Verhuisbedrijf Veenendaal

Wilt u graag zorgeloos verhuizen van, naar of binnen gemeente Veenendaal? Dan moet u zeker bij Verhuisbedrijf Draagkracht wezen.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Verhuisbedrijf Veenendaal Draagkracht is namelijk goed bekend met regio Veenendaal en kunt u hierdoor uitstekend helpen met uw verhuizing. Of het nou gaat om de verhuizing binnen gemeente Veenendaal of naar een andere plaats in de provincie Utrecht zoals Amersfoort of Ede, Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor u klaar en helpt u met al uw verhuiswensen. Of verhuist u juist naar een gemeente in een andere provincie, zoals Wageningen? Geen punt, Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor u klaar door geheel Nederland.

Verhuis­service van verhuisbedrijf Veenendaal: wij adviseren en u bepaalt

U kunt bij ons precies aangeven van welke verhuis­services u gebruik wilt maken, zo is het aan u de keuze in hoeverre u uw verhuizing wilt uitbesteden. Wij helpen u graag met de volgende verhuis­services: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. We begrijpen heel goed dat elke verhuizing weer anders is, daarom luisteren we goed naar uw wensen en passen daar de verhuizing op aan. Er zijn mogelijkheden voor ieder budget.

Betaalbaar en professioneel verhuizen doet u met Verhuisbedrijf Veenendaal

En hoe zit het met de kosten? Dit verschilt natuurlijk per situatie en hangt af van welke verhuis­services u wilt gebruiken, het inhuren van een verhuisbedrijf bestaat gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Verhuisbedrijf Veenendaal Draagkracht expert in verhuizen

Een goede voorbereiding is het halve werk, we geloven hier helemaal in en raden daarom onze klanten altijd aan om de verhuizing goed voor te bereiden. Maak bijvoorbeeld een checklist waarop u bijhoudt wat er nog gedaan en geregeld moet worden. Maak een planning, ook wat betreft het inpakken. Vaak is deze klus namelijk veel werk en het helpt om dit op te delen in etappes en er op tijd mee te beginnen. Door een goede voorbereiding zorgt u ervoor dat u het overzicht behoudt en voorkomt u onaangename verrassingen. Check ook altijd of alle grote meubels en objecten de oude en nieuwe woning in en uit kunnen door ze op te meten. Mocht dit niet het geval zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Verhuisbedrijf Veenendaal Draagkracht helpt u hier graag mee. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Veenendaal Draagkracht biedt: klantvriende­lijkheid, professionele service en expertise.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Kortom, de hulp van een verhuisbedrijf kan echt een uitkomst bieden tijdens het hectische verhuisproces. Door de expertise van een verhuisbedrijf verloopt de verhuizing namelijk nog efficiënter en sneller. Wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht hebben jarenlange ervaring met verhuizingen in regio Veenendaal, hierdoor kunnen we u verzekeren van een deskundige en stressvrije verhuizing. Wat wilt u nog meer? Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor het uitbesteden van uw verhuizing? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren