Verhuisbedrijf in Vinkeveen inschakelen

Gefeliciteerd! U heeft een nieuwe woning gekocht of een huurwoning weten te bemachtigen. Er gaat een leuke maar ook spannende en stressvolle tijd aan komen. U zal veel moeten regelen rondom de verhuizing maar ook eventueel andere praktische moeten worden geregeld. Hierom is het fijn als u een deel van de werkzaamheden kan uitbesteden door een verhuisbedrijf in te schakelen. Dan kunt u zich op de verhuisdag ergens anders op focussen dan op uw inboedel dat verhuisd moet worden. Echter is het niet eenvoudig om een betrouwbaar verhuisbedrijf te vinden. Veel bedrijven voldoen niet aan de verplichtingen en houden zich dus niet aan de wet- en regelgeving.

 

Vinkeveen als woonplaats

Als u de naam Vinkeveen hoort, zal u waarschijnlijk direct aan water en recreëren denken. De gemeente zegt het zelf: “Varen, fietsen, wandelen, eten, logeren: Vinkeveen biedt het allemaal.” Door de vele legakkers heeft Vinkeveen een unieke uitstraling gekregen die bij watersporters zeer geliefd is. Het wonen in Vinkeveen is dan ook een unieke ervaring. Met een ligging tussen Amsterdam en Utrecht, is het dorp ook nog eens gunstig gelegen. 

 

Een verhuisbedrijf kiezen

Zoals hierboven werd aangegeven dient u goed op te letten voor welk verhuisbedrijf u kiest. Niet elk bedrijf is even betrouwbaar als soms wordt gedacht. Hieronder leest u waar u op kunt letten bij het uitkiezen van een verhuisbedrijf.

 

Beoordelingen

Beoordelingen zijn steeds vaker een doorslaggevende factor bij de aankoop van een product of dienst. Doordat het uitbesteden van een verhuizing om een dienst gaat, is de ervaring belangrijk. Maar staar u niet blind op 1 slechte review als er veel goede reviews zijn. Benieuwd waar u betrouwbare reviews kunt vinden? Kijk dan eens op onafhankelijke websites zoals Klantenvertellen.nl of Sirelo.nl.  

 

Totaalprijs

Het is aantrekkelijk om te kiezen voor het verhuisbedrijf met het laagste tarief, maar de kans bestaat dat u dan voor minder kwaliteit kiest. Kijk altijd naar het totaalplaatje, sommige bedrijven werken met een totaalprijs, de andere met een uurtarief waar nog andere kosten bij op zullen komen. Lees ook de kleine lettertjes. De voorwaarden die bij de dienst horen zijn ook erg belangrijk. Een verhuisverzekering is bijvoorbeeld erg belangrijk. Wanneer er geen goede verzekering is en er raakt een meubel beschadigd, kan dit voor veel problemen zorgen. Een professioneel bedrijf is hier goed voor verzekerd.

 

Het contact

Wanneer u een aantal verhuisbedrijven hebt uitgekozen kunt u contact met ze opnemen. Ook dit moment is erg belangrijk. Hoe wordt u geholpen? Wanneer u geen goed gevoel bij een bedrijf hebt, kunt u beter kiezen voor een ander bedrijf. Als er professioneel wordt gecommuniceerd en afspraken worden nagekomen zal u eerder geneigd zijn om voor dit bedrijf te kiezen. 

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Kies vandaag nog voor het meest klantvriendelijke verhuisbedrijf van Vinkeveen. U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Waarom Erkende Verhuizers?

Erkende Verhuizers is een keurmerk dat verschillende voordelen biedt. Zo heeft u net iets meer garantie en zekerheid wanneer u kiest voor een verhuisbedrijf dat is aangesloten bij Erkende Verhuizers. De voordelen staan hieronder voor u op een rijtje:

 

Verhuisverzekering

Het kan altijd gebeuren dat er iets beschadigt tijdens een verhuizing. Wanneer u kiest voor een Erkende Verhuizer bent u verzekerd op basis van de nieuwwaarde van de meubels.

 

Professionals

Een bedrijf dat zich wil aansluiten bij Erkende Verhuizers is verplicht om een bepaald aantal opgeleide verhuizers in dienst te hebben. Het gaat hier om officiële opleidingen. 

 

Onafhankelijke partij

Wanneer er ondanks de garanties toch een geschil ontstaat dan kan Erkende Verhuizers dit beoordelen. Erkende Verhuizers zijn bij een onafhankelijke commissie aangesloten om dit op afstand te beoordelen. 

 

Kwaliteit

Als een verhuisbedrijf zich wil aansluiten bij Erkende Verhuizers zal het bedrijf aan bepaalde eisen moeten voldoen. Hierbij kunt u denken aan eisen op het gebied van milieu, kwaliteit en veiligheid. Om dit te waarborgen zal het bedrijf regelmatig worden getoetst of ze hier nog wel aan voldoen. Als u kiest voor een Erkende Verhuizers bent u dus zeker van bepaalde kwaliteit.

Verhuizing door Verhuisbedrijf Draagkracht

Als u voor Verhuisbedrijf Draagkracht kiest bent u verzekerd van ervaring, service en professionaliteit. Verhuisbedrijf Draagkracht voldoet aan alle bovengenoemde voorwaarden. Onze verhuizers doen er alles aan om de verhuizing soepel te laten verlopen zodat u hier zo min mogelijk zorgen om hoeft te maken. 

 

Klantvriendelijk & Persoonlijk contact

Naast spierballen, handigheid en ruimtelijk inzicht vinden we klantvriendelijkheid erg belangrijk. Voor ons is verhuizen niet alleen het verplaatsen van inboedel van A naar B maar ook alles eromheen telt mee. De verhuizing moet niet als stressvol worden ervaren maar juist als prettig. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht rekent u pas af als u 100% tevreden bent. Wij hanteren dan ook een 100% tevreden garantie. 

 

Voor, tijdens en na de verhuizing houden we persoonlijk contact met u. Voor de verhuizing ontvangt u van ons een korte introductie en fun-fact zodat u weet wie u tijdens de verhuizing over de vloer krijgt. Onze verhuizers doen er alles aan om er een gezellige dag van te maken.

 

Waarom Verhuisbedrijf Draagkracht?

Verhuisbedrijf Draagkracht heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verhuisbranche en helpt u graag verder met uw verhuizing in Vinkeveen. Verhuisbedrijf Draagkracht gaat vakkundig om met uw inboedel en zorgt voor een snelle en professionele verhuizing. Er zijn verschillende redenen waarom u kiest voor Verhuisbedrijf Draagkracht, deze vindt u hieronder:

 

 • Obsessie voor kwaliteit
 • Beste verhuisverzekering (geen eigen risico)
 • Opgeleid personeel
 • Goede algemene voorwaarden
 • Persoonlijk contact is vanzelfsprekend

Referenties