Verhuisbedrijf Maastricht

Bij Verhuisbedrijf Maastricht Draagkracht bieden wij u de beste oplossing op maat voor uw verhuizing. Als familiebedrijf zijn wij reeds jarenlang ervaren met verhuizen en kennen wij bovendien de stad uitstekend. Maastricht is een prachtige stad met een eindeloos netwerk van straatjes, pleinen en binnenhofjes, steegjes en veel statige oude panden. Bovendien leeft Maastricht door de gezellige mix van Limburgse bevolking met hun unieke taal en de studenten alsook toeristen die van alle windstreken komen. Een stad met een rijke historie en veel tradities en een unieke sfeer gecombineerd met een liefde voor feest en evenementen. Van carnaval tot de André Rieu concerten op het Vrijthof en de sfeervolle kerstmarkt, het is nooit saai of stil in deze stad.

 

Verhuisbedrijf Maastricht biedt meerdere diensten aan!

 

Om door al deze nauwe straatjes met oude historische panden te navigeren en manoeuvreren is onze kennis van de stad onontbeerlijk. Bovendien is onze verhuislift een absolute noodzaak bij een verhuizing in Maastricht, sommige gangen en trappen in de huizen zijn zo smal dat slechts 1 persoon per keer kan passeren. Het geeft een unieke charme maar ook een uitdaging bij het verhuizen, daar komt onze ervaring goed van pas. Wij bieden een verhuisservice in Maastricht aan voor iedereen:

 

 

Verhuisbedrijf Maastricht is zeer flexible!

 

Wij hebben een ruime ervaring en zetten deze graag in om u te helpen. Voor iedere situatie is een aangepaste formule mogelijk zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Of u nu uw kantoor verhuist als ondernemer of een nieuwe woning betrekt. Ook is het mogelijk om ons in te schakelen voor pianotransport zodat uw instrument met de grootste zorg en vakkundigheid op uw locatie arriveert. Het huren van onze verhuislift is ook mogelijk, bijvoorbeeld wanneer u de regie verder liever zelf in handen heeft of voor een speciale klus. Behalve onze hulp met het vervoeren, tillen, laden en lossen, kunt u desgewenst ook rekenen op onze diensten bij het inpakken, uitpakken en bijvoorbeeld demonteren of monteren van toestellen, meubilair of decoratie. Wij dragen de grootste zorg voor uw materiaal maar ook uw gemak en rust. Hoe vlotter de verhuizing verloopt hoe sneller u zich kunt settelen in de nieuwe woning of bedrijfslocatie en alles weer zijn normale gang kan gaan.

 

Gratis offerte binnen 6 uur bij Verhuisbedrijf Maastricht!

 

Zoals u leest, zijn de mogelijkheden eindeloos. Samengevat is het ons streven u een plan aan te bieden op maat van uw wensen en noden, zodat u zonder zorgen en stress de verhuizing tegemoet kan gaan. Wij passen ons volledig aan uw situatie aan en overleggen zodat de beste aanpak gegarandeerd kan worden.

Voor alle informatie en een prijsindicatie kunt u eenvoudig het aanvraagformulier op deze site invullen. Wij bezorgen u binnen 6 uur een offerte! Regel uw verhuizing vandaag nog en gun uzelf die gemoedsrust, zodat uw energie aan andere zaken besteed kan worden. Verhuizen is onze specialiteit, we zorgen voor een aangename ervaring en een goed verloop van alles zodat u de tijd heeft om u te settelen in de nieuwe woning en bijvoorbeeld de prachtige omgeving te verkennen. Wonen in Maastricht is genieten en met onze ervaring bij Verhuisbedrijf Draagkracht zorgen wij dat uw verhuizing daarbij geen spelbreker is!

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Verhuisbedrijf Maastricht? U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Referenties