Verhuisbedrijf Doetinchem

De perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

of bel ons nu

Gaat u binnenkort verhuizen naar Doetinchem? Als grootste gemeente van de Achterhoek heeft Doetinchem veel te bieden, een perfecte combinatie van een levendige stad met de prachtige natuur in de omgeving. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht zijn wij erg bekend met de Achterhoek, we kunnen u hier dus ook uitstekend helpen met uw verhuizing. Of verhuist u juist van Doetinchem naar de andere kant van Nederland? Dit is voor Verhuisbedrijf Doetinchem Draagkracht geen probleem, we staan graag voor u klaar. Of u nou naar, van of binnen gemeente Doetinchem verhuist, Verhuisbedrijf Draagkracht helpt u door geheel Nederland met al uw verhuiswensen.

Verhuisbedrijf Doetinchem is elke verhuizing weer goed voorbereid!

De verhuizing uitbesteden kan echt een uitkomst bieden, het verhuisproces is vaak hectisch en de helpende hand van een professional kan vaak goed gebruikt worden. Een professioneel verhuisbedrijf heeft namelijk de expertise in huis om de verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen. Zo ook Verhuisbedrijf Draagkracht, onze deskundige verhuizers kunnen u verzekeren van een snelle, stressvrije en schadeloze verhuizing. Zo krijgt u de extra hulp die u tijdens deze drukke periode zo goed kunt gebruiken. We raden onze klanten het altijd aan om de verhuizing goed voor te bereiden, dit helpt ontzettend op de dag van de verhuizing. Maak dan ook ruim van te voren een checklist waarop u bij kan houden wat er nog geregeld en gedaan moet worden, zo houdt u een duidelijk overzicht. Maak verder ook een planning, wat moet er wanneer gebeuren? Zo houdt u de verhuizing overzichtelijk en behapbaar. Neem hier ook zeker het inpakken in op, onderschat deze klus niet en begin op tijd. Kortom, door middel van een goede voorbereiding, voorkomt u onverwachte verrassingen.

Ervaring in alle verhuisdiensten, bij verhuisbedrijf Doetinchem

Wilt u graag hulp bij de voorbereiding? Ook dit is mogelijk bij Verhuisbedrijf Draagkracht. Dit is ook wat wij u bieden: een goede service, klantvriende­lijkheid en flexibiliteit. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen en zo veel mogelijk zelf regelen? Geen punt, u kunt bij Verhuisbedrijf Draagkracht ook alleen een verhuislift of verhuiswagen huren. Of wilt u juist de verhuizing compleet uitbesteden inclusief klussen en in- en uitpakken? Ook dan staat Verhuisbedrijf Draagkracht met alle plezier voor u klaar. Het is aan u de keuze in hoeverre u uw verhuizing uitbesteedt, zo krijg u echt een verhuizing op maat. Verhuisbedrijf Doetinchem biedt de volgende verhuis­services aan: van verhuur verhuisdozen, verhuur verhuislift, verhuur verhuiswagen, sjouw en transporteer werk, tot een complete verhuizing inclusief klusjes en in- en uitpakken. Er bestaan mogelijkheden voor ieder budget!

Goedkoop verhuizen kan bij verhuisbedrijf Doetinchem!

Hoeveel kost het uitbesteden van een verhuizing? Dit hangt natuurlijk van uw situatie en van de benodigde verhuis­services. Gemiddeld bestaan de kosten uit de volgende 4 onderdelen:

 • Het aantal benodigde verhuizers (gemiddeld zijn dit er 3);
 • De verhuiswagen (des te groter de verhuizing, des te groter de verhuiswagen);
 • De voorrijkosten (de reisafstand tussen zowel de oude en nieuwe woning als tussen het verhuisbedrijf en de woningen);
 • Eventuele aanvullende kosten en/of verhuis­services: bijvoorbeeld parkeervergunningen, in- en uitpak­services, klus­service en lift service

Benieuwd naar de exacte kosten voor uw verhuizing? Vraag bij Verhuisbedrijf Draagkracht een vrijblijvende en gratis offerte aan.

Particuliere verhuizing soepel laten verlopen

1

Gratis offerte aanvragen

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. Binnen 5 minuten kunnen wij met de aanvraag jouw verhuizing perfect in kaart brengen.

2

Ontvang een goed verhuisplan

Wij zorgen ervoor dat je binnen 6 uur een verhuisofferte ontvangt. Zo kan je weer gauw verder met andere zaken want er komt genoeg kijken bij een verhuizing.

3

Manage jouw verhuizing

Pak je zelf in, dan staan we op de verhuisdag op tijd klaar om alles in te laden. Wil je gebruik maken van extra services zoals het inpakken en demonteren van meubels en apparatuur, dan kan dat ook!

4

Voel je direct lekker thuis

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je snel thuis voelt in de nieuwe woning. Daarom helpen we je indien gewenst ook met het uitpakken, het monteren en installeren en het ophalen van de verhuisdozen.

Altijd inbegrepen bij jouw verhuizing

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Het is niet transporteren van jouw inboedel van A naar B is natuurlijk niet het enigste wat er moet gebeuren. Zo kun je er bij verhuisbedrijf Draagkracht ook voor kiezen om alles in te laten pakken of om een verhuislift te huren. Bekijk hieronder alle opties voor jouw verhuizing:

 • Banken, stoelen, tafels, kasten en bedden worden door ons ge(de)monteerd en beschermd met verhuisdekens en wikkelfolie
 • Matrassen vervoeren we in speciale beschermhoezen

We maken gebruik van speciale dozen en hoezen voor jouw:

 • Lampen
 • Hangkleding
 • TV
 • Schilderijen
 • Elektronica
 • Spiegels/glas
 • Beelden en kunst
 • Inloopmatten om jouw vloer te beschermen
 • Speciale trapbescherming
 • Een beschermende deken op jouw deuren