Verhuisbedrijf Maastricht

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Bij Verhuisbedrijf Maastricht Draagkracht bieden wij u de beste oplossing op maat voor uw verhuizing. Als familiebedrijf zijn wij reeds jarenlang ervaren met verhuizen en kennen wij bovendien de stad uitstekend. Maastricht is een prachtige stad met een eindeloos netwerk van straatjes, pleinen en binnenhofjes, steegjes en veel statige oude panden. Bovendien leeft Maastricht door de gezellige mix van Limburgse bevolking met hun unieke taal en de studenten alsook toeristen die van alle windstreken komen. Een stad met een rijke historie en veel tradities en een unieke sfeer gecombineerd met een liefde voor feest en evenementen. Van carnaval tot de André Rieu concerten op het Vrijthof en de sfeervolle kerstmarkt, het is nooit saai of stil in deze stad.

Verhuisbedrijf Maastricht biedt meerdere diensten aan!

Om door al deze nauwe straatjes met oude historische panden te navigeren en manoeuvreren is onze kennis van de stad onontbeerlijk. Bovendien is onze verhuislift een absolute noodzaak bij een verhuizing in Maastricht, sommige gangen en trappen in de huizen zijn zo smal dat slechts 1 persoon per keer kan passeren. Het geeft een unieke charme maar ook een uitdaging bij het verhuizen, daar komt onze ervaring goed van pas. Wij bieden een verhuis­service in Maastricht aan voor iedereen:

Verhuisbedrijf Maastricht is zeer flexible!

Wij hebben een ruime ervaring en zetten deze graag in om u te helpen. Voor iedere situatie is een aangepaste formule mogelijk zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Of u nu uw kantoor verhuist als ondernemer of een nieuwe woning betrekt. Ook is het mogelijk om ons in te schakelen voor pianotransport zodat uw instrument met de grootste zorg en vakkundigheid op uw locatie arriveert. Het huren van onze verhuislift is ook mogelijk, bijvoorbeeld wanneer u de regie verder liever zelf in handen heeft of voor een speciale klus. Behalve onze hulp met het vervoeren, tillen, laden en lossen, kunt u desgewenst ook rekenen op onze diensten bij het inpakken, uitpakken en bijvoorbeeld demonteren of monteren van toestellen, meubilair of decoratie. Wij dragen de grootste zorg voor uw materiaal maar ook uw gemak en rust. Hoe vlotter de verhuizing verloopt hoe sneller u zich kunt settelen in de nieuwe woning of bedrijfslocatie en alles weer zijn normale gang kan gaan.

Gratis offerte binnen 6 uur bij Verhuisbedrijf Maastricht!

Zoals u leest, zijn de mogelijkheden eindeloos. Samengevat is het ons streven u een plan aan te bieden op maat van uw wensen en noden, zodat u zonder zorgen en stress de verhuizing tegemoet kan gaan. Wij passen ons volledig aan uw situatie aan en overleggen zodat de beste aanpak gegarandeerd kan worden.

Voor alle informatie en een prijsindicatie kunt u eenvoudig het aanvraagformulier op deze site invullen. Wij bezorgen u binnen 6 uur een offerte! Regel uw verhuizing vandaag nog en gun uzelf die gemoedsrust, zodat uw energie aan andere zaken besteed kan worden. Verhuizen is onze specialiteit, we zorgen voor een aangename ervaring en een goed verloop van alles zodat u de tijd heeft om u te settelen in de nieuwe woning en bijvoorbeeld de prachtige omgeving te verkennen. Wonen in Maastricht is genieten en met onze ervaring bij Verhuisbedrijf Draagkracht zorgen wij dat uw verhuizing daarbij geen spelbreker is!

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren