Verhuisbedrijf Sittard Geleen

Gaat u voor de eerste keer naar Sittard-Geleen verhuizen? Sittard-Geleen is een heerlijke gemeente om in te wonen met een prachtig historisch centrum en een bijzondere ligging omringd door natuur. Verhuisbedrijf Draagkracht is zeer bekend met provincie Limburg en door middel van deze expertise kunnen wij u hier dan ook extra goed bijstaan in uw verhuizing. Of verhuist u juist van Sittard-Geleen naar Heerlen, Landgraaf of Maastricht? Ook dan helpen wij u met alle plezier. Het maakt niet uit of u van, naar of binnen Sittard-Geleen verhuist, Verhuisbedrijf Draagkracht staat u door geheel Nederland graag bij.

 

Verhuisbedrijf Sittard-Geleen: verhuis met ervaren professionals!

 

Het hele verhuisproces kan als hectisch en stressvol ervaren worden omdat er zoveel geregeld moet worden. Het uitbesteden van de verhuizing kan dan echt een uitkomst bieden, want door de expertise van het verhuisbedrijf verloopt de verhuizing namelijk efficiënter en minder stressvol. Het is aan u de keuze in hoeverre u uw verhuizing wilt uitbesteden, u kunt bij Verhuisbedrijf Draagkracht gebruik maken van de volgende verhuisservices: de volgende verhuisservices: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Verhuisbedrijf Sittard-Geleen luistert met aandacht naar uw wensen en biedt hierdoor echt een verhuizing op maat. Dus wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en zoveel mogelijk zelf doen? Geen punt, wij helpen u graag met de huur van een verhuiswagen en/of een verhuislift. Of wilt u juist de verhuizing helemaal uitbesteden inclusief het in- en uitpakken en klussen? Ook dit doet verhuisbedrijf Sittard-Geleen met alle plezier voor u. Kortom, er bestaan mogelijkheden voor ieder budget bij Verhuisbedrijf Draagkracht.

 

Verhuisbedrijf Sittard-Geleen bereidt uw verhuizing goed voor!

 

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk, overigens doet verhuisbedrijf Sittard Geleen. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door de trapopening en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Draagkracht u biedt: een goede service, klantvriendelijkheid en deskundigheid.

 

Goedkoop verhuizen doet u met verhuisbedrijf Sittard Geleen

 

Benieuwd naar wat het uitbesteden van uw verhuizing zal kosten? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van de benodigde verhuisservices. De kosten bestaan gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuisservices: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpakservices, klusservice en lift service

 

Wilt u graag de exacte kosten weten voor uw situatie? Vraag bij Verhuisbedrijf Sittard-Geleen Draagkracht een gratis en vrijblijvende offerte aan. Deze zult u al binnen 6 uur ontvangen.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Verhuisbedrijf Sittard Geleen? U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Referenties