Verhuisbedrijf Nieuwegein

De expertise van een professioneel verhuisbedrijf, zoals Verhuisbedrijf Nieuwegein Draagkracht, zorgt er namelijk voor dat de verhuizing efficiënt, soepel en stressvrij verloopt

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Gaat u binnenkort naar Nieuwegein verhuizen? Nieuwegein is een prettige, rustige gemeente om in te wonen met een ideale ligging tegen de grote stad Utrecht aan en een goede verbinding met de rest van de randstad. Verhuisbedrijf Draagkracht is zeer bekend met regio Nieuwegein en we kunnen u hier dan ook extra goed helpen met uw verhuizing. Of verhuist u juist van Nieuwegein naar een andere plaats in de gemeente zoals Houten of Ijsselstein? Ook dan helpen we u met alle plezier. Of u nou naar, van of binnen gemeente Nieuwegein gaat verhuizen, Verhuisbedrijf Draagkracht staat u met alle plezier door geheel Nederland bij. Het verhuisproces wordt vaak als zeer hectisch ervaren, de verhuizing uitbesteden kan dan echt een uitkomst bieden.

Verhuisbedrijf Nieuwegein voor elk type verhuizing

Verhuisbedrijf Draagkracht kent jarenlange ervaring met zeer verschillende soorten verhuizingen: van studentenkamer, ouderenwoning tot grote villa. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en zoveel mogelijk zelf regelen? Geen punt, u kunt bij ons ook alleen de verhuislift of verhuiswagen huren. Of wilt u juist de verhuizing compleet uitbesteden? Ook dan staat Verhuisbedrijf Nieuwegein Draagkracht met alle plezier voor u klaar. Het is echt aan u de keuze in hoeverre u uw verhuizing uitbesteedt, wij luisteren naar uw wensen en passen daar de verhuizing op aan. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht krijgt u dus echt een verhuizing op maat. U kunt kiezen uit de volgende verhuis­services: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken.

Voordelig verhuizen met Verhuisbedrijf Nieuwegein

Vraagt u zich of wat het uitbesteden van een verhuizing nou zal kosten? Dit is natuurlijk afhankelijk van uw situatie en van de benodigde verhuis­services. Gemiddeld bestaan de kosten uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service

Bespaar uzelf stress, verhuisbedrijf Nieuwegein is altijd voorbereid

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, daarmee bespaart u tijd, geld en stress wanneer u daadwerkelijk gaat verhuizen. We raden onze klanten altijd aan om een uitgebreide checklist te maken van alle zaken die geregeld of gedaan moeten worden, hiermee kunt u een duidelijk overzicht houden. Maak verder ook een goede planning, neem hier ook het inpakken in op. Onderschat deze klus niet, het is vaak veel werk en het is dan ook aan te raden om hier op tijd mee te beginnen. Het inpakken in etappes kan erg helpen, pak bijvoorbeeld elke dag een bepaalde kamer in, zo blijft deze klus beter behapbaar. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding van uw verhuizing? Ook dan staat Verhuisbedrijf Draagkracht voor u klaar, wij helpen u namelijk graag met al uw verhuiswensen.

Benieuwd naar wat dit precies zal kosten voor u? Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren