Professioneel verhuisbedrijf in Aerdenhout

Bent u uw verhuizing in Aerdenhout aan het plannen? Dan is het wellicht handig om te kijken naar de mogelijkheden voor het uitbesteden van een deel van de verhuizing. Dit scheelt u veel werk en stress. Zo kunt u genieten van uw nieuwe woning in Aerdenhout en de komende periode die u te wachten staat. Echter is het niet zo eenvoudig als het lijkt om een geschikt verhuisbedrijf te vinden. Er zijn veel verhuisbedrijven die niet voldoen aan de wet- en regelgeving. Hierom moet u extra goed opletten bij het kiezen van een verhuisbedrijf.

 

Voordelen verhuisbedrijf inhuren

Het inhuren van een verhuisbedrijf voor uw verhuizing in Aerdenhout heeft verschillende voordelen. Naast dat deze vakmannen veel ervaring hebben, zorgen zij ook voor een goede sfeer tijdens de verhuizing. Een verhuizing kan stressvol zijn, een verhuisbedrijf kan dit wegnemen. Hieronder leest u nog meer voordelen voor het inhuren van een verhuisbedrijf.

 

Professionaliteit en ervaring

Verhuizers hebben al honderden verhuizingen er op zitten. Hierdoor weten zij precies hoe zij iets het beste kunnen tillen, verplaatsen en inladen. Dit verkleint het risico op dat er iets kapot gaat en het zorgt voor een efficiënte verhuizing. Tevens volgen veel verhuizers regelmatig opleidingen waardoor ze op de hoogte zijn van goede technieken.

 

Lichamelijke klachten besparen

Verhuizen is lichamelijk zwaar. Er moeten veel dozen worden verhuisd, maar ook zware meubelen moeten naar uw nieuwe woning gebracht worden. Hierbij kunt u denken aan kasten en banken. Een kast de trap op tillen is niet voor iedereen weggelegd. De kans op lichamelijke klachten is dan ook aanwezig. Verhuizers kunnen dit uit handen nemen.

 

Sneller verhuizen

Doordat verhuizers kennis hebben van goede til- en inpaktechnieken, kunnen zij veel sneller uw inboedel verhuizen dan wanneer u dit zelf doet. Op basis van de grootte van uw inboedel wordt er een verhuiswagen gekozen zodat de verhuizing snel wordt uitgevoerd.

 

De benodigde middelen

Wanneer u zelf niet beschikt over een grote bus zult u deze moeten huren. Deze kosten kunnen hoog oplopen als u niet in 1 dag kunt verhuizen. Het voordeel aan het inhuren van een verhuisbedrijf is dat zij de spullen, zoals een verhuisbus en materiaal regelen.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Kies vandaag nog voor het meest klantvriendelijke verhuisbedrijf van Aerdenhout. U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Verhuisbedrijf inschakelen? Let hier op!

Als u de keuze hebt gemaakt om een verhuisbedrijf in te huren vindt u op het internet veel verschillende verhuisbedrijven. De kans is groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Echter zijn de verschillen toch groot tussen verschillende bedrijven. In deze alinea leest u waar u op kunt letten.

 

Recensies

Bekijk de recensies van het bedrijf. Lees niet alleen recensies op de website zelf, maar kijk naar betrouwbare recensies op onafhankelijke websites. Bedrijven kunnen hier geen invloed op uitoefenen.

 

Vergunningen en verzekeringen

Beschikt het bedrijf over een NIWO vergunning? Veel verhuisbedrijven hebben deze niet ondanks dat deze vergunning verplicht is in Nederland. Op deze website kunt u eenvoudig opzoeken of het bedrijf hierover beschikt. Tevens is een goede verzekering aan te raden. Vraag dus altijd naar de verzekeringsvoorwaarden en het eigen risico!

 

Erkende Verhuizers

Een groot aantal bedrijven is aangesloten bij Erkende Verhuizers. Dit heeft een aantal voordelen. Zo is uw inboedel verzekerd en heeft u geen eigen risico. Ook weet u zeker dat de verhuizers goed opgeleid zijn en de algemene voorwaarden zijn samen met de Consumentenbond opgesteld.

 

Kamer van Koophandel

Veel bedrijven staan niet als verhuisbedrijf ingeschreven bij de KVK. Hierom is het moeilijk om een goed beeld te krijgen van hoeveel verhuisbedrijven er in Nederland zijn. Op de website van de KVK kunt u kijken of het bedrijf staat ingeschreven.

De omgeving van Aerdenhout

Aerdenhout ligt in de gemeente Bloemendaal. De plaats ligt grofweg tussen Zandvoort en Heemstede met het bos, de duinen en de zee op korte afstand. Ideaal voor wandeltochten, fietsen en paardrijden. Met net iets minder dan 5000 inwoners is het een kleine plaats te noemen. De wijken in Aerdenhout zijn ruim opgezet met veel ruimte voor groen, waardoor u van veel privacy kunt genieten. Winkels voor de dagelijkse boodschappen liggen om de hoek. De plaats heeft tevens een uitstekende OV-verbinding met de Amsterdam, Den haag en Schiphol.

 

Verhuisbedrijf Draagkracht inhuren voor uw verhuizing in Aerdenhout

Als u voor Verhuisbedrijf Draagkracht kiest, weet u dat u voor kwaliteit kiest waarbij klanttevredenheid voorop staat. Bij ons heeft u namelijk 100% tevredenheidsgarantie. Afrekenen wordt pas gedaan wanneer u 100% tevreden bent. Tevens beschikken wij over bovenstaande punten. Op Klantenvertellen.nl scoren wij een 9,9 en in 2019 waren wij het best beoordeelde verhuisbedrijf op Sirelo.nl. Ook zijn wij in het bezit van de benodigde vergunningen en aangesloten bij Erkende Verhuizers waardoor u zich ook geen zorgen hoeft te maken over een verhuisverzekering en bijbehorende voorwaarden. Als u voor Verhuisbedrijf Draagkracht kiest verzorgen wij naast een verhuisbus ook verpakkingsmaterialen. Zo wordt de kans op schade zoveel mogelijk beperkt. 

 

Verhuizing op maat

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht is veel mogelijk. Omdat elke verhuizing anders is, zal elke verhuizing op maat zijn. Op basis van een taxatie kan er worden ingeschat hoeveel er verhuisd moet worden en wat uw wensen zijn met betrekking tot de verhuizing. Vervolgens zal er een gerichte offerte worden opgesteld. Er zijn drie verschillende opties die veel gekozen worden. Dit zijn:

 

 • Full service VIP: wij nemen al het werk uit handen, van het inpakken van spullen tot het demonteren van lampen
 • 50/50 deal: u helpt mee, we doen beide de helft
 • Pakt zelf in: u helpt zelf mee en zorgt dat alles is voorbereid zodat wij uw spullen kunnen verhuizen

Referenties