Verhuisbedrijf Leeuwarden

Verhuisbedrijf Leeuwarden? Dan moet u zeker bij Verhuisbedrijf Leeuwarden Draagkracht wezen. Doordat wij uitstekend bekend zijn met regio, kunnen wij u hier heel goed helpen met uw verhuizing. Gaat u binnenkort voor het eerst verhuizen naar Leeuwarden? Het is een fijne stad om in te wonen in het oh zo mooie Friesland, omgeven door veel water en natuur. Verder kent het een sfeervol en groen centrum, vol met leuke winkeltjes en mooie monumenten. Of gaat u verhuizen van Leeuwarden naar Dokkum? Ook dan staat Verhuisbedrijf Draagkracht voor u klaar. Of het nou gaat om de verhuizing binnen gemeente Leeuwarden, naar een andere plaats in Friesland  of naar de andere kant van Nederland, Verhuisbedrijf Leeuwarden Draagkracht staat voor u klaar en helpt u graag met al uw verhuiswensen.

 

Kies uit verschillende diensten bij verhuisbedrijf Leeuwarden Draagkracht

 

Bij Verhuisbedrijf Leeuwarden Draagkracht kunt u uw verhuizing zover uitbesteden als u wilt, u kunt dan ook precies aangeven van welke verhuisservices u gebruik wilt maken: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en alleen de verhuiswagen of verhuislift huren? Dit is bij ons geen probleem. Maar ook de verhuizing compleet uitbesteden, is mogelijk bij ons. Er bestaan dus mogelijkheden voor elk budget en u krijgt echt een verhuizing op maat. Elke verhuizing is weer anders, Verhuisbedrijf Draagkracht luistert daarom graag naar uw wensen en behoeften en past daar de verhuizing op aan. Een verhuisproces is hectisch en er moet altijd aan veel gedacht worden, het kan dan echt een uitkomst bieden om bepaalde taken uit te besteden aan een verhuisbedrijf. De expertise van een verhuisbedrijf zorgt er namelijk voor dat de verhuizing veel sneller en efficiënter verloopt. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft jarenlange ervaring met verhuizingen in provincie Friesland en bieden u hierdoor een stressloze en soepele verhuizing.

 

Verhuisbedrijf Leeuwarden Draagkracht helpt u bij de voorbereiding!

 

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Leeuwarden Draagkracht u biedt: een goede service, klantvriendelijkheid en deskundigheid.

 

Verhuisbedrijf Leeuwarden Draagkracht hanteert goedkope prijzen!

 

En hoe zit het met de kosten? Dit verschilt natuurlijk per situatie en hangt af van welke verhuisservices gebruik gemaakt gaan worden, het inhuren van een verhuisbedrijf bestaat gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuisservices: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpakservices, klusservice en lift service.

 

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor uw situatie? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Verhuisbedrijf Leeuwarden? U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Referenties