Verhuisbedrijf Tilburg | Professionele verhuizers | Goedkoop!

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Verhuisbedrijf Tilburg? Bij Verhuisbedrijf Draagkracht bent u op de beste plaats voor uw verhuizing van of naar Tilburg. Als familiebedrijf hebben we reeds jarenlang ervaring in deze branche en kennen wij bovendien de stad als geen ander.

Krijg altijd binnen 6 uur een op maat gemaakte offerte!

Of u nu naar Tilburg verhuist om te werken, voor uw studie of omdat u uw onderneming er wil vestigen, het is een aangename stad. Met het sfeervolle en levendige centrum met mooie oude huizen en straten en de Brabantse gezelligheid is iedereen hier snel thuis. Er is genoeg te doen op het gebied van sport, werk, onderwijs en natuurlijk het jaarlijkse carnaval dat met hart en ziel gevierd wordt. Bovendien is het een populaire stad onder studenten.

Professionele verhuizers die weten wat ze doen!

Om uw complete inboedel te verhuizen is het handig om goed uw weg te kunnen vinden in deze stad en omgeving, daar komt onze kennis van het verhuizen in de stad Tilburg en de rest van de gemeente uitstekend van pas. Wij weten als geen ander de beste routes, de beste locaties en de meest praktische en veilige manier van verhuizen in deze stad uit te voeren en zijn u graag van dienst met onze expertise.

Bovendien zijn wij u graag van dienst bij andere dingen dan alleen het dragen, laden en lossen en transporteren van uw goederen. Desgewenst nemen wij u ook de zorg van het in- en uitpakken uit handen en demonteren en monteren wij uw meubilair en apparaten. Op deze manier heeft u nergens meer omkijken naar en komt alles met zorg voor het materiaal en in alle rust op zijn plaats. Dat geeft u weer ademruimte om u bezig te houden met andere dingen, een hele zorg minder!

Behalve onze totale aanpak van uw verhuizing kunt u ons ook contacteren voor het verhuizen van nieuwe meubels of pianotransport. Met behulp van onze verhuislift is geen meubel of instrument te groot en geen appartement of studio onbereikbaar. Het is bovendien ook mogelijk om bij ons een verhuislift te huren. Dit is altijd inclusief onze professionals die voor de bediening zorgen zodat alles zo veilig en optimaal mogelijk verloopt.

Vraag direct een gratis offerte aan! U krijgt altijd binnen 6 uur reactie.

Zoals u ziet, is binnen onze service alles mogelijk; wij passen ons aan uw situatie aan en stemmen onze service daarop af. Bij een verhuizing komt doorgaans al snel de nodige stress en drukte kijken, door onze professionele en ervaren aanpak is van stress geen sprake.

Plan uw verhuizing meteen en laat die last van uw schouders vallen. Vul eenvoudigweg het aanvraagformulier in op deze site en u ontvangt binnen 6 uur een offerte van ons verhuisbedrijf Tilburg met een duidelijk overzicht van de kosten. Wij spitsen ons op uw situatie toe en maken van iets waar doorgaans met de nodige tegenzin tegenaan gekeken wordt een aangename ervaring. Stress is niet nodig met onze adequate aanpak, bovendien zorgt dit voor rust, overzicht en zelfs een prettige sfeer.

Door te vertrouwen op onze verhuisbedrijf Tilburg heeft u al een hele zorg minder en meer tijd om te focussen op uw nieuwe woning en stad!

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren