Verhuisbedrijf Lelystad

Wanneer u een professioneel verhuisbedrijf inhuurt, krijgt u net dat extra beetje hulp en overzicht dat u tijdens het hectische verhuisproces zo goed kunt gebruiken

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Gaat u binnenkort van, naar of binnen gemeente Lelystad verhuizen en wilt u de verhuizing graag uitbesteden? Dan moet u echt bij Verhuisbedrijf Draagkracht wezen, wij zijn namelijk experts in de verhuizing in deze regio. Verhuisbedrijf Draagkracht is zeer bekend met Flevoland en we kunnen u hier dus uitstekend helpen met uw verhuizing. Zo zorgen wij ervoor dat uw verhuizing snel, efficiënt en stressloos verloopt. Gaat u voor het eerst naar Lelystad verhuizen? Lelystad is een prettige stad met veel ruimte, water en groen. Of verhuist u juist van Flevoland naar een andere gemeente in de provincie zoals Almere? Dat is ook geen probleem, Verhuisbedrijf Lelystad Draagkracht staat voor u klaar door geheel Nederland.

Verhuisbedrijf Lelystad: experts in verhuizen

Er komt bij een verhuizing heel veel kijken, het uitbesteden van de verhuizing kan dan echt een uitkomst. De expertise van het verhuisbedrijf zorgt er namelijk voor dat de verhuizing soepeler verloopt. Zij weten precies wat er geregeld moet worden en hoe het op zo een efficiënt mogelijke manier geregeld kan worden. Bij Verhuisbedrijf Lelystad Draagkracht krijgt u echt een verhuizing op maat, u kunt de verhuizing zover uitbesteden als u wilt. U beslist hoeveel kosten u wilt maken, hierdoor is er voor ieder budget wat mogelijk. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende verhuis­services aan: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Geef uw behoeften, wensen en budget aan ons door, en wij passen de verhuizing daarop aan.

Altijd goed voorbereid verhuizen met verhuisbedrijf Lelystad

Weet u niet waar te beginnen met uw verhuizing? Dat kunnen we ons voorstellen, bij een verhuizing moet er altijd ontzettend veel geregeld worden. Wat hier echt bij kan helpen is een goede voorbereiding, want zoals het spreekwoord luidt: “een goede voorbereiding is het halve werk”. Dus begin met het maken van een checklist met alles dat geregeld moet worden, houd deze het gehele verhuisproces bij de hand en blijf hier dingen op afstrepen en ook weer nieuwe zaken op aanvullen. Zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. We hebben allemaal veel spullen en het inpakken kan soms overweldigend voelen, door het opdelen wordt de klus overzichtelijker. Vergeet ook niet om altijd van te voren de grote meubels en objecten op te meten, passen deze door het trappengat en de deuropeningen van het oude en nieuwe huis? Zo niet, dan kunt u altijd nog overwegen om een verhuislift te huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding van uw verhuizing? Verhuisbedrijf Lelystad Draagkracht helpt u graag.

Betaalbaar verhuizen kan met verhuisbedrijf Lelystad!

Benieuwd naar de kosten? De exacte kosten voor uw verhuizing hangen natuurlijk af van uw situatie en van de benodigde verhuis­services. Maar gemiddeld bestaan de kosten uit de volgende 4 elementen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Wilt u graag de exacte kosten voor uw verhuizing weten? Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan, deze zal u al binnen 6 uur ontvangen!

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren