Verhuisbedrijf Enschede | Goedkoop!

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Bij verhuisbedrijf Enschede Draagkracht zijn we trots op onze jarenlange ervaring als familiebedrijf. Verhuizen is onze specialiteit en onze professionaliteit zorgt voor rust en overzicht.

Verhuisbedrijf Draagkracht heeft sinds 1998 al ervaring met de wegen en paden in Enschede, u kunt onze verhuiswagen er nog dagelijks vinden.


Enschede is een leuke en gemoedelijke stad met veel diversiteit. De Twentse inborst is hier goed voelbaar, alles verloopt gemoedelijk. Rond Enschede kunt u eindeloos genieten van de velden, bossen en natuur, het oosten van het land is nog kalm en vrij en een sereen contrast met de drukke steden. In de stad zelf is er veel keuze op het gebied van onderwijs, zowel basis- en middelbaar onderwijs als vervolgopleidingen en er is zelfs een universiteit. De verschillende wijken zijn divers en wijd verspreid, van de oude arbeiderswijken met smalle huisjes tot seniorenflats en de ruime nieuwbouwwoningen: ze hebben allemaal hun eigen kenmerken.

Verhuisbedrijf Enschede heeft een breed aanbod van diensten!

Met deze gevarieerde stad komt het goed van pas dat wij als familiebedrijf uitstekend onze weg kennen. Uw verhuizing verloopt zo extra vlot. Zo gevarieerd als de stad is, is ook ons aanbod. Zo bieden wij onze service op maat aan en is alles mogelijk zoals:


Of u nu als student naar Enschede wilt verhuizen en slechts enkele dozen en meubels te vervoeren heeft, of met uw complete gezin een groot huis betrekt in deze gemeente, wij hebben een oplossing op maat. Ook voor ondernemers bieden wij een uitstekende aanpak van de verhuizing aan, zodat de onderneming zo snel mogelijk weer van start kan gaan zonder groot oponthoud. Bij een verhuizing komt al genoeg kijken, door onze goede organisatie verliest u zo min mogelijk tijd en bent u zo snel mogelijk weer volledig op de rit met al uw zakelijke activiteiten

Wij werken met gecertificeerd personeel en professioneel materiaal

Behalve rijk in kennis en kunde zijn we ook met ons materiaal goed voorzien op alle situaties. Zo is onze verhuislift een onmisbaar stukje techniek om alle meubels zelfs tot op hooggelegen studio’s of appartementen te krijgen zonder hoofdbrekens of een risico voor uw of andermans veiligheid. Wij bieden bijvoorbeeld ook pianotransport aan voor de beste en veiligste manier om uw instrument op de nieuwe bestemming te laten arriveren. Het is ook mogelijk een verhuislift te huren om zo het gemak van de lift te hebben in iedere situatie, zelfs met spoed is er van alles mogelijk in overleg. Onze verhuislift wordt altijd bediend door onze medewerkers die voor een professionele en veilige aanpak van iedere aangelegenheid zullen zorgen.

Vraag direct een gratis offerte aan bij verhuisbedrijf Enschede!

Kortom, geen opdracht is te ingewikkeld en zelfs als u het overzicht dreigt kwijt te raken bieden wij u graag een aanpak op maat. Zo nemen wij u de zorg uit handen en heeft u tijd om andere belangrijke zaken te regelen, of om gewoon te genieten van uw nieuwe woonplaats. Vul eenvoudigweg het aanvraagformulier in, dan ontvangt u een offerte binnen 6 uur en bent u verzekerd van een een goed verloop van zaken.

Met ons verhuisbedrijf Enschede Draagkracht maken we het verschil in Twente. Onze professionele aanpak leidt tot een rustig en gestructureerd verloop en voorkomt stress, drukte en fouten. Wij geven u het overzicht over uw verhuizing terug!

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren