook dan helpt Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel Draagkracht u met alle plezier.

Verhuis goedkoop met verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel

Maar wat zijn nou de prijzen van het inhuren van een verhuisbedrijf? Dit is natuurlijk afhankelijk van uw situatie en van de benodigde verhuis­services. Gemiddeld bestaan de kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw verhuizing? Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvend en gratis offerte aan. Deze zult u al binnen 6 uur ontvangen.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren