Verhuisbedrijf Zeist

Verhuisbedrijf Draagkracht is erg bekend met regio Zeist en kunt u hier dus uitstekend helpen met uw verhuizing

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Gaat u binnenkort voor de eerste keer naar Zeist verhuizen? Zeist is een prettige gemeente om in te wonen met een ideale ligging in het bosrijke gebied van de Utrechtse Heuvelrug maar ook vlakbij de grote stad Utrecht. Deze slotstad biedt echt de ideale combinatie van natuur, historische monumenten en een levendige stad om de hoek. Gaat u juist verhuizen van Zeist naar Bilthoven of De Bilt? Ook dan helpen wij u graag met de verhuizing. Het maakt niet uit of u van, naar of binnen gemeente Zeist verhuist, Verhuisbedrijf Zeist Draagkracht staat met plezier door geheel Nederland voor u klaar.

Experts bereiden uw verhuizing voor bij verhuisbedrijf Zeist

We raden onze klanten altijd aan om de verhuizing goed voor te bereiden, want zoals het spreekwoord luidt: “een goede voorbereiding is het halve werk”. En zo is het echt. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Vergeet hier ook niet de adreswijzigingen voor nutsbedrijven en het inschrijven in de nieuwe gemeente in op te nemen.

Verhuisbedrijf Zeist een professioneel verhuisbedrijf

Kunt u wel wat extra hulp gebruiken bij de verhuizing? Dat begrijpen wij bij Verhuisbedrijf Zeist helemaal want een verhuizing is vaak hectisch omdat eraan zoveel gedacht moet worden. De verhuizing uitbesteden kan dan echt een uitkomst bieden want de verhuizing zal sneller en efficiënter verlopen door de expertise van een professioneel verhuisbedrijf. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kiest u zelf in hoeverre u uw verhuizing uitbesteedt, u geeft uw wensen door en wij passen de verhuizing daar op aan. Zo bestaan er mogelijkheden voor ieder budget en krijgt u echt een verhuizing op maat. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en veel zelf doen? Dit is zeker mogelijk bij Verhuisbedrijf Draagkracht, u kunt bij ons ook alleen verhuiswagen of verhuislift huren. Wilt u graag de verhuizing compleet uitbesteden inclusief het in- en uitpakken en klussen? Ook dan staat Verhuisbedrijf Zeist Draagkracht voor u klaar. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende verhuis­services aan: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken.

Verhuizen hoeft niet duur te zijn als u verhuist met verhuisbedrijf Zeist!

Benieuwd naar de kosten? De exacte kosten hangen natuurlijk af van uw situatie en van welke verhuis­services u gebruikt wilt gaan maken. Gemiddeld bestaan de kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Bent u benieuwd hoeveel het uitbesteden van uw verhuizing zal gaan kosten? Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan. Deze zult u al binnen 6 uur ontvangen. Geniet van een stressvrije, deskundige en goedkope verhuizing met Verhuisbedrijf Draagkracht. Waar wacht u nog op?

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren