Verhuisbedrijf Venlo

Op Verhuisbedrijf Venlo Draagkracht kunt u bouwen en met een gerust hart uw inboedel aan overdragen.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Het maakt niet uit of u van Venray naar Venlo verhuist of vanuit de andere kant van Nederland, door geheel Nederland staan wij voor u klaar. Venlo is een prettige stad met een bijzondere ligging in het zuiden van Nederland, vlakbij Duitsland en omgeven door natuurgebieden. In deze groene en levendige historische stad vol met leuke winkeltjes en horecagelegenheden kunt u heerlijk bourgondisch genieten van het leven. Kortom, wij helpen u graag met uw verhuizing van, naar en binnen gemeente Venlo.

Maatwerk van Verhuisbedrijf Venlo voor iedereen

Gaat u verhuizen in regio Venlo en wilt u graag een verhuisbedrijf inhuren? Het uitbesteden van uw verhuizing kan veel stress besparen want door gebruik te maken van de expertise van een verhuisbedrijf verloopt de verhuizing sneller en efficiënter. En dat is iets wat u natuurlijk goed kunt gebruiken tijdens het hectische verhuisproces. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u zelf kiezen in hoeverre u uw verhuizing wilt uitbesteden: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en zo veel mogelijk zelf regelen? Het is bij Verhuisbedrijf Venlo Draagkracht zeker mogelijk om alleen een verhuiswagen of verhuislift te huren. Of wilt u juist de verhuizing compleet uitbesteden? Ook dan helpt Verhuisbedrijf Draagkracht Venlo u graag. Elke verhuizing is weer anders en houdt weer andere behoeften en wensen in, Verhuisbedrijf Draagkracht begrijpt dit en biedt mogelijkheden voor elk budget.

Verhuisbedrijf Venlo voor een professionele verhuizing

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag.

Kosten Verhuisbedrijf Venlo

Dit is ook wat het erkend Verhuisbedrijf Roosendaal Draagkracht biedt: klantvriende­lijkheid, professionele service en expertise. En hoe zit het met de kosten? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en de benodigde verhuis­services. De kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan gemiddeld uit 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor uw situatie? U kunt bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen die u al binnen 6 uur zal ontvangen.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren