Verhuisbedrijf Hengelo

Wij zijn erg bekend met Twente en we kunnen u hier uitstekend helpen. Geniet van een stressvrije, deskundige en goedkope verhuizing met Verhuisbedrijf Draagkracht.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Gaat u voor het eerst verhuizen naar Hengelo? Hengelo is een prettige stad om in te wonen, centraal gelegen in het groene Twente. Het is een prettige combinatie van rust in de natuur met een bruisend cultureel en bourgondisch leven in de stad. Of verhuist u juist naar een andere gemeente in de provincie zoals Almelo of Oldenzaal? Ook dan helpen wij u graag, Verhuisbedrijf Hengelo Draagkracht staat door geheel Nederland voor u klaar.

Verhuisbedrijf Hengelo altijd goed voorbereid!

Gaat u binnenkort verhuizen van, naar of binnen Hengelo en kunt u hier wel extra hulp bij gebruiken? Dat begrijpen wij bij Verhuisbedrijf Draagkracht helemaal, er moet bij een verhuizing aan zoveel gedacht worden en het hele proces kan als stressvol ervaren worden. Een goede voorbereiding van de verhuizing helpt ontzettend, want zoals u weet: een goede voorbereiding is het halve werk. Het is dan ook ten zeerste aan te raden om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo kunt u een beter overzicht houden van het verhuisproces. Schrijf hier bijvoorbeeld ook cruciale zaken in op zoals het doorgeven van de adreswijziging aan de gemeente maar ook aan de nutsbedrijven. Kijkt u op tegen het inpakken? Dit is altijd een hele klus, het is daarom aan te raden om hier op tijd mee te beginnen en dit op te delen per kamer. Door dit karwei op te delen, voelt het wat minder overweldigend en houdt u beter overzicht. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag.

Verhuisbedrijf Hengelo dienstverlening op maat

De verhuizing (deels) uitbesteden kan soms echt een uitkomst bieden, de verhuizing verloopt namelijk soepeler en sneller door de knowhow van een verhuisbedrijf. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht krijgt u echt een verhuizing op maat, u kunt namelijk zelf kiezen van welke verhuis­services u gebruik wilt maken. Zo bestaan er mogelijkheden voor ieder budget. Wilt u graag zoveel mogelijk zelf doen en zo goedkoop mogelijk verhuizen? Geen punt, wij helpen u graag met de huur van een verhuiswagen of –lift. Of wilt u de verhuizing juist compleet uitbesteden? Ook dan staan we graag voor u klaar. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende verhuis­services aan: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken.

Verhuisbedrijf Hengelo voor de prijs hoeft u het niet te laten

Benieuwd naar de kosten? Dit is natuurlijk afhankelijk van uw situatie en van welke verhuis­services u gebruikt wilt gaan maken. Gemiddeld bestaan de kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Wilt u graag de exacte kosten weten voor uw verhuizing? Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan. Deze zult u al binnen 6 uur ontvangen.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren