Verhuisbedrijf Ede

Woont u in regio Ede en kunt u wel extra hulp bij uw verhuizing gebruiken? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Ede draagkracht aan het juiste adres, wij bieden u de stressloze, soepele en professionele verhuizing waar u naar op zoek bent. Een verhuisproces kan heel hectisch zijn, er komt veel bij kijken en er moet veel geregeld worden, de verhuizing uitbesteden kan dan echt een uitkomst bieden. U bereidt samen met het verhuisbedrijf de verhuizing goed voor en zo voorkomt u dat u voor onverwachte verassingen komt te staan.

 

Bij Verhuisbedrijf Ede is alles mogelijk!

 

Bij Verhuisbedrijf Draagkracht kunt u uw verhuizing zover uitbesteden als u wilt, zo kiest u er zelf voor van welke verhuisservices u gebruik wilt maken: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Verhuisbedrijf Draagkracht biedt u een verhuizing op maat door te luisteren naar uw wensen en behoeften. Zo is er voor ieder budget wat mogelijk. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en alleen een verhuislift of verhuiswagen huren? Dit is bij Verhuisbedrijf Ede draagkracht zeker mogelijk. Of wilt u juist de verhuizing compleet uitbesteden tot en met het in- en uitpakken en klussen? Ook hierbij helpt Verhuisbedrijf Draagkracht u graag.

 

Verhuisbedrijf Ede, helpt u graag bij de voorbereiding!

 

Het helpt ontzettend wanneer u de verhuizing goed voorbereidt, want een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kan het heel erg helpen om een checklist te maken van alles dat geregeld moet worden, zo houdt u een beter overzicht van het verhuisproces. Verder is het ook altijd aan te raden om op tijd te beginnen met het inpakken en deze klus op te delen per kamer. Het inpakken kan soms overweldigend voelen doordat er zoveel ingepakt moet worden, door dit op te delen blijft het overzichtelijk. Meet van te voren ook de grote meubels en objecten op, check of deze zeker door het trappengat en de deuropeningen passen van zowel de oude als de nieuwe woning. Mocht dit niet zo zijn, kunt u nog op tijd een verhuislift huren. Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dan helpen wij u graag.

 

Verhuisbedrijf Ede kent de stad als de beste!

 

Gaat u voor het eerst naar Ede verhuizen? Ede is een bijzondere stad met een ideale ligging tussen Arnhem en Amersfoort. Ede heeft een fijne, culturele binnenstad en daarnaast bent u zo in de prachtige Veluwe. Verhuisbedrijf Draagkracht is erg bekend met regio Ede en kunt u daardoor hier uitstekend helpen. Verhuist u van Ede naar Wassenaar? Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u graag. Of u nou van, naar of binnen de gemeente Ede verhuist, Verhuisbedrijf Draagkracht staat door geheel Nederland voor u klaar.

 

Verhuisbedrijf Ede draagkracht hanteert duidelijke tarieven!

 

Benieuwd naar wat het uitbesteden van uw verhuizing zal kosten? Dit hangt natuurlijk af van uw situatie en van welke verhuisservices u gebruikt wilt gaan maken. De kosten van het inhuren van een verhuisbedrijf bestaan gemiddeld uit de volgende 4 onderdelen:

 

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuisservices: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpakservices, klusservice en lift service.

 

Wilt u graag weten wat het exact voor u zal gaan kosten? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Werkwijze

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Dat snappen we, bekijk hier onze glasheldere werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

 • 1. Vrijblijvende aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in. Hiermee laat u ons precies weten hoe uw verhuizing eruit moet zien.

 • 2. Gratis offerte

  Binnen 6 uur ontvangt u van ons een complete offerte op maat. Uiteraard zonder kosten of verplichtingen.

 • 3. De verhuizing

  Wij zorgen voor een overzichtelijk verhuisplan. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

 • 4. Heerlijk genieten...

  In uw nieuwe woning! Wij zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee.

Verhuisbedrijf Ede? U hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en u ontvangt binnen 6 uur een offerte. Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend!

Referenties