Verhuizing in Aerdenhout

Bent u uw verhuizing in Aerdenhout aan het plannen? Dan is het wellicht handig om te kijken naar de mogelijkheden voor het uitbesteden van een deel van de verhuizing. Dit scheelt u veel werk en stress.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Genieten van uw nieuwe woning in Aerdenhout en de komende periode die u te wachten staat. Echter is het niet zo eenvoudig als het lijkt om een geschikt verhuisbedrijf te vinden. Er zijn veel verhuisbedrijven die niet voldoen aan de wet- en regelgeving. Hierom moet u extra goed opletten bij het kiezen van een verhuisbedrijf.

Voordelen verhuisbedrijf inhuren

Het inhuren van een verhuisbedrijf voor uw verhuizing in Aerdenhout heeft verschillende voordelen. Naast dat deze vakmannen veel ervaring hebben, zorgen zij ook voor een goede sfeer tijdens de verhuizing. Een verhuizing kan stressvol zijn, een verhuisbedrijf kan dit wegnemen. Hieronder leest u nog meer voordelen voor het inhuren van een verhuisbedrijf.

Professionaliteit en ervaring

Verhuizers hebben al honderden verhuizingen er op zitten. Hierdoor weten zij precies hoe zij iets het beste kunnen tillen, verplaatsen en inladen. Dit verkleint het risico op dat er iets kapot gaat en het zorgt voor een efficiënte verhuizing. Tevens volgen veel verhuizers regelmatig opleidingen waardoor ze op de hoogte zijn van goede technieken.

Lichamelijke klachten besparen

Verhuizen is lichamelijk zwaar. Er moeten veel dozen worden verhuisd, maar ook zware meubelen moeten naar uw nieuwe woning gebracht worden. Hierbij kunt u denken aan kasten en banken. Een kast de trap op tillen is niet voor iedereen weggelegd. De kans op lichamelijke klachten is dan ook aanwezig. Verhuizers kunnen dit uit handen nemen.

Sneller verhuizen

Doordat verhuizers kennis hebben van goede til- en inpaktechnieken, kunnen zij veel sneller uw inboedel verhuizen dan wanneer u dit zelf doet. Op basis van de grootte van uw inboedel wordt er een verhuiswagen gekozen zodat de verhuizing snel wordt uitgevoerd.

De benodigde middelen

Wanneer u zelf niet beschikt over een grote bus zult u deze moeten huren. Deze kosten kunnen hoog oplopen als u niet in 1 dag kunt verhuizen. Het voordeel aan het inhuren van een verhuisbedrijf is dat zij de spullen, zoals een verhuisbus en materiaal regelen.

De omgeving van Aerdenhout

Aerdenhout ligt in de gemeente Bloemendaal. De plaats ligt grofweg tussen Zandvoort en Heemstede met het bos, de duinen en de zee op korte afstand. Ideaal voor wandeltochten, fietsen en paardrijden. Met net iets minder dan 5000 inwoners is het een kleine plaats te noemen. De wijken in Aerdenhout zijn ruim opgezet met veel ruimte voor groen, waardoor u van veel privacy kunt genieten. Winkels voor de dagelijkse boodschappen liggen om de hoek. De plaats heeft tevens een uitstekende OV-verbinding met de Amsterdam, Den haag en Schiphol.

Verhuisbedrijf Draagkracht inhuren voor uw verhuizing in Aerdenhout

Als u voor Verhuisbedrijf Draagkracht kiest, weet u dat u voor kwaliteit kiest waarbij klanttevredenheid voorop staat. Bij ons heeft u namelijk 100% tevredenheidsgarantie. Afrekenen wordt pas gedaan wanneer u 100% tevreden bent. Tevens beschikken wij over bovenstaande punten. Op Klantenvertellen.nl scoren wij een 9,9 en in 2019 waren wij het best beoordeelde verhuisbedrijf op Sirelo.nl. Ook zijn wij in het bezit van de benodigde vergunningen en aangesloten bij Erkende Verhuizers waardoor u zich ook geen zorgen hoeft te maken over een verhuisverzekering en bijbehorende voorwaarden. Als u voor Verhuisbedrijf Draagkracht kiest verzorgen wij naast een verhuisbus ook verpakkingsmaterialen. Zo wordt de kans op schade zoveel mogelijk beperkt.

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht is veel mogelijk. Omdat elke verhuizing anders is, zal elke verhuizing op maat zijn. Op basis van een taxatie kan er worden ingeschat hoeveel er verhuisd moet worden en wat uw wensen zijn met betrekking tot de verhuizing. Vervolgens zal er een gerichte offerte worden opgesteld. Er zijn drie verschillende opties die veel gekozen worden. Dit zijn:
 • Full service VIP: wij nemen al het werk uit handen, van het inpakken van spullen tot het demonteren van lampen
 • 50/50 deal: u helpt mee, we doen beide de helft
 • Pakt zelf in: u helpt zelf mee en zorgt dat alles is voorbereid zodat wij uw spullen kunnen verhuizen
 • Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

  1

  Gratis offerte aanvragen

  Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

  2

  Ontvang een goed verhuisplan

  Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

  3

  Manage jouw verhuizing

  Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

  4

  Voel je direct lekker thuis

  Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

  Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

  Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

  • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
  • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

  We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

  • Lampen
  • Hangkleding
  • TV
  • Schilderijen
  • Elektronica
  • Spiegels/glas
  • Beelden en kunst
  • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
  • Speciale trapbescherming
  • Een beschermende deken op jouw deuren