Verhuisbedrijf Helmond

Gaat u binnenkort naar Helmond verhuizen? Helmond is een hele fijne stad om in te wonen midden in het groen met een mooi historisch centrum, een prachtig kasteel en heerlijke terrasjes aan het water.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Verhuisbedrijf Helmond draagkracht is zeer bekend met regio Helmond en kan u hier dus uitstekend helpen met uw verhuizing. Of gaat u binnenkort van Helmond naar Deurne verhuizen? Ook dan helpen wij u graag. Of u nou naar, van of binnen gemeente Helmond gaat verhuizen, Verhuisbedrijf Draagkracht staat u graag bij door geheel Nederland. Er moet tijdens een verhuizing aan zoveel gedacht worden en het kan echt als een hectisch proces ervaren worden, de verhuizing uitbesteden kan dan echt een uitkomst bieden. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft alle kennis in huis om er voor te zorgen dat de verhuizing efficiënt, stressvrij en snel verloopt.

Verhuisbedrijf Helmond heeft genoeg kennis in huis!

Verhuisbedrijf Draagkracht heeft jarenlange verhuiservaring, hierdoor zijn we dus bekend met vele soorten verhuizingen: van studentenkamer, ouderenwoning tot grote villa. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en dus veel zelf regelen? Geen probleem, u kunt ook alleen de verhuislift of verhuiswagen huren bij Verhuisbedrijf Draagkracht. Of wilt u graag de verhuizing compleet uitbesteden inclusief klussen en in- en uitpakken? Ook dan staat Verhuisbedrijf Draagkracht met alle plezier voor u klaar. U kunt er namelijk zelf voor kiezen in hoeverre u de verhuizing wilt uitbesteden, er bestaan mogelijkheden voor elk budget. Verhuisbedrijf Helmond draagkracht biedt de volgende verhuis­services: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Kortom, bij Verhuisbedrijf Helmond krijgt u echt een verhuizing op maat.

Verhuisbedrijf Helmond heeft altijd heldere tarieven!

Vraagt u zich of wat het uitbesteden van een verhuizing nou zal kosten? Dit verschilt natuurlijk per situatie en het hangt af van de benodigde verhuis­services. Gemiddeld bestaan de kosten uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service

Zorg voor een goede voorbereiding, dit voorkomt onnodige stress!

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Draagkracht u biedt: een goede service, klantvriende­lijkheid en deskundigheid.

Benieuwd naar wat dit precies zal gaan kosten voor u? Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren