Verhuisbedrijf Alkmaar

U gaat verhuizen in of rond Alkmaar en bent op zoek naar een bedrijf dat uw woning en materiaal professioneel en met zorg behandelt? Bij verhuisbedrijf Alkmaar Draagkracht kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met onze optimale verhuisservice.

Het is nu eenmaal vaak een bron van de nodige zorg en stress: verhuizen. Er is altijd enorm veel te regelen en het zware werk en de eindeloze hoeveelheid spullen die in dozen moet, is niet iets om naar uit te kijken. Wij maken het u graag makkelijk, met onze jarenlange ervaring als familiebedrijf met een uitgebreid serviceaanbod kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Niet alleen nemen we u het zware werk uit handen, ook kunnen wij u desgewenst bijstaan bij het efficiënt en handig in en uitpakken en het demonteren en weer monteren van uw spullen, meubels en overige zaken. Want behalve het verhuizen en het zware werk kan de chaos daarna even stressvol zijn: al die dozen die nog uitgepakt moeten worden, de meubels die nog in elkaar gezet moeten worden, het ophangen van lijsten en spiegels. We nemen u ook deze zorg graag uit handen.

 

Verhuisbedrijf Alkmaar heeft meer dan 19 jaar ervaring! 

 

 

 

 

Verhuisbedrijf Alkmaar – Professioneel en goedkoop!

 

Uw verhuizing naar Alkmaar moet probleemloos verlopen en dat is ons doel. Op die manier heeft u alle tijd heeft om andere dingen te regelen en optimaal van uw nieuwe woonplaats en woning te genieten. Er is genoeg te doen in en rond Alkmaar.

Zo zijn er nog veel middeleeuwse panden in het centrum te vinden die de stad een gezellige sfeer geven. Ook zijn er veel musea over uiteenlopende onderwerpen: van The Beatles tot kaas en zelfs een biermuseum en vergeet zeker niet de kaasmarkt die hier van oudsher gehouden wordt. Verder is het natuurlijk een bruisende stad omgeven door weidse polders met een groot aanbod aan activiteiten. En bovendien dichtbij het strand, na slechts een half uur fietsen bent u al aan zee.

Met al deze leuke kenmerken van Alkmaar moet u zich geen zorgen hoeven maken om dingen als verhuizen en transport, dat is onze taak.

 

Verhuisbedrijf Alkmaar is van alle markten thuis!

 

Behalve onze uitgebreide ervaring met het verhuizen in het algemeen, bieden wij de nodige extra service. Zo is pianotransport bij ons in zeer goede handen en ook zijn we zeer bedreven in verschillende richtingen; van particuliere- tot zakelijke verhuizingen en ook seniorenverhuizingen zijn geen probleem. Met onze verhuislift en zeer vakkundige bedieners is geen meubelstuk te groot en geen ruimte onbereikbaar.

Bovendien zijn we u graag van dienst indien u enkel een verhuislift wenst te huren in Alkmaar of slechts een kleine opdracht heeft. Ons streven is een aanpak op maat leveren die aansluit op uw wensen en u alle zorgen doet vergeten. Voor een offerte op maat zodat u alle kosten van ons verhuisbedrijf in Alkmaar op een rijtje heeft, kunt u eenvoudig het aanvraagformulier op deze site invullen en binnen 6 uur ontvangt u een uitgebreid antwoord. Verhuizen hoeft niet ingewikkeld of stressvol te zijn, wij maken er een goed georganiseerd en rustig geheel van en dragen optimale zorg voor uw materiaal. Zo bent u gesetteld in uw nieuwe woning in een mum van tijd.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Verhuisbedrijf Alkmaar? U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Referenties