Verhuisbedrijf Venlo

Het maakt niet uit of u van Venray naar Venlo verhuist of vanuit de andere kant van Nederland, door geheel Nederland staan wij voor u klaar. Venlo is een prettige stad met een bijzondere ligging in het zuiden van Nederland, vlakbij Duitsland en omgeven door natuurgebieden. In deze groene en levendige historische stad vol met leuke winkeltjes en horecagelegenheden kunt u heerlijk bourgondisch genieten van het leven. Kortom, wij helpen u graag met uw verhuizing van, naar en binnen gemeente Venlo. Op Verhuisbedrijf Venlo Draagkracht kunt u bouwen en met een gerust hart uw inboedel aan overdragen.

 

Maatwerk van Verhuisbedrijf Venlo voor iedereen

 

Gaat u verhuizen in regio Venlo en wilt u graag een verhuisbedrijf inhuren? Het uitbesteden van uw verhuizing kan veel stress besparen want door gebruik te maken van de expertise van een verhuisbedrijf verloopt de verhuizing sneller en efficiënter. En dat is iets wat u natuurlijk goed kunt gebruiken tijdens het hectische verhuisproces. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u zelf kiezen in hoeverre u uw verhuizing wilt uitbesteden: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en zo veel mogelijk zelf regelen? Het is bij Verhuisbedrijf Venlo Draagkracht zeker mogelijk om alleen een verhuiswagen of verhuislift te huren. Of wilt u juist de verhuizing compleet uitbesteden? Ook dan helpt Verhuisbedrijf Draagkracht Venlo u graag. Elke verhuizing is weer anders en houdt weer andere behoeften en wensen in, Verhuisbedrijf Draagkracht begrijpt dit en biedt mogelijkheden voor elk budget.

 

Verhuisbedrijf Venlo voor een professionele verhuizing

 

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag.

 

Kosten Verhuisbedrijf Venlo

 

Dit is ook wat het erkend Verhuisbedrijf Roosendaal Draagkracht biedt: klantvriendelijkheid, professionele service en expertise. En hoe zit het met de kosten? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en de benodigde verhuisservices. De kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan gemiddeld uit 4 onderdelen:

 

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuisservices: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpakservices, klusservice en lift service.

 

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor uw situatie? U kunt bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen die u al binnen 6 uur zal ontvangen.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Verhuisbedrijf Venlo? U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Referenties