Verhuisbedrijf Roermond

Het maakt niet uit of u van, naar of binnen gemeente Roermond verhuist, Verhuisbedrijf Roermond Draagkracht helpt u met plezier door geheel Nederland

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Gaat u voor het eerst naar Roermond verhuizen? Verhuisbedrijf Draagkracht is erg bekend met regio Limburg en kunt u hier dan ook uitstekend helpen met uw verhuizing. Of gaat u juist verhuizen van Roermond naar een andere gemeente? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Heeft u wat extra hulp nodig bij de verhuizing? Dat kunnen wij ons bij Verhuisbedrijf Draagkracht heel goed voorstellen want een verhuizing is een groot karwei. Het verhuisproces wordt dan ook door veel mensen als stressvol ervaren, alle beetjes extra hulp kunnen dan goed gebruikt worden.

Verhuis met verhuisbedrijf Roermond Draagkracht, wij zien niks over het hoofd

We raden ons klanten het dan ook altijd aan om hun verhuizing goed voor te bereiden, want ook al klinkt het cliché, een goede voorbereiding is echt het halve werk. Maak een checklist waarop u bijhoudt wat er nog geregeld en gedaan moet worden, zo kunt u een beter overzicht houden. Schrijf hier ook de cruciale zaken op zoals het doorgeven van adreswijzigingen: van de gemeente, de nutsbedrijven tot het postkantoor. Maak ook een planning, neem hier ook het inpakken in op. Het inpakken is vaak veel werk, dus begin hier op tijd mee en doe dit in etappes. Doe bijvoorbeeld elke dag een andere kamer, zo blijft het overzichtelijk en behapbaar. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag.

Verhuisdiensten van A tot Z bij verhuisbedrijf roermond

De verhuizing uitbesteden kan echt een uitkomst bieden, de verhuizing zal namelijk soepeler en efficiënter verlopen de door de expertise van een professioneel verhuisbedrijf zoals Verhuisbedrijf Draagkracht. Bij ons krijgt u echt een verhuizing op maat, de keuze is aan u in hoeverre u de verhuizing uit wilt besteden. Verhuisbedrijf Roermond Draagkracht biedt de volgende verhuis­services aan: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en zoveel mogelijk zelf regelen? Geen punt, wij helpen u graag met de huur van een verhuiswagen of verhuislift. Of wilt u juist de verhuizing compleet uitbesteden inclusief het in- en uitpakken en klussen? Ook dan staat Verhuisbedrijf Draagkracht voor u klaar. U geeft uw wensen door en wij passen de verhuizing daar op aan, zo bestaan er mogelijkheden voor ieder budget.

Verhuisbedrijf Roermond betaalbaar & vakkundig verhuizen

Benieuwd naar de kosten? De exacte kosten hangen natuurlijk af van uw situatie en de benodigde verhuis­services. Gemiddeld bestaan de kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Wilt u graag de exacte kosten voor uw verhuizing weten? Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan. Deze zult u al binnen 6 uur ontvangen. Geniet van een stressvrije, professionele en goedkope verhuizing met Verhuisbedrijf Draagkracht.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren