Verhuizen naar Engeland

Gaat u verhuizen naar Engeland? Bij een verhuizing komt altijd veel kijken, maar een verhuizing naar het buitenland is nog ingewikkelder, hectisch en intens. Er zullen tijdens het proces veel vragen bij u opkomen: Wat moet ik regelen voor de emigratie? Hoe vraag ik een visum aan? Kan ik zomaar in Engeland aan het werk als Nederlander? Waar moet ik me allemaal uitschrijven in Nederland en weer inschrijven in Engeland? Om de verhuizing stressvrij en soepel te laten verlopen, is het van uiterst belang dat de verhuizing goed voorbereid wordt. Engeland wordt beschouwd als een overzees gebied, het invoeren van uw inboedel kan dan ook tot extra kosten leiden die u niet zal hebben bij een verhuizing naar andere EU-landen. Denk bijvoorbeeld aan inklaring vergoeding, bepaalde invoerrechten en de aanrekening van BTW. Een professioneel verhuisbedrijf inhuren kan dan echt een uitkomst bieden, zij regelen de praktische zaken en u kunt zich op deze administratieve zaken richten.

 

Verhuisbedrijf Draagkracht heeft jarenlange ervaring in internationale verhuizingen en zorgt ervoor dat uw verhuizing naar Engeland stressloos, efficiënt en soepel verloopt

 

 

 

 

Must-know informatie voor uw verhuizing naar Engeland

 

 • Post: Via PostNL kunt u een verhuisservice aanvragen, dit is ook mogelijk voor Engeland. Zo wordt alle post die is gericht aan uw oude adres doorgestuurd naar uw nieuwe adres in Engeland.
 • In- en uitschrijven: U moet zich voor de verhuizing naar Engeland uitschrijven bij uw Nederlandse gemeente, dit kunt u uiterlijk 5 dagen voor vertrek doen. De gemeente geeft dit dan ook automatisch door aan andere overheidsinstanties zoals bijvoorbeeld de belastingdienst. Vraag na bij uw gemeente waar dit automatisch aan doorgegeven wordt. In Engeland bestaat er geen verplichte inschrijving bij de gemeente, wel bent u verplicht een council tax te betalen (een gemeentebelasting) en dit telt als inschrijving. Voor het wonen en werken in Engeland, dient u een ‘National Insurence Number’ aan te vragen. Dit kunt u aanvragen bij de Engelse Belastingdienst, een jobcentre, uw werkgever of de lokale gemeente.
 • Verblijfsvergunning: Voor Nederlanders is er een verblijfsvergunning nodig in Engeland voor een verblijf van langer dan 6 maanden, er bestaan verschillende type verblijfsvergunningen voor verschillende doeleinden: van studeren, werken tot investeren. Met de komende Brexit is het natuurlijk wel afwachten wat er voor Nederlanders in Engeland gaat veranderen, houd hiervoor goed het nieuws en de website van de Nederlandse ambassade in Engeland in de gaten.
 • Gezondheidszorg: Engeland kent geen zorgverzekeringen, de zorg wordt betaald uit de belastingen. Vanuit uw Engelse loon gaat er automatisch een deel naar de ‘National Health Service’, zo bent u altijd verzekerd en de meeste zorg wordt vergoed. Tandheelkunde is een van de weinige zorg die u wel zelf moet betalen.

 

 

Full Service verhuizen naar Engeland.

 

Door de jarenlange ervaring met internationale verhuizingen heeft Verhuisbedrijf Draagkracht een netwerk aan betrouwbare buitenlandse contacten opgebouwd. Verhuisbedrijf Draagkracht is bekend met Engeland en kunt hiervoor de tips en tricks bieden die nodig zijn bij een verhuizing naar dit land. Verhuisbedrijf Draagkracht is een deskundige verhuizer en biedt u garantie, duidelijke voorwaarden en professionaliteit. De verhuizing kan zover uitbesteden worden als u wilt. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende services: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuiswagen, verhuur verhuislift, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Benieuwd naar de kosten? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Verhuizen naar Engeland? U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

References