Verhuisbedrijf Nijmegen

Gaat u binnenkort in regio Nijmegen verhuizen en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Dat begrijpt Verhuisbedrijf Nijmegen Draagkracht zeker

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Bij een verhuizing komt veel kijken en er moet aan veel gedacht worden. Het hele proces kan dan als hectisch en stressvol ervaren worden. Het uitbesteden van de verhuizing kan dan echt een uitkomst bieden, de expertise van het verhuisbedrijf zorgt er namelijk voor dat de verhuizing efficiënter en stressvrij zal verlopen.

U kunt zelf kiezen in hoeverre u uw verhuizing wilt uitbesteden, Verhuisbedrijf Draagkracht luistert naar uw wensen en biedt verhuizingen op maat. Verhuisbedrijf Nijmegen biedt de volgende verhuis­services: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Dus wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en zoveel mogelijk zelf doen? Dat is bij Verhuisbedrijf Draagkracht geen probleem, ze helpen u graag met de huur van een verhuiswagen en/of verhuislift.

Verhuizing uitbesteden?

Wilt u juist de verhuizing helemaal uitbesteden tot aan het in- en uitpakken toe, ook dit doet Verhuisbedrijf Draagkracht met alle plezier voor u. Verhuist u voor het eerst naar Nijmegen? Wat leuk, Nijmegen is de oudste stad in Nederland en dat zie je ook zeker terug in de historische binnenstad en de vele monumenten. Nijmegen heeft een gezellig stadscentrum met vele terrassen, boutique winkeltjes en vele culturele mogelijkheden. Verder kent Nijmegen naast vele stadsparken ook een spectaculaire natuur omgeving waar er heerlijk gefietst en gewandeld kan worden. Verhuisbedrijf Draagkracht is zeer bekend met regio Nijmegen en kunt u hier daardoor extra goed bijstaan in uw verhuizing. Het maakt niet uit of u van, naar of binnen Nijmegen verhuist, Verhuisbedrijf Draagkracht staat u graag bij door geheel Nederland.

Een verhuisproces kan heel erg hectisch zijn gezien er zoveel bij komt kijken, het uitbesteden van de verhuizing kan dan echt een uitkomst bieden

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Nijmegen Draagkracht u biedt: een goede service, klantvriende­lijkheid en deskundigheid.
Hoeveel kost het uitbesteden van een verhuizing? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van de benodigde verhuis­services. De kosten bestaan gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:
 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service
 • Wilt u graag de exacte kosten weten voor uw situatie? Vraag bij Verhuisbedrijf Nijmegen Draagkracht een gratis en vrijblijvende offerte aan. Deze zult u al binnen 6 uur ontvangen.

  Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

  1

  Gratis offerte aanvragen

  Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

  2

  Ontvang een goed verhuisplan

  Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

  3

  Manage jouw verhuizing

  Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

  4

  Voel je direct lekker thuis

  Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

  Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

  Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

  • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
  • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

  We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

  • Lampen
  • Hangkleding
  • TV
  • Schilderijen
  • Elektronica
  • Spiegels/glas
  • Beelden en kunst
  • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
  • Speciale trapbescherming
  • Een beschermende deken op jouw deuren