Goedkoop uw wasmachine verhuizen

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Wilt u graag uw wasmachine verhuizen maar weet u niet hoe? Dit is een vraag waar veel mensen tegen aanlopen bij het plannen van hun verhuizing. Want alhoewel u de verhuisdozen en de meeste meubels gemakkelijk kunt tillen, is het toch een iets ander geval bij een wasmachine. Een wasmachine is niet alleen zwaar maar ook kwetsbaar en onhandig vast te houden. Het verhuizen van een wasmachine vereist dan ook wat meer planning. Wilt u de wasmachine zelf verhuizen, onderneem dan de volgende stappen:

Stap één: De voorbereiding | Wasmachine verhuizen

Ontkoppel de stroom- en wateraansluiting van de wasmachine de dag voor de verhuizing, maak de waterslang los en laat al het water hier goed uitlekken. Wanneer al het water uit de slang is, kunt u de slang en de elektriciteitsdraad aan de wasmachine vastplakken zodat u hier geen last van heeft tijdens de verhuizing. Daarnaast moet het water ook uit het systeem van de wasmachine, zet de wasmachine op een verhoging en kantel hem. Open het klepje aan de onderkant waar de filter zit, plaats een emmer hieronder en open het filter. Laat het water hier helemaal uitlopen door de wasmachine licht te kantelen.

Het is van groot belang dat u de wastrommel vastzet voor het vervoeren van de wasmachine, alle wasmachines worden geleverd met speciale beugels of pinnen voor de transportbeveiliging. Om beschadigingen te voorkomen is het ook van belang dat u de wasmachine inpakt in beschermfolie. U kunt ook een speciale draagzak voor de wasmachine aanschaffen, deze zorgt er niet alleen voor dat de wasmachine beschermd is maar hiermee is de wasmachine ook makkelijker te tillen.

De wasmachine is nu klaar voor vervoer, meet van te voren wel de machine zodat u verzekerd bent dat hij door gangen, deuren en trappenhuizen past. Is dit toch niet mogelijk? Dan kunt u altijd een verhuislift huren waarmee u de wasmachine kunt verhuizen.

Stap twee: Het vervoer | Wasmachine verhuizen

Een wasmachine weegt gemiddeld tussen de 65 en 80 kilo en kan het beste door 2 personen getild worden. Een traploper of trapsteekwagen kan het tillen van de wasmachine erg vergemakkelijken. Ook een Grippy vergemakkelijkt het tillen van de wasmachine, hiermee heeft u zoals de naam al zegt beter grip. Een wasmachine kunt u het beste rechtop vervoeren, zo vermindert u de kans op beschadigingen aan de trommel en leidingen. Is het niet mogelijk om de wasmachine rechtop te vervoeren in uw auto, dan is het aan te raden om een aanhangwagen of verhuiswagen in te huren voor de verhuizing.

Ziet u het verhuizen van uw wasmachine toch niet helemaal zitten? Dan verhuist Verhuisbedrijf Draagkracht de wasmachine met alle plezier voor u. Zo bent u verzekerd van een stressloze en schadeloze verhuizing. U kunt de verhuizing zover uitbesteden als u wilt. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende services: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuiswagen, verhuur verhuislift, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Verhuisbedrijf Draagkracht weet dat iedere verhuizing anders is en biedt voor ieder budget wat wils. Benieuwd naar de kosten? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Stressloos verhuizen in 4 stappen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren

Onze services

 • Particuliere verhuizingen

  Wanneer je binnen Nederland gaat verhuizen als particulier zijnde kan je gebruik maken van een verhuisbedrijf die je in dit proces kan ondersteunen.Of je nu in jouw eerste huis trekt, groter gaat wonen of alles omgooit: Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor je klaar. Onze erkende verhuizers verzorgen én ontzorgen je verhuizing volgens jouw wensen.

 • Internationale verhuizingen

  Brengt jouw verhuizing je de landsgrenzen over? Ook dan kun je op ons rekenen. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen en denkt graag op alle vlakken met je mee. Zo weet je zeker dat jouw verhuizing goed geregeld wordt.

 • Zakelijke verhuizingen

  Bij het verhuizen van jouw bedrijf komt soms nog meer kijken dan bij gewoon verhuizen: het werk moet immers gewoon doorgaan. Daar draaien wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht onze hand niet voor om. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen wij dat jouw zakelijke verhuizing efficiënt en zorgeloos verloopt.

 • Senioren­verhuizing

  Verhuis je naar een zorgcentrum of een seniorenwoning? Een verhuizing op latere leeftijd kan zowel voor jou als voor jouw familie een grote stap zijn, zowel praktisch als emotioneel. Wij weten dat dit extra zorg en aandacht vereist. En die bieden wij je graag.

 • Verhuislift­service

  Als erkend verhuisbedrijf hebben wij alle nodige materialen in huis. Ook als je zelf verhuist, kunt je bij ons voor een dag of een dagdeel een verhuislift huren. Uiteraard bieden we daarbij alle assistentie die je nodig hebt voor verantwoord gebruik.

 • Opslag­verhuizingen

  Sommige verhuizingen leiden niet naar een huis, maar (deels) naar een opslag. Geen probleem. Wij behandelen jouw spullen met dezelfde zorgvuldigheid als wanneer we ze in jouw huis zouden plaatsen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je deze spullen weer nodig hebt.

 • Een ladderlift huren mét professionele hulp

  Ladderlift huren? Maak kennis met Verhuisbedrijf Draagkracht. Wij helpen u om stressvrij te verhuizen en assisteren bij zowel grote als kleine verhuizingen. Ook bieden we u de mogelijkheid om een ladderlift van ons te huren.

 • Ontruimingen

  Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na een overlijden of faillissement.

  Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt er daarom voor dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.

 • White glove verhuizingen

  Heeft jouw verhuizing net wat meer speciale aandacht nodig, bijvoorbeeld omdat je kwetsbare of waardevolle spullen hebt? Natuurlijk kun je daarvoor bij Verhuisbedrijf Draagkracht terecht. Wij behandelen jouw lading met de grootste zorg en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen om die soepel van A naar B te krijgen.