Goedkoop een verhuiswagen huren

Wilt u graag goedkoop een verhuiswagen huren? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Draagkracht aan het juiste adres.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Verhuisbedrijf Draagkracht heeft een ruim assortiment aan verhuisauto’s te huur in verschillende uitvoeringen en formaten, zo is er voor iedere verhuizing wat wils. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u overal een verhuiswagen huren. Of u nou in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam of Utrecht woont, dit maakt niet uit. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt door de verhuiswagen door geheel Nederland aan. Samen met een paar sterke vriende­n of familieleden kunt u dan zelf aan de slag om uw inboedel te verhuizen van de oude woning naar de nieuwe woning. Verhuiswagen huren kan één of meerdere dagen, zodat u uw verhuizing op uw eigen tempo kan uitvoeren. De verhuiswagens zijn in perfecte technische staat waardoor u verzekerd bent van veiligheid en gebruiksgemak. Door te kiezen voor een verhuiswagen huren van Verhuisbedrijf Draagkracht kiest u voor een goede service en comfort.

Een breed assortiment aan verhuiswagens

Uit het brede assortiment van Verhuisbedrijf Draagkracht kiest u een verhuiswagen die bij uw wensen past. Heeft u veel zware spullen? Dan is een bakwagen met laadklep aan te raden gezien u hierbij de spullen makkelijker in en uit kan laden. Wilt u graag een verhuiswagen met lift huren? Dit is zeker mogelijk bij Verhuisbedrijf Draagkracht. Wilt u graag advies krijgen over welke verhuiswagen bij uw wensen past? Twijfel niet en contacteer Verhuisbedrijf Draagkracht voor het beantwoorden van al uw vragen en het opstellen van een offerte. Als u een verhuiswagen of bakwagen wilt huren, zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Denk bijvoorbeeld aan de afmetingen en het laadgewicht van de wagen, de borgsom, het eigen risico, kilometervrij huren en eventuele verzekeringen. Maar check ook of uw rijbewijs overeenkomt met het benodigde rijbewijs voor de verhuiswagen en of er een minimum leeftijd en aantal jaar bezit van rijbewijs gehanteerd worden. Voor al deze punten kunt u ook terecht bij Verhuisbedrijf Draagkracht.

Wanneer u de verhuiswagen afgehaald hebt, kunt u eindelijk aan de verhuizing beginnen. Houd bij het inladen van uw inboedel rekening met de volgende tip: maak het zwaartepunt van de lading zoveel mogelijk in het midden van de voertuig. Zo wordt de toegestane asbelasting niet overschreden en is uw veiligheid gegarandeerd. Wees voorzichtig tijdens het rijden en houd de afmetingen van de wagen en de dode hoek goed in gedachte. Ook al bent u een ervaren bestuurder, soms is het even wennen om in zo een grote bak te rijden. Ook is het aan te raden om u tijdens het achteruitrijden te laten helpen door iemand die vanaf buiten aanwijzingen geeft. Veel succes met de verhuizing!

Hulp nodig bij uw verhuizing?

Wilt u toch graag hulp inhuren bij de verhuizing? Dan kunt u dit zeker ook via Verhuisbedrijf Draagkracht regelen. U kunt uw verhuizing zover uitbesteden als u maar wilt. Het inhuren van professionele verhuizers zorgt voor meer efficiëntie en snelheid. Door hun kennis verloopt de verhuizing schadeloos, soepel en stressloos. Benieuwd naar de prijs? Vraag een gratis offerte aan!

Stressloos verhuizen in 4 stappen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren

Onze services

 • Particuliere verhuizingen

  Wanneer je binnen Nederland gaat verhuizen als particulier zijnde kan je gebruik maken van een verhuisbedrijf die je in dit proces kan ondersteunen.Of je nu in jouw eerste huis trekt, groter gaat wonen of alles omgooit: Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor je klaar. Onze erkende verhuizers verzorgen én ontzorgen je verhuizing volgens jouw wensen.

 • Internationale verhuizingen

  Brengt jouw verhuizing je de landsgrenzen over? Ook dan kun je op ons rekenen. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen en denkt graag op alle vlakken met je mee. Zo weet je zeker dat jouw verhuizing goed geregeld wordt.

 • Zakelijke verhuizingen

  Bij het verhuizen van jouw bedrijf komt soms nog meer kijken dan bij gewoon verhuizen: het werk moet immers gewoon doorgaan. Daar draaien wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht onze hand niet voor om. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen wij dat jouw zakelijke verhuizing efficiënt en zorgeloos verloopt.

 • Senioren­verhuizing

  Verhuis je naar een zorgcentrum of een seniorenwoning? Een verhuizing op latere leeftijd kan zowel voor jou als voor jouw familie een grote stap zijn, zowel praktisch als emotioneel. Wij weten dat dit extra zorg en aandacht vereist. En die bieden wij je graag.

 • Verhuislift­service

  Als erkend verhuisbedrijf hebben wij alle nodige materialen in huis. Ook als je zelf verhuist, kunt je bij ons voor een dag of een dagdeel een verhuislift huren. Uiteraard bieden we daarbij alle assistentie die je nodig hebt voor verantwoord gebruik.

 • Opslag­verhuizingen

  Sommige verhuizingen leiden niet naar een huis, maar (deels) naar een opslag. Geen probleem. Wij behandelen jouw spullen met dezelfde zorgvuldigheid als wanneer we ze in jouw huis zouden plaatsen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als je deze spullen weer nodig hebt.

 • Een ladderlift huren mét professionele hulp

  Ladderlift huren? Maak kennis met Verhuisbedrijf Draagkracht. Wij helpen u om stressvrij te verhuizen en assisteren bij zowel grote als kleine verhuizingen. Ook bieden we u de mogelijkheid om een ladderlift van ons te huren.

 • Ontruimingen

  Bij een ontruiming is er vaak sprake van een dringende situatie. Bovendien is dit voor betrokkenen vaak ook een emotionele kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming na een overlijden of faillissement.

  Verhuisbedrijf Draagkracht zorgt er daarom voor dat elke ontruiming snel, zorgvuldig en helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt uitgevoerd.

 • White glove verhuizingen

  Heeft jouw verhuizing net wat meer speciale aandacht nodig, bijvoorbeeld omdat je kwetsbare of waardevolle spullen hebt? Natuurlijk kun je daarvoor bij Verhuisbedrijf Draagkracht terecht. Wij behandelen jouw lading met de grootste zorg en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen om die soepel van A naar B te krijgen.