Koelkast verhuizen | Goedkoop!

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Wilt u uw koelkast verhuizen maar heeft u twijfels over hoe u dit het beste kunt doen? Dat begrijpen wij, het verhuizen van de koelkast is niet alleen een lastig klusje door het gewicht en de omvang, maar het apparaat heeft ook een gebruiksaanwijzing. Zo pak je het aan!

Koelkast verhuizen? Goede voorbereiding vereist!

Het is dan ook verstandig om het verhuizen van de koelkast goed voor te bereiden, zodat u op de dag van de verhuizing niet tegen onaangename verrassingen zal aanlopen.

“15% van alle koelkasten die worden verhuisd gaan kapot. Dit komt door slechte voorbereiding en gebrek aan kennis”

Koelkast verhuizen? Lees hier hoe u dat het best doet.

Besteed u dit toch liever uit? Wij verhuizen uw koelkast met alle plezier.

Schakel de koelkast voor het vervoer minstens een paar uur uit, zo kunt u haar laten ontdooien en het koelvak en de vriezer goed droog en schoonmaken. De plateaus, laden, bakken en rekken kunnen eruit gehaald worden en schoongemaakt worden met afwasmiddel. De binnenkant kan schoongemaakt worden met afwasmiddel of milde allesreiniger. Spoel alles met schoon water en maak daarna alles droog. Vergeet verder ook niet om de afvoerleiding leeg te laten lopen.
Indien mogelijk, is het zeer aan te raden om de koelkast rechtop te verhuizen. Het liggen of omkeren van de koelkast is slecht voor het apparaat en kan mogelijk defecten veroorzaken. Het is natuurlijk soms niet mogelijk om de koelkast rechtop te vervoeren, maar probeer de koelkast in ieder geval tijdens het verhuizen zo weinig mogelijk plat te leggen en draai de koelkast ook nooit op haar kop.
Voor het rechtop vervoeren van de koelkast kan er gedacht worden aan het huren van een verhuiswagen en een verhuislift. Het huren van een verhuiswagen die groot genoeg is, zorgt ervoor dat de koelkast staand vervoerd kan worden. Het huren van een verhuislift kan ervoor zorgen dat de koelkast staande uw nieuwe woning in kan komen.
Een koelkast is een log en groot ding en is daardoor soms zeer moeilijk te tillen en door smalle deuropeningen en trapgaten te krijgen, een verhuislift kan dat echt een uitkomst bieden. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt zowel de verhuur van verhuiswagens en verhuisliften tegen een scherp tarief. Zo kunt u gemakkelijk en zonder schade uw koelkast verhuizen.
Iets anders waar rekening mee gehouden moet worden is dat de koelkast na vervoer 24 uur niet gebruikt mag worden. Het vroegtijdig inschakelen van de koelkast kan er namelijk voor zorgen dat de pomp de olie van de compressor door het systeem spoelt en in de verdamper voor problemen zorgt. En het zou natuurlijk zonde zijn als uw koelkast kapot gaat net nadat u die met alle moeite en voorzichtigheid verhuisd heeft. Wanneer de koelkast weer aangesloten kan worden, zal zij langzaam weer gaan koelen. Hoe lang dit duurt verschilt per koelkast, maar als u er iets in legt kan dit sneller gaan. Een koelkast koelt namelijk door warmte uit de producten te trekken.
Ziet u het verhuizen van uw koelkast toch niet helemaal zitten? Dan verhuist Verhuisbedrijf Draagkracht de koelkast met alle plezier voor u. Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt er uiteraard voor dat de koelkast rechtop verhuisd wordt, waardoor u verzekerd bent van een schadeloze en stressloze verhuizing.Zo bent u gegarandeerd dat u in uw nieuwe woning gewoon van uw koelkast kan blijven genieten. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende services: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuiswagen, verhuur verhuislift, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken.Verhuisbedrijf Draagkracht weet dat iedere verhuizing anders is en biedt een verhuizing op maat. Benieuwd naar de kosten? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Stressloos verhuizen in 4 stappen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren

Onze services

 • Particuliere verhuizingen

  Wanneer je binnen Nederland gaat verhuizen als particulier zijnde kan je gebruik maken van een verhuisbedrijf die je in dit proces kan ondersteunen.Of je nu in jouw eerste huis trekt, groter gaat wonen of alles omgooit: Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor je klaar. Onze erkende verhuizers verzorgen én ontzorgen je verhuizing volgens jouw wensen.

 • Internationale verhuizingen

  Brengt jouw verhuizing je de landsgrenzen over? Ook dan kun je op ons rekenen. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen en denkt graag op alle vlakken met je mee. Zo weet je zeker dat jouw verhuizing goed geregeld wordt.

 • Zakelijke verhuizingen

  Bij het verhuizen van jouw bedrijf komt soms nog meer kijken dan bij gewoon verhuizen: het werk moet immers gewoon doorgaan. Daar draaien wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht onze hand niet voor om. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen wij dat jouw zakelijke verhuizing efficiënt en zorgeloos verloopt.

 • Senioren­verhuizing

  Verhuis je naar een zorgcentrum of een seniorenwoning? Een verhuizing op latere leeftijd kan zowel voor jou als voor jouw familie een grote stap zijn, zowel praktisch als emotioneel. Wij weten dat dit extra zorg en aandacht vereist. En die bieden wij je graag.

 • Verhuislift­service

  Als erkend verhuisbedrijf hebben wij alle nodige materialen in huis. Ook als je zelf verhuist, kunt je bij ons voor een dag of een dagdeel een verhuislift huren. Uiteraard bieden we daarbij alle assistentie die je nodig hebt voor verantwoord gebruik.

 • Opslag­verhuizingen

  Sommige verhuizingen leiden niet naar een huis, maar (deels) naar een opslag. Geen probleem. Wij behandelen jouw spullen met dezelfde zorgvuldigheid als wanneer we ze in jouw huis zouden plaatsen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je deze spullen weer nodig hebt.

 • Een ladderlift huren mét professionele hulp

  Ladderlift huren? Maak kennis met Verhuisbedrijf Draagkracht. Wij helpen u om stressvrij te verhuizen en assisteren bij zowel grote als kleine verhuizingen. Ook bieden we u de mogelijkheid om een ladderlift van ons te huren.

 • Ontruimingen

  Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na een overlijden of faillissement.

  Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt er daarom voor dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.

 • White glove verhuizingen

  Heeft jouw verhuizing net wat meer speciale aandacht nodig, bijvoorbeeld omdat je kwetsbare of waardevolle spullen hebt? Natuurlijk kun je daarvoor bij Verhuisbedrijf Draagkracht terecht. Wij behandelen jouw lading met de grootste zorg en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen om die soepel van A naar B te krijgen.