Verhuisbedrijf Roermond

Gaat u voor het eerst naar Roermond verhuizen? Verhuisbedrijf Draagkracht is erg bekend met regio Limburg en kunt u hier dan ook uitstekend helpen met uw verhuizing. Of gaat u juist verhuizen van Roermond naar een andere gemeente? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Het maakt niet uit of u van, naar of binnen gemeente Roermond verhuist, Verhuisbedrijf Roermond Draagkracht helpt u met plezier door geheel Nederland. Heeft u wat extra hulp nodig bij de verhuizing? Dat kunnen wij ons bij Verhuisbedrijf Draagkracht heel goed voorstellen want een verhuizing is een groot karwei. Het verhuisproces wordt dan ook door veel mensen als stressvol ervaren, alle beetjes extra hulp kunnen dan goed gebruikt worden.

 

Verhuis met verhuisbedrijf Roermond Draagkracht, wij zien niks over het hoofd

 

We raden ons klanten het dan ook altijd aan om hun verhuizing goed voor te bereiden, want ook al klinkt het cliché, een goede voorbereiding is echt het halve werk. Maak een checklist waarop u bijhoudt wat er nog geregeld en gedaan moet worden, zo kunt u een beter overzicht houden. Schrijf hier ook de cruciale zaken op zoals het doorgeven van adreswijzigingen: van de gemeente, de nutsbedrijven tot het postkantoor. Maak ook een planning, neem hier ook het inpakken in op. Het inpakken is vaak veel werk, dus begin hier op tijd mee en doe dit in etappes. Doe bijvoorbeeld elke dag een andere kamer, zo blijft het overzichtelijk en behapbaar. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag.

 

Verhuisdiensten van A tot Z bij verhuisbedrijf roermond

 

De verhuizing uitbesteden kan echt een uitkomst bieden, de verhuizing zal namelijk soepeler en efficiënter verlopen de door de expertise van een professioneel verhuisbedrijf zoals Verhuisbedrijf Draagkracht. Bij ons krijgt u echt een verhuizing op maat, de keuze is aan u in hoeverre u de verhuizing uit wilt besteden. Verhuisbedrijf Roermond Draagkracht biedt de volgende verhuisservices aan: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en zoveel mogelijk zelf regelen? Geen punt, wij helpen u graag met de huur van een verhuiswagen of verhuislift. Of wilt u juist de verhuizing compleet uitbesteden inclusief het in- en uitpakken en klussen? Ook dan staat Verhuisbedrijf Draagkracht voor u klaar. U geeft uw wensen door en wij passen de verhuizing daar op aan, zo bestaan er mogelijkheden voor ieder budget.

 

Verhuisbedrijf Roermond betaalbaar & vakkundig verhuizen

 

Benieuwd naar de kosten? De exacte kosten hangen natuurlijk af van uw situatie en de benodigde verhuisservices. Gemiddeld bestaan de kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf uit de volgende 4 onderdelen:

 

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuisservices: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpakservices, klusservice en lift service.

 

Wilt u graag de exacte kosten voor uw verhuizing weten? Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan. Deze zult u al binnen 6 uur ontvangen. Geniet van een stressvrije, professionele en goedkope verhuizing met Verhuisbedrijf Draagkracht.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Verhuisbedrijf Roermond? U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Referenties