Verhuisbedrijf Emmen

Wilt u zorgeloos verhuizen van, naar of binnen Emmen? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Emmen Draagkracht aan het juiste adres.

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Wij kennen regio Emmen goed, hierdoor kunnen we u hier uitstekend helpen met uw verhuizing. Emmen is een fijne stad om in te wonen door het open en groene karakter en de gezellige binnenstad. Of het nou gaat om de verhuizing binnen gemeente Emmen, naar een andere plaats in de provincie of naar de andere kant van Nederland, Verhuisbedrijf Draagkracht staat voor u klaar en helpt u met al uw verhuiswensen. Een verhuisproces is hectisch en er moet aan ontzettend veel gedacht worden, het kan dan echt een uitkomst bieden om bepaalde taken uit te besteden aan een verhuisbedrijf. De expertise van een verhuisbedrijf zorgt er namelijk voor dat de verhuizing veel sneller en efficiënter verloopt. Wat wilt u nog meer?

Verhuisbedrijf Emmen biedt verschillende diensten aan!

Bij Verhuisbedrijf Emmen Draagkracht kunt u uw verhuizing zover uitbesteden als u wilt, zo kunt u precies aangeven van welke verhuis­services u gebruik wilt gaan maken: van zakelijke verhuizingen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete particuliere verhuizingen inclusief klusjes en in- en uitpakken. Zo krijgt u echt een verhuizing op maat en is er voor elk budget wat mogelijk. Wilt u graag goedkoop verhuizen en zo veel mogelijk zelf regelen? Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u ook alleen een verhuiswagen of verhuislift huren. Wilt u graag de verhuizing compleet uitbesteden inclusief in- en uitpakken en klusjes? Ook in dit geval helpen wij u graag. Elke verhuizing is weer anders, Verhuisbedrijf Draagkracht luistert daarom graag naar uw wensen en behoeften en past de verhuizing daar op aan.

Verhuisbedrijf Emmen helpt u graag bij de voorbereiding!

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag.

Bij verhuisbedrijf Emmen Draagkracht betaald u nooit te veel!

Hoeveel zal het uitbesteden van de verhuizing gaan kosten? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en welke verhuis­services u wilt gaan gebruiken, de kosten bestaan gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor uw situatie? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren