Verhuisbedrijf Roosendaal

Het maakt niet uit of u van, naar of binnen gemeente Roosendaal verhuist, Verhuisbedrijf Draagkracht staat door geheel Nederland voor u klaar.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Gaat u voor het eerst naar Roosendaal verhuizen? Het is een prettige stad om in te wonen met een ideale ligging tussen Antwerpen en Rotterdam in. Een echte bourgondische stad waar u kunt genieten van het leven. Verhuisbedrijf Draagkracht is erg bekend met Roosendaal en we kunnen u hier dus uitstekend helpen met de verhuizing. Of gaat u juist verhuizen van Roosendaal naar Bergen op Zoom, Etten-Leur of Oudenbosch? Ook dan helpt Verhuisbedrijf Roosendaal Draagkracht u met alle plezier.

Verhuisbedrijf Roosendaal altijd goed voorbereid

Kunt u wel wat extra hulp gebruiken bij de verhuizing? Dat begrijpen wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht helemaal, want een verhuizing is een hele klus. Alle beetjes extra hulp kunnen dan goed gebruikt worden. We raden het dan ook zeer aan dat u uw verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld en gedaan moet worden, dit zal u heel erg helpen met het houden van een overzicht. Schrijf hier bijvoorbeeld ook op waar u de adreswijziging allemaal aan door moet geven: van de gemeente, de nutsbedrijven tot het postkantoor. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en dit karwei op te delen in etappes. Doe bijvoorbeeld elke dag een andere kamer, zo hoeft u het niet in 1 keer te doen en blijft het overzichtelijk. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag.

Groot aantal diensten bij Verhuisbedrijf Roosendaal

De verhuizing uitbesteden kan soms echt een uitkomst bieden want de door de expertise van een verhuisbedrijf zal de verhuizing soepeler en efficiënter verlopen. De keuze is aan u in hoeverre u de verhuizing uit wilt besteden, zo krijgt u echt een verhuizing op maat. U geeft uw wensen door en wij passen de verhuizing daar op aan. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en alleen een verhuisbus of verhuislift huren? Geen punt, wij helpen u graag. Of wilt u juist de verhuizing compleet uitbesteden inclusief het in- en uitpakken en klussen? Ook dan staat Verhuisbedrijf Draagkracht voor u klaar. Verhuisbedrijf Roosendaal Draagkracht biedt de volgende verhuis­services aan: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken.

Offerte bij Verhuisbedrijf Roosendaal aanvragen

Benieuwd naar wat het zal gaan kosten? De exacte kosten hangen natuurlijk af van uw situatie en de benodigde verhuis­services. Gemiddeld bestaan de kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Bent u benieuwd wat de exacte kosten voor uw situatie zullen zijn? Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan. Deze zult u al binnen 6 uur ontvangen. Geniet van een stressvrije, professionele en goedkope verhuizing met Verhuisbedrijf Draagkracht.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren