Verhuisbedrijf Helmond

Gaat u binnenkort naar Helmond verhuizen? Helmond is een hele fijne stad om in te wonen midden in het groen met een mooi historisch centrum, een prachtig kasteel en heerlijke terrasjes aan het water. Verhuisbedrijf Helmond draagkracht is zeer bekend met regio Helmond en kan u hier dus uitstekend helpen met uw verhuizing. Of gaat u binnenkort van Helmond naar Deurne verhuizen? Ook dan helpen wij u graag. Of u nou naar, van of binnen gemeente Helmond gaat verhuizen, Verhuisbedrijf Draagkracht staat u graag bij door geheel Nederland. Er moet tijdens een verhuizing aan zoveel gedacht worden en het kan echt als een hectisch proces ervaren worden, de verhuizing uitbesteden kan dan echt een uitkomst bieden. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft alle kennis in huis om er voor te zorgen dat de verhuizing efficiënt, stressvrij en snel verloopt.

 

Verhuisbedrijf Helmond heeft genoeg kennis in huis!

 

Verhuisbedrijf Draagkracht heeft jarenlange verhuiservaring, hierdoor zijn we dus bekend met vele soorten verhuizingen: van studentenkamer, ouderenwoning tot grote villa. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en dus veel zelf regelen? Geen probleem, u kunt ook alleen de verhuislift of verhuiswagen huren bij Verhuisbedrijf Draagkracht. Of wilt u graag de verhuizing compleet uitbesteden inclusief klussen en in- en uitpakken? Ook dan staat Verhuisbedrijf Draagkracht met alle plezier voor u klaar. U kunt er namelijk zelf voor kiezen in hoeverre u de verhuizing wilt uitbesteden, er bestaan mogelijkheden voor elk budget. Verhuisbedrijf Helmond draagkracht biedt de volgende verhuisservices: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Kortom, bij Verhuisbedrijf Helmond krijgt u echt een verhuizing op maat.

 

Verhuisbedrijf Helmond heeft altijd heldere tarieven!

 

Vraagt u zich of wat het uitbesteden van een verhuizing nou zal kosten? Dit verschilt natuurlijk per situatie en het hangt af van de benodigde verhuisservices. Gemiddeld bestaan de kosten uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuisservices: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpakservices, klusservice en lift service

 

Zorg voor een goede voorbereiding, dit voorkomt onnodige stress!

 

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Draagkracht u biedt: een goede service, klantvriendelijkheid en deskundigheid.

 

Benieuwd naar wat dit precies zal gaan kosten voor u? Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan.

 

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Verhuisbedrijf Helmond? U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Referenties