Verhuisbedrijf Groningen

Wilt u zorgeloos verhuizen van, naar of binnen Groningen? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Groningen aan het juiste adres. Doordat Verhuisbedrijf Draagkracht regio Groningen goed kent, kunnen ze u uitstekend helpen met uw verhuizing in deze regio. Of het nou gaat om de verhuizing binnen gemeente Groningen, naar een andere plaats in de provincie of naar de andere kant van Nederland, Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor u klaar en helpt u met al uw verhuiswensen. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft ervaring met een breed scala aan type verhuizingen: van studentenkamer, ouderenwoning tot villa. U kunt uw verhuizing zover uitbesteden als u wilt, zo kunt u precies aangeven van welke verhuisservices u gebruik wilt maken. Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u met het volgende: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. 

 

Elke verhuizing is weer anders, Verhuisbedrijf Groningen luistert daarom graag naar uw wensen en behoeften en past daar de verhuizing op aan.

 

 

 

 

Hoe zit het met de kosten bij verhuisbedrijf Groningen?

 

Dit verschilt natuurlijk per situatie en hangt af van welke verhuisservices gebruik gemaakt gaan worden, het inhuren van een verhuisbedrijf bestaat gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuisservices: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpakservices, klusservice en lift service.

 

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag. Dit is ook wat Verhuisbedrijf Draagkracht biedt: klantvriendelijkheid, professionele service en expertise.
Een verhuisproces is hectisch en er moet veel geregeld worden, het kan dan echt een uitkomst bieden om bepaalde taken uit te besteden aan een verhuisbedrijf. De expertise van een verhuisbedrijf zorgt ervoor dat de verhuizing veel sneller en efficiënter verloopt. Verhuisbedrijf Draagkracht heeft jarenlange ervaring met verhuizingen in regio Groningen en bieden u een stressloze en soepele verhuizing. Wat wilt u nog meer? Bent u benieuwd naar de exacte kosten? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Verhuizen naar België? U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Referenties