Verhuiswagen huren

Wilt u graag goedkoop een verhuiswagen huren? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Draagkracht aan het juiste adres. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft namelijk een ruim assortiment aan verhuisauto’s te huur in verschillende uitvoeringen en formaten, zo is er voor iedere verhuizing wat wils. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u overal een verhuiswagen huren. Of u nou in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam of Utrecht woont, dit maakt niet uit. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt door de verhuiswagen door geheel Nederland aan. Samen met een paar sterke vrienden of familieleden kunt u dan zelf aan de slag om uw inboedel te verhuizen van de oude woning naar de nieuwe woning. Verhuiswagen huren kan één of meerdere dagen, zodat u uw verhuizing op uw eigen tempo kan uitvoeren. De verhuiswagens zijn in perfecte technische staat waardoor u verzekerd bent van veiligheid en gebruiksgemak. Door te kiezen voor een verhuiswagen huren van Verhuisbedrijf Draagkracht kiest u voor een goede service en comfort.

 

Een breed assortiment aan verhuiswagens


Uit het brede assortiment van Verhuisbedrijf Draagkracht kiest u een verhuiswagen die bij uw wensen past. Heeft u veel zware spullen? Dan is een bakwagen met laadklep aan te raden gezien u hierbij de spullen makkelijker in en uit kan laden. Wilt u graag een verhuiswagen met lift huren? Dit is zeker mogelijk bij Verhuisbedrijf Draagkracht. Wilt u graag advies krijgen over welke verhuiswagen bij uw wensen past? Twijfel niet en contacteer Verhuisbedrijf Draagkracht voor het beantwoorden van al uw vragen en het opstellen van een offerte. Als u een verhuiswagen of bakwagen wilt huren, zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Denk bijvoorbeeld aan de afmetingen en het laadgewicht van de wagen, de borgsom, het eigen risico, kilometervrij huren en eventuele verzekeringen. Maar check ook of uw rijbewijs overeenkomt met het benodigde rijbewijs voor de verhuiswagen en of er een minimum leeftijd en aantal jaar bezit van rijbewijs gehanteerd worden. Voor al deze punten kunt u ook terecht bij Verhuisbedrijf Draagkracht.

 

Wanneer u de verhuiswagen afgehaald hebt, kunt u eindelijk aan de verhuizing beginnen. Houd bij het inladen van uw inboedel rekening met de volgende tip: maak het zwaartepunt van de lading zoveel mogelijk in het midden van de voertuig. Zo wordt de toegestane asbelasting niet overschreden en is uw veiligheid gegarandeerd. Wees voorzichtig tijdens het rijden en houd de afmetingen van de wagen en de dode hoek goed in gedachte. Ook al bent u een ervaren bestuurder, soms is het even wennen om in zo een grote bak te rijden. Ook is het aan te raden om u tijdens het achteruitrijden te laten helpen door iemand die vanaf buiten aanwijzingen geeft. Veel succes met de verhuizing!

 

Hulp nodig bij uw verhuizing?

 

Wilt u toch graag hulp inhuren bij de verhuizing? Dan kunt u dit zeker ook via Verhuisbedrijf Draagkracht regelen. U kunt uw verhuizing zover uitbesteden als u maar wilt. Het inhuren van professionele verhuizers zorgt voor meer efficiëntie en snelheid. Door hun kennis verloopt de verhuizing schadeloos, soepel en stressloos. Benieuwd naar de prijs? Vraag een gratis offerte aan!

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Huur vandaag nog uw verhuiswagen bij Verhuisbedrijf Draagkracht. U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Referenties