Verhuisbedrijf

Gaat u verhuizen en denkt u erover na om een verhuisbedrijf in te huren? Dat is heel verstandig, want bij een verhuizing komt heel veel kijken. Bij een verhuizing moet er aan van alles en nog wat gedacht worden en het kan dan als een opluchting ervaren worden om het sjouwen en transporteren uit te besteden. Het is aan u de keuze wat u graag door het verhuisbedrijf wilt laten doen, u kunt ervoor kiezen om alleen het sjouwen en transporteren van de inboedel uit te besteden. Maar het is ook mogelijk om het uit- en inpakken, monteren en installeren aan het verhuisbedrijf over te laten.

U kunt uw verhuizing zover uitbesteden als u wilt.

Door gebruik te maken van de expertise van een verhuisbedrijf, verloopt de verhuizing veel sneller en efficiënter. Zo kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is: ervoor zorgen dat de verhuizing zo comfortabel mogelijk verloopt voor uw gezin.

Er zijn veel type verhuisbedrijven waar u uit kunt kiezen: van familiebedrijven tot student verhuisbedrijven. Belangrijk is dat u voor een erkend verhuisbedrijf kiest, dit garandeert een goede service en een soepele verhuizing. Dit is ook wat het erkend Verhuisbedrijf Draagkracht biedt: klantvriende­lijkheid, professionele service en expertise. Verhuisbedrijf Draagkracht begrijpt dat elke verhuizing weer anders is en dat er met andere wensen en behoeften rekening gehouden moet worden. Daardoor kunt u aangeven in hoeverre u de verhuizing wilt uitbesteden, Verhuisbedrijf Draagkracht biedt mogelijkheden voor elk budget. Of u nou in Den Haag, Roosendaal of Groningen woont, Verhuisbedrijf Draagkracht biedt een verhuizing naar uw wensen door heel Nederland.

Waar moet u rekening mee houden betreft de kosten?

Het is handig om te weten dat de kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan uit 4 onderdelen:

 • De verhuizers:
  De kosten voor het inhuren van een verhuisbedrijf hangt natuurlijk af van uw persoonlijke situatie en de services waarvan u gebruik maakt. Gemiddeld zijn er 3 verhuizers nodig voor een efficiënte verhuizing, maar soms kan het zelfs voordeliger zijn om nog meer verhuizers in te huren zodat het verhuizen nog sneller verloopt.
 • De verhuiswagen:
  De kosten van het transport hangen af van het type verhuiswagen dat nodig is: des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen.
 • De voorrijkosten:
  De reisafstand is bepalend voor de kosten die in rekening worden gebracht door het verhuisbedrijf, houd rekening met de afstand tussen zowel uw oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen.
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services:
  Hierbij kan er gedachten worden aan parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Bent u benieuwd naar de kosten? U kunt bij Verhuisbedrijf Draagkracht gratis een offerte aanvragen die u al binnen 6 uur zal ontvangen. Door voor Verhuisbedrijf Draagkracht te kiezen, kiest u voor een efficiënte en stressloze verhuizing. Wat wilt u nog meer?