Verhuisbedrijf Ede | GOEDKOOP!

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Woont u in regio Ede en kunt u wel extra hulp bij uw verhuizing gebruiken? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Ede draagkracht aan het juiste adres, wij bieden u de stressloze, soepele en professionele verhuizing waar u naar op zoek bent. Een verhuisproces kan heel hectisch zijn, er komt veel bij kijken en er moet veel geregeld worden, de verhuizing uitbesteden kan dan echt een uitkomst bieden. U bereidt samen met het verhuisbedrijf de verhuizing goed voor en zo voorkomt u dat u voor onverwachte verassingen komt te staan.

Bij Verhuisbedrijf Ede is alles mogelijk!

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u uw verhuizing zover uitbesteden als u wilt, zo kiest u er zelf voor van welke verhuis­services u gebruik wilt maken: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt u een verhuizing op maat door te luisteren naar uw wensen en behoeften. Zo is er voor ieder budget wat mogelijk. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en alleen een verhuislift of verhuiswagen huren? Dit is bij Verhuisbedrijf Ede draagkracht zeker mogelijk. Of wilt u juist de verhuizing compleet uitbesteden tot en met het in- en uitpakken en klussen? Ook hierbij helpt Verhuisbedrijf Draagkracht u graag.

Verhuisbedrijf Ede, helpt u graag bij de voorbereiding!

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag.

Verhuisbedrijf Ede kent de stad als de beste!

Gaat u voor het eerst naar Ede verhuizen? Ede is een bijzondere stad met een ideale ligging tussen Arnhem en Amersfoort. Ede heeft een fijne, culturele binnenstad en daarnaast bent u zo in de prachtige Veluwe. Verhuisbedrijf Draagkracht is erg bekend met regio Ede en kunt u daardoor hier uitstekend helpen. Verhuist u van Ede naar Wassenaar? Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag. Of u nou van, naar of binnen de gemeente Ede verhuist, Verhuisbedrijf Draagkracht staat door geheel Nederland voor u klaar.

Verhuisbedrijf Ede draagkracht hanteert duidelijke tarieven!

Benieuwd naar wat het uitbesteden van uw verhuizing zal kosten? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van welke verhuis­services u gebruikt wilt gaan maken. De kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service.

Wilt u graag weten wat het exact voor u zal gaan kosten? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren