Verhuisbedrijf Eindhoven

Gaat u voor het eerst naar Eindhoven verhuizen? Wees welkom in deze energieke en bruisende stad in het mooie Zuiden

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Eindhoven is echt een stad die voorloopt op het gebied van creativiteit, technologie, design en innovatie. Hierdoor is er op cultureel gebied altijd wat te beleven in deze stad. Daarnaast kent Eindhoven een prachtig historisch centrum en vele parken en plantsoenen, Eindhoven is 1 van de 5 groenste grote steden in Nederland. Verhuisbedrijf Draagkracht help u graag met uw verhuizing naar Eindhoven, en zal er voor zorgen dat het een efficiënte, snelle en professionele verhuizing wordt. Verhuisbedrijf Eindhoven Draagkracht is erg bekend met de regio en kunt u met deze expertise extra goed helpen bij uw verhuizing. Of u nou naar, van of binnen gemeente Eindhoven verhuist, Verhuisbedrijf Draagkracht staat u graag bij door geheel Nederland.

Een verhuisproces kan heel erg hectisch zijn gezien er zoveel bij komt kijken, het uitbesteden van de verhuizing kan dan echt een uitkomst bieden

Verhuisbedrijf Eindhoven – Kwaliteit voor een betaalbare prijs.

De kennis van een verhuisbedrijf zorgt er namelijk voor dat de verhuizing sneller en efficiënter zal verlopen. Zij bieden net dat extra beetje hulp en overzicht die in u dit proces zo goed kan gebruiken. U kunt de verhuizing zover uitbesteden als u wilt, bij Verhuisbedrijf Draagkracht krijgt u echt een verhuizing op maat. Zo kunt u precies aangeven wat uw wensen, behoeften en budget zijn en de verhuizing zal hierop aangepast worden. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt de volgende verhuis­services: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken.

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag.

Vraagt u zich af wat dit nou voor u zou kosten bij verhuisbedrijf Eindhoven?

Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van de services waarvan u gebruik wilt maken. Gemiddeld bestaan de kosten uit de volgende 4 elementen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan, deze zal u binnen 6 uur al ontvangen! Door Verhuisbedrijf Draagkracht te kiezen, kiest u voor een goedkope, efficiënte en professionele verhuizing.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren