Verhuisbedrijf Heerlen

Gaat u voor het eerst naar Heerlen verhuizen? Verhuisbedrijf Heerlen draagkracht helpt u graag! Heerlen is een fijne stad om in te wonen met vele winkels, horecagelegenheden en bovenal een mooie, historische binnenstad. Verder kent Heerlen natuurlijk een prachtige ligging in het mooie Zuid-Limburg omgeven door rustgevende natuur. Verhuisbedrijf Draagkracht is erg bekend met regio Parkstad Limburg en help u hier dan ook graag met uw verhuizing. Door onze verhuiservaring bent u dan ook verzekerd van een efficiënte, soepele en professionele verhuizing. Of verhuist u van gemeente Heerlen naar Kerkrade, Brunssum of Hoensbroek? Ook dan helpen wij u met alle plezier. Of u nou naar, van of binnen gemeente Heerlen verhuist, Verhuisbedrijf Draagkracht staat u door geheel Nederland graag bij.

 

Verhuisbedrijf Heerlen draagkracht beschikt over de juiste kennis!

 

Bij een verhuizing moet er aan zoveel gedacht worden en er moet zoveel geregeld worden, deze hectiek zorgt er soms echt voor dat u het overzicht kwijtraakt. Het uitbesteden van de verhuizing kan dan echt een uitkomst bieden. Een professioneel verhuisbedrijf heeft namelijk alle kennis en ervaring in huis, om de verhuizing sneller en efficiënter te laten verlopen. Zij bieden dat extra beetje hulp en overzicht die in u dit stressvolle proces zo goed kunt gebruiken.

 

Meerdere diensten mogelijk bij verhuisbedrijf Heerlen

 

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht krijgt u echt een verhuizing op maat, dit betekent dat u de verhuizing zover kunt uitbesteden als u wilt. Zo zal de verhuizing aangepast worden aan uw wensen, behoeften en budget. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende verhuisservices: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken.

 

Het helpt ontzetten wanneer u de verhuizing goed voorbereidt

 

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Draagkracht u biedt: een goede service, klantvriendelijkheid en deskundigheid.

 

Verhuisbedrijf Heerlen draagkracht hanteert duidelijke prijzen!

 

Vraagt u zich of wat de uitbesteding nou voor u zal gaan kosten? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van de services waarvan u gebruik wilt maken. Gemiddeld bestaan de kosten uit de volgende 4 elementen:

 

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuisservices: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpakservices, klusservice en lift service.

 

Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan voor de exacte kosten, deze zal u al binnen 6 uur ontvangen.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Verhuisbedrijf Heerlen? U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Referenties