Verhuisbedrijf Zwolle | Professionele verhuizers | Goedkoop!

Op alle gebieden passen wij graag onze uitgebreide ervaring toe om zo een optimaal resultaat te bewerkstelligen.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Verhuisbedrijf Zwolle Draagkracht heeft meer dan 19 jaar ervaring!

Bij Verhuisbedrijf Zwolle Draagkracht is verhuizen een vaardigheid die wij reeds jaren beheersen. Als familiebedrijf zijn we met onze kennis en kunde de beste keuze om uw verhuizing op rolletjes te laten lopen. Onze jarenlange ervaring zorgt voor een kalme en efficiënte aanpak van iedere situatie en geeft u overzicht.

Ongeacht het soort verhuizing, wij weten er raad mee. Zo zijn wij onder andere graag van dienst bij:

Zakelijke of particuliere verhuizing in Zwolle

Geen stress, een goede organisatie en duidelijkheid zodat de verhuizing in alle rust verloopt. Ongeacht of u met uw onderneming verhuist naar Zwolle en de beste aanpak van deze grootse verhuizing wenst of een nieuwe woning betrekt met uw gezin, wij zorgen voor een vlot verloop. Tenslotte wilt u zo snel mogelijk het werk voortzetten met uw onderneming of uw dagelijks leven in de nieuwe stad van start laten gaan.

Ook voor een kleine verhuizing zijn we u graag van dienst, bijvoorbeeld voor een studentenkamer, een verhuizing naar een kleine studio of appartement of slechts het verhuizen van enkele meubelstukken. Voor ons is iedere verhuizing belangrijk en u kunt dan ook rekenen op onze inzet en de beste aanpak.

Bovendien zijn we met onze verhuislift uitstekend voorbereid op alle mogelijke meubels en huizen. Zo laat de rijke geschiedenis van Hanzestad Zwolle nu nog altijd de sporen van de geschiedenis zien met een aantrekkelijk en gezellig oud centrum met kleine straatjes, smalle oude panden en pleintjes, steegjes en hofjes. Al die smalle straten en oude panden maken onze verhuislift onmisbaar!

Bij verhuisbedrijf Zwolle kunt u rekenen op een professionele verhuizing

Het is ook mogelijk om bij ons een verhuislift te huren. Bij deze huur kunt u altijd rekenen op onze professionals die de lift bedienen en zo zorgen voor een veilige aanpak van uw onderneming. U heeft zodoende het gemak van de techniek op de meest veilige manier.

Behalve gezelligheid en een oud centrum vindt u in Zwolle ook een grote variatie aan wijken en een bosrijke natuur in de omgeving. Veel scholen, sportclubs, een uitgebreid netwerk voor het openbaar vervoer. Wij kennen de stad met haar centrum en alle afzonderlijke wijken en instellingen prima en kunnen zodoende zorgen voor een vlot en veilig verloop van het transport en het laden en lossen.

Verhuisbedrijf Zwolle verhuist u zonder stress!

De belangrijkste factor bij een verhuizing zonder stress is het tijdig plannen en wij zorgen voor de rest. Plan uw verhuizing nu nog in en vul het aanvraagformulier op onze site in zodat u kunt rekenen op onze optimale verhuis­service wanneer u naar Zwolle komt. U ontvangt binnen 6 uur een offerte op maat van uw situatie. Wij bekijken graag met u alle details zodat er een optimale samenwerking is en niets aan het toeval overgelaten zal worden. De voorbereiding is het belangrijkste onderdeel en zal u rust geven.

Een verhuizing hoeft geen enorm obstakel te zijn dat veel energie kost, met onze goede organisatie en ervaring zal alles goed en vlot verlopen en is er van stress geen sprake. Met onze hulp bent u snel gesetteld in deze prachtige stad.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren