Verhuisbedrijf Alkmaar

U gaat verhuizen in of rond Alkmaar en bent op zoek naar een bedrijf dat uw woning en materiaal professioneel en met zorg behandelt? Bij verhuisbedrijf Alkmaar Draagkracht kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met onze optimale verhuis­service.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Het is nu eenmaal vaak een bron van de nodige zorg en stress: verhuizen. Er is altijd enorm veel te regelen en het zware werk en de eindeloze hoeveelheid spullen die in dozen moet, is niet iets om naar uit te kijken. Wij maken het u graag makkelijk, met onze jarenlange ervaring als familiebedrijf met een uitgebreid serviceaanbod kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Niet alleen nemen we u het zware werk uit handen, ook kunnen wij u desgewenst bijstaan bij het efficiënt en handig in en uitpakken en het demonteren en weer monteren van uw spullen, meubels en overige zaken. Want behalve het verhuizen en het zware werk kan de chaos daarna even stressvol zijn: al die dozen die nog uitgepakt moeten worden, de meubels die nog in elkaar gezet moeten worden, het ophangen van lijsten en spiegels. We nemen u ook deze zorg graag uit handen.

Verhuisbedrijf Alkmaar heeft meer dan 19 jaar ervaring!

Verhuisbedrijf Alkmaar - Professioneel en goedkoop!

Uw verhuizing naar Alkmaar moet probleemloos verlopen en dat is ons doel. Op die manier heeft u alle tijd heeft om andere dingen te regelen en optimaal van uw nieuwe woonplaats en woning te genieten. Er is genoeg te doen in en rond Alkmaar.

Zo zijn er nog veel middeleeuwse panden in het centrum te vinden die de stad een gezellige sfeer geven. Ook zijn er veel musea over uiteenlopende onderwerpen: van The Beatles tot kaas en zelfs een biermuseum en vergeet zeker niet de kaasmarkt die hier van oudsher gehouden wordt. Verder is het natuurlijk een bruisende stad omgeven door weidse polders met een groot aanbod aan activiteiten. En bovendien dichtbij het strand, na slechts een half uur fietsen bent u al aan zee.

Met al deze leuke kenmerken van Alkmaar moet u zich geen zorgen hoeven maken om dingen als verhuizen en transport, dat is onze taak.

Verhuisbedrijf Alkmaar is van alle markten thuis!

Behalve onze uitgebreide ervaring met het verhuizen in het algemeen, bieden wij de nodige extra service. Zo is pianotransport bij ons in zeer goede handen en ook zijn we zeer bedreven in verschillende richtingen; van particuliere- tot zakelijke verhuizingen en ook senioren­verhuizingen zijn geen probleem. Met onze verhuislift en zeer vakkundige bedieners is geen meubelstuk te groot en geen ruimte onbereikbaar.

Bovendien zijn we u graag van dienst indien u enkel een verhuislift wenst te huren in Alkmaar of slechts een kleine opdracht heeft. Ons streven is een aanpak op maat leveren die aansluit op uw wensen en u alle zorgen doet vergeten. Voor een offerte op maat zodat u alle kosten van ons verhuisbedrijf in Alkmaar op een rijtje heeft, kunt u eenvoudig het aanvraagformulier op deze site invullen en binnen 6 uur ontvangt u een uitgebreid antwoord. Verhuizen hoeft niet ingewikkeld of stressvol te zijn, wij maken er een goed georganiseerd en rustig geheel van en dragen optimale zorg voor uw materiaal. Zo bent u gesetteld in uw nieuwe woning in een mum van tijd.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren