Verhuisbedrijf Oss

Gaat u voor het eerst naar gemeente Oss verhuizen? Oss is een hele fijne stad om in te wonen met een gezellig, bourgondisch centrum en een bijzondere ligging tussen Den Bosch en Nijmegen omgeven door bos, heide en polders

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Verhuisbedrijf Draagkracht is erg bekend met deze regio en kunt u daardoor hier uitstekend helpen. Of gaat u juist van Oss naar Uden verhuizen? Geen probleem, ook dan helpen wij u graag. Of u nou binnen gemeente Oss verhuist, binnen de provincie Noord-Brabant of naar de andere kant van Nederland, Verhuisbedrijf Draagkracht staat door geheel Nederland voor u klaar.

Ervaring & professionaliteit is een zekerheid bij verhuisbedrijf Oss

Woont u in regio Oss en bent u opzoek naar een goedkoop en deskundig verhuisbedrijf? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Draagkracht helemaal aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk de stressloze, efficiënte en professionele verhuizing die u zo goed kunt gebruiken. Een verhuisproces kan heel erg hectisch zijn omdat er zoveel bij komt kijken, de verhuizing uitbesteden kan dan echt een uitkomst bieden. Samen met verhuisbedrijf Oss bereidt u de verhuizing goed voor zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht krijgt u echt een verhuizing op maat, u kunt namelijk zelf aangeven in hoeverre u de verhuizing uit wilt besteden. Verhuisbedrijf Oss Draagkracht biedt de volgende verhuis­services: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht luisteren we echt naar uw wensen en behoeften, wij hebben mogelijkheden voor elk budget.

Verhuisbedrijf Oss voor een verhuizing met een goede voorbereiding

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Verhuisbedrijf Oss helpt u graag! Ook dan helpen wij u graag. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Draagkracht u biedt: een goede service, klantvriende­lijkheid en deskundigheid.

Bij verhuisbedrijf Oss kunt goedkoop verhuizen!

Hoeveel zal het uitbesteden van uw verhuizing gaan kosten? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van de benodigde verhuis­services. De kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Bent u benieuwd naar de exacte kosten? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren