Verhuisbedrijf Nijmegen

Gaat u binnenkort in regio Nijmegen verhuizen en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Dat begrijpt Verhuisbedrijf Nijmegen Draagkracht zeker. Bij een verhuizing komt veel kijken en er moet aan veel gedacht worden. Het hele proces kan dan als hectisch en stressvol ervaren worden. Het uitbesteden van de verhuizing kan dan echt een uitkomst bieden, de expertise van het verhuisbedrijf zorgt er namelijk voor dat de verhuizing efficiënter en stressvrij zal verlopen. U kunt zelf kiezen in hoeverre u uw verhuizing wilt uitbesteden, Verhuisbedrijf Draagkracht luistert naar uw wensen en biedt verhuizingen op maat. Verhuisbedrijf Nijmegen biedt de volgende verhuisservices: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Dus wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en zoveel mogelijk zelf doen? Dat is bij Verhuisbedrijf Draagkracht geen probleem, ze helpen u graag met de huur van een verhuiswagen en/of verhuislift. Wilt u juist de verhuizing helemaal uitbesteden tot aan het in- en uitpakken toe, ook dit doet Verhuisbedrijf Draagkracht met alle plezier voor u.
Verhuist u voor het eerst naar Nijmegen? Wat leuk, Nijmegen is de oudste stad in Nederland en dat zie je ook zeker terug in de historische binnenstad en de vele monumenten. Nijmegen heeft een gezellig stadscentrum met vele terrassen, boutique winkeltjes en vele culturele mogelijkheden. Verder kent Nijmegen naast vele stadsparken ook een spectaculaire natuur omgeving waar er heerlijk gefietst en gewandeld kan worden. Verhuisbedrijf Draagkracht is zeer bekend met regio Nijmegen en kunt u hier daardoor extra goed bijstaan in uw verhuizing. Het maakt niet uit of u van, naar of binnen Nijmegen verhuist, Verhuisbedrijf Draagkracht staat u graag bij door geheel Nederland.

 

Een verhuisproces kan heel erg hectisch zijn gezien er zoveel bij komt kijken, het uitbesteden van de verhuizing kan dan echt een uitkomst bieden.

 

 

 

 

Bereid uw verhuizing goed voor!

 

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Nijmegen Draagkracht u biedt: een goede service, klantvriendelijkheid en deskundigheid.

 

Hoeveel gaat mijn verhuizing kosten bij verhuisbedrijf Nijmegen?

 

Hoeveel kost het uitbesteden van een verhuizing? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van de benodigde verhuisservices. De kosten bestaan gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuisservices: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpakservices, klusservice en lift service

Wilt u graag de exacte kosten weten voor uw situatie? Vraag bij Verhuisbedrijf Nijmegen Draagkracht een gratis en vrijblijvende offerte aan. Deze zult u al binnen 6 uur ontvangen.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Zoekt u naar een verhuisbedrijf in Nijmegen? U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Referenties