Verhuisbedrijf Friesland | Goedkoop!

Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag met al uw verhuiswensen.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Gaat u binnenkort verhuizen van, naar of binnen provincie Friesland? Dan moet u zeker bij Verhuisbedrijf Friesland Draagkracht wezen. Doordat wij provincie Friesland uitstekend kennen, hebben wij alle expertise in huis om u hier met uw verhuizing te helpen. Of het nou gaat om de verhuizing van Leeuwarden naar een andere plaats in de provincie zoals Sneek, Dokkum of Heerenveen, of juist naar de andere kant van Nederland, Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag met al uw verhuiswensen.

Verhuisbedrijf Friesland draagkracht biedt meerdere diensten aan!

Wij staan door geheel Nederland voor u klaar. U kunt precies aangeven van welke verhuis­services u gebruik wilt maken, u kunt dus uw verhuizing zover uitbesteden als u wilt. Het is echt aan u de keuze. Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u met het volgende: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Elke verhuizing is weer anders en we houden graag rekening met uw wensen en behoeften. Zo krijgt u een verhuizing op maat, er bestaan echt mogelijkheden voor ieder budget.

Hoe zit het met de kosten bij verhuisbedrijf Friesland?

Maar hoe zit het nou met de kosten? Dit verschilt natuurlijk per situatie en hangt af van de benodigde verhuis­services. Het inhuren van een verhuisbedrijf bestaat gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Verhuisbedrijf Friesland draagkracht helpt u met de voorbereiding!

Een verhuisproces is hectisch en er moet veel geregeld worden, het is daarom verstandig om de verhuizing goed voor te bereiden. Want zoals u weet: een goede voorbereiding is het halve werk. We raden u dan ook erg aan om een checklist te maken waarop u bijhoudt wat er nog geregeld of gedaan moet worden. Zo kunt u des te beter overzicht houden van dit altijd al hectische proces. Bedenk goed van welke verhuis­services u gebruik wilt gaan maken, moet u bijvoorbeeld een verhuiswagen, –lift of -dozen huren? Het is altijd aan te raden om van te voren te checken of de grote meubels en objecten door het trappengat en de deuropening past, zo niet dan kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Kijkt u op tegen het inpakken? Het is altijd een groot karwei, begin hier daarom op tijd mee en deel dit op per kamer. Zo hoeft niet alles in 1 keer gedaan te worden en behoudt u het overzicht. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Wij staan graag voor u klaar. Dit is ook wat verhuisbedrijf Friesland draagkracht biedt: klantvriende­lijkheid, professionele service en expertise.

Kies een vertrouwd verhuisbedrijf!

Kortom, het kan echt een uitkomst bieden om bepaalde taken uit te besteden aan een verhuisbedrijf. De verhuizing zal namelijk sneller en efficiënter verlopen door onze expertise. Verhuisbedrijf Friesland Draagkracht heeft jarenlange ervaring met verhuizingen in provincie Friesland, we verzekeren u dus echt van een stressloze en soepele verhuizing. Bent u benieuwd naar wat dit exact zal gaan kosten? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren