Verhuisbedrijf Hoogeveen

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Verhuisbedrijf Draagkracht is erg bekend met regio Hoogeveen en kunt u hier dan ook extra goed helpen. Het maakt niet uit of u nou van, naar of binnen gemeente Hoogeveen verhuist.Of verhuist u juist van Hoogeveen naar een andere gemeente in de provincie, zoals Emmen? Geen punt, Verhuisbedrijf Hoogeveen Draagkracht staat voor u klaar door geheel Nederland.

Verhuisbedrijf Hoogeveen heeft jarenlang ervaring & professioneel materiaal

Woont u in regio Hoogeveen en wilt u graag een voordelig en betrouwbaar verhuisbedrijf inhuren? Bij Verhuisbedrijf Draagkracht bent u aan het juiste adres, onze professionele verhuizers verzekeren u namelijk van de stressloze en efficiënte verhuizing die u zo goed kunt gebruiken. De verhuizing (deels) uitbesteden kan echt een uitkomst bieden tijdens het hectische verhuisproces waarin er zoveel gedaan en geregeld moet worden. De deskundigheid van een professioneel verhuisbedrijf, zoals Verhuisbedrijf Hoogeveen Draagkracht, zorgt er namelijk voor dat de verhuizing veel soepeler zal verlopen. Bij verhuisbedrijf Draagkracht krijgt u echt een verhuizing op maat, zo kiest u er zelf voor van welke verhuis­services u gebruik wilt maken: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. verhuisbedrijf Hoogeveen luistert naar uw wensen en past daar de verhuizing op aan. Wilt u graag zoveel mogelijk zelf doen en alleen een verhuislift of verhuiswagen huren? Geen probleem, er is voor ieder budget wat mogelijk. Of wilt u juist de verhuizing compleet uitbesteden tot en met het in- en uitpakken en het doen van klusjes? Ook hierbij helpt Verhuisbedrijf Draagkracht u met alle plezier.

Verhuisbedrijf Hoogeveen voor een soepele & goed voorbereide verhuizing

We raden onze klanten altijd aan om de verhuizing goed voor te bereiden, want een goede voorbereiding is het halve werk. Het klinkt misschien cliché maar het is echt waar, door middel van een goede voorbereiding bespaart u tijd en stress op de dag van de verhuizing. Maak dan ook een checklist met alles dat geregeld en gedaan moet worden, zo kunt u een beter overzicht houden. Maak verder ook een duidelijke planning, wat moet er wanneer gedaan worden? Neem hier cruciale zaken in op die geregeld moeten worden maar ook dingen die van te voren nog gedaan moeten worden zoals het inpakken, overigens kan verhuisbedrijf Hoogeveen dit voor u doen. Onderschat deze klus niet, het kost veel tijd en moeite. Begin hier dus op tijd mee en doe dit in etappes, zo blijft het overzichtelijk en behapbaar. Door de goede voorbereiding voorkomt u onverwachte verrassingen. Check van tevoren altijd of de grote meubels en objecten gemakkelijk de oude en nieuwe woning in en uit kunnen. Zo voorkomt u dat u tegen moeilijkheden aanloopt tijdens de verhuizing en u last-minute een verhuislift moet gaan huren.Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag.

Betaalbaar verhuizen doet u met verhuisbedrijf Hoogeveen!

Hoeveel zal het uitbesteden van uw verhuizing kosten? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van de benodigde verhuis­services. De kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Bent u benieuwd naar de exacte kosten? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren